Προς το περιεχόμενο

στησιμο υπολογιστη με 1500ε

fanoukos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια !!ειμαι νεος γενικα στο σαιτ και το βλεπω πολυ ενδιαφερων για καποιον σαν και εμενα με πολλες αποριες!λοιπον θελω να φτιαξω εναν υπολογιστη χωρις οθονη-πληκτρολογιο-ποντικη με 1500 ευρω!!παιζω παιχνιδια ασχολουμε με ιντερνετ γραφω dvd κατεβαζω και δουλευω διαφορα προγραματακια!!σας παρακαλω βοηθειστε να συνθεσω εναν υπολογιστη γιατι εχω καει απο τον προηγουμενο που εδωσα αρκετα και τελικα μου χαλασε!!!

Δημοσ.

καλησπερα παιδια !!ειμαι νεος γενικα στο σαιτ και το βλεπω πολυ ενδιαφερων για καποιον σαν και εμενα με πολλες αποριες!λοιπον θελω να φτιαξω εναν υπολογιστη χωρις οθονη-πληκτρολογιο-ποντικη με 1500 ευρω!!παιζω παιχνιδια ασχολουμε με ιντερνετ γραφω dvd κατεβαζω και δουλευω διαφορα προγραματακια!!σας παρακαλω βοηθειστε να συνθεσω εναν υπολογιστη γιατι εχω καει απο τον προηγουμενο που εδωσα αρκετα και τελικα μου χαλασε!!!

Δημοσ.
και τι παιχνιδια ασχολείσαι ή/και σκοπεύεις να ασχοληθεις ;

καλησπερα!!κοιτα παιχνιδια αθλητικου περιοχωμενου οχι πολλα πραγματα απλα αυτο που θελω να παιξω να το ευχαριστιεμε!!

---------- Προσθήκη στις 18:23 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:15 ----------

1. Πώς χάλασε; Από τι αποτελούταν;

2. Ποια είναι τα διάφορα πραγματάκια που δουλεύεις;

3. Ποια οθόνη έχεις;[/QU

καλησπερα!!ακου να δεις μου ειχαν φτιαξει ενα υπολογιστη 2 ατομα οι οποιοι αποδηχτικαν απατεωνες και δεν ξαναενδιαφερθηκαν!!θα σε παω στο δευτερον ο οποιος θα το μαζευε απο τον πρωτο!!εχω 4πυρηνο επεξεργαστη μια καρτα γραφικων 4570 ενα τροφοδοτικο 1300w μητρηκη gigabyte και ψυξη!!τι την ηθελα ο ασχετος τελοσπαντων για να μου παρουν τα λεφτα!δεν ξερω ονομασιες απο το καθε πραμα η μοντελο αν θες ομως τα διαβαζω και στα γραφω!!λοιπον ξαφνικα ενω το αναβα αυτο εσβηνε αν ειχα να το αναψω αρκετη ωρα προλαβενε και εμπαινε στα windows αν το αναβα αμεσως εσβηνε καπακι!!το πλαισιο μου ειπε οτι εχει καψει τροφοδοτικο και μητρηκη αλλα στο eshop που το πηγα το τροφοδοτικο που ηταν μεσα στην εγγυησησ μου ειπε οτι ειναι μια χαρα@@@τελος παντων εχω κουραστη θα τα πεταξω ολα στα σκουπιδια εκτος απο δισκους και θα φτιαξω ενα υπολογιστη καινουργιο!απο οθονη εχω samsoung !προγραματακια δουλευω τα κλασικα nero-xconvert και γενικα εαν βρω καποιο ενδιαφερων το δουλευω!

Δημοσ.
Να πετάξεις στα σκουπίδια τα πάντα εκτός των δίσκων μου φαίνεται βλακεία.

Μπορεί να μην έχει χαλάσει τίποτα.

ελα που ειμαι ασχετος και δεν ξερω τι να τα κανω....πλεον δεν τα παω καπου παλι ξεκαρφωτα γιατι πολυ φοβαμε οτι παλι χαμενος θα βγω!!και ετσι σκεφτηκα να φτιαξω ενα στο παλισιο και να εχω την εγγυηση τους!!αν υπαρχει καποιο μαγαζι ισως που να ειναι καλο θα με βοηθουσες ετσι ωστε να παω να δω τι θα μου πει για αυτα που ειναι για πεταμα!

Δημοσ.

fanoukos έχεις 1500€ και θες να πάρεις υπολογιστή; Υπερβολικά πολλά τα λεφτά για τις εποχές που ζούμε. Αν γουστάρεις να ευχεριστιέσαι gaming πάρε παιχνιδομηχανη και μια τηλεόραση 100Hz και άραξε σπίτι, κάνε ανεφοδιασμό σε junk food και λιώσε στο παίξιμο αγόρι μου! Α, πού´σαι; Το όλο θέμα θα σου έρθει στα 1000-1100€. Θα σου μείνει δηλαδή και μια τετρακοσάρα στην τσέπη να αγοράζεις παιχνιδάρες. Κάν´το και θα με θυμηθείς. Άκου 1500€ για υπολογιστή...

Δημοσ.

fanoukos έχεις 1500€ και θες να πάρεις υπολογιστή; Υπερβολικά πολλά τα λεφτά για τις εποχές που ζούμε. Αν γουστάρεις να ευχεριστιέσαι gaming πάρε παιχνιδομηχανη και μια τηλεόραση 100Hz και άραξε σπίτι, κάνε ανεφοδιασμό σε junk food και λιώσε στο παίξιμο αγόρι μου! Α, πού´σαι; Το όλο θέμα θα σου έρθει στα 1000-1100€. Θα σου μείνει δηλαδή και μια τετρακοσάρα στην τσέπη να αγοράζεις παιχνιδάρες. Κάν´το και θα με θυμηθείς. Άκου 1500€ για υπολογιστή...

Δημοσ.

Όσον αφορά στον υπολογιστή με 500€ παίρνεις κάτι αξιοπρεπές από κάπου και κάνεις τις δουλειές σου. Εντάξει ίσως οι ταχύτητες να μην είναι extreme αλλά όμως τι τις χρειάζεσαι; Στη NASA δουλεύεις; Ας περιμένεις κάποια δευτερόλεπτα παραπάνω, δε χάλασε ο κόσμος

Δημοσ.

Όσον αφορά στον υπολογιστή με 500€ παίρνεις κάτι αξιοπρεπές από κάπου και κάνεις τις δουλειές σου. Εντάξει ίσως οι ταχύτητες να μην είναι extreme αλλά όμως τι τις χρειάζεσαι; Στη NASA δουλεύεις; Ας περιμένεις κάποια δευτερόλεπτα παραπάνω, δε χάλασε ο κόσμος

Δημοσ.

+1 στον vaskor

Για gaming μπορεις να φτιαξεις με τα μισα.Επιπλεον δεν μας λες ποια συγκεκριμενη οθονη εχεις ,ιντσες και μοντελο.Επισης τι τετραπυρηνο εχεις intel η amd ποτε το πηρες,απο ποιο μαγαζι,ποση εγγυηση εχεις ακομη.

Μετα τι ''ψυξη '' γραφεις,υδροψυξη εννοεις?Ειχες διαρροη και σου χαλασε το PC?Γινε συγκεκριμενος.

Μετα πως γινεται το ενα καταστημα να σου λεει οτι εχεις καμμενα τροφοδοτικο και μητρικη και το αλλο να σου λεει πως το τροφοδοτικο ειναι μια χαρα?Τους πηγες το συστημα ξεχωριστα?

Με λιγα λογια για να σε βοηθησουμε πρεπει να γινεις εντελως συγκεκριμενος,αντι αυτου μας εχεις δωσει ενα αινιγμα για δυνατους λυτες.

Δημοσ.

+1 στον vaskor

Για gaming μπορεις να φτιαξεις με τα μισα.Επιπλεον δεν μας λες ποια συγκεκριμενη οθονη εχεις ,ιντσες και μοντελο.Επισης τι τετραπυρηνο εχεις intel η amd ποτε το πηρες,απο ποιο μαγαζι,ποση εγγυηση εχεις ακομη.

Μετα τι ''ψυξη '' γραφεις,υδροψυξη εννοεις?Ειχες διαρροη και σου χαλασε το PC?Γινε συγκεκριμενος.

Μετα πως γινεται το ενα καταστημα να σου λεει οτι εχεις καμμενα τροφοδοτικο και μητρικη και το αλλο να σου λεει πως το τροφοδοτικο ειναι μια χαρα?Τους πηγες το συστημα ξεχωριστα?

Με λιγα λογια για να σε βοηθησουμε πρεπει να γινεις εντελως συγκεκριμενος,αντι αυτου μας εχεις δωσει ενα αινιγμα για δυνατους λυτες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...