RottenLungs Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Λοιπόν για μία εργασιούλα της αδελφής μου θέλω την συμμετοχή όσων δεν βαριούνται. "Ποιες λέξεις-Έννοιες σου έρχονται στο μυαλό όταν ακούς τις λέξεις ΦΥΣΗ και ΒΙΟΠΟΙΚΙΛΟΤΗΤΑ." Υ.Γ. Μην ψάξεται τιποτα σε google, απλα γράψτε όσες λέξεις-έννοιες σας έρχονται ΑΜΕΣΩΣ στο μυαλό. (Αυτό ισχύει και για όσους δεν είναι σίγουροι για την ακριβή σήμασία της λέξης ΒΙΟΠΟΙΚΙΛΟΤΗΤΑ) Ευχαριστώ εκ των προταίρων
RottenLungs Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Λοιπόν για μία εργασιούλα της αδελφής μου θέλω την συμμετοχή όσων δεν βαριούνται. "Ποιες λέξεις-Έννοιες σου έρχονται στο μυαλό όταν ακούς τις λέξεις ΦΥΣΗ και ΒΙΟΠΟΙΚΙΛΟΤΗΤΑ." Υ.Γ. Μην ψάξεται τιποτα σε google, απλα γράψτε όσες λέξεις-έννοιες σας έρχονται ΑΜΕΣΩΣ στο μυαλό. (Αυτό ισχύει και για όσους δεν είναι σίγουροι για την ακριβή σήμασία της λέξης ΒΙΟΠΟΙΚΙΛΟΤΗΤΑ) Ευχαριστώ εκ των προταίρων
RottenLungs Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Κώλος, εξέλιξη, δεινόσαυροι, ζυμομύκητες. Αν γίνεται σοβαρά. Η αδελφή μου είναι σε μεταπτυχιακό και δεν έχει και μεγαλη ιδέα απο φόρουμ. Οπότε και ζήτησε την βοηθειά μου. Αν εσύ θεωρείς την απάντησή σου σοβαρή, τότε...
RottenLungs Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Κώλος, εξέλιξη, δεινόσαυροι, ζυμομύκητες. Αν γίνεται σοβαρά. Η αδελφή μου είναι σε μεταπτυχιακό και δεν έχει και μεγαλη ιδέα απο φόρουμ. Οπότε και ζήτησε την βοηθειά μου. Αν εσύ θεωρείς την απάντησή σου σοβαρή, τότε...
Lucifer Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Και αυτό ήθελα να επισημάνω, πως με το "ό,τι σας έρθει" δεν θα βγάλεις άκρη.
Lucifer Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Και αυτό ήθελα να επισημάνω, πως με το "ό,τι σας έρθει" δεν θα βγάλεις άκρη.
bluesattack Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Αρμονια,επιβιωση,συνυπαρξη ,οικοσυστημα ,πλανητης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.