tr3quart1sta Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 εχω εγκαταστησει το gedit και θελω οταν δινω στο terminal πχ >gedit askisi1.java να μου το ανοιγει στο gedit... πως γινεται αυτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 εχω εγκαταστησει το gedit και θελω οταν δινω στο terminal πχ >gedit askisi1.java να μου το ανοιγει στο gedit... πως γινεται αυτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Mentor Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 sorry για το hijack αλλά το είχα εγκαταστήσει και εγώ από τα backports και είχε ένα ψιλοχοντροθεματάκι με τα ελληνικά. Το έλυσες? Πως? Για το θέμα σου δοκίμασε: open -a gedit askisi1.java Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 sorry για το hijack αλλά το είχα εγκαταστήσει και εγώ από τα backports και είχε ένα ψιλοχοντροθεματάκι με τα ελληνικά. Το έλυσες? Πως? Για το θέμα σου δοκίμασε: open -a gedit askisi1.java δεν χρησιμοποιω ελληνικα στον προγραμματισμο αν και ανοιγει το αρχειο δεν ειναι ακριβως αυτο που θελω καθως το αρχειο θα πρεπει να υπαρχει ηδη για να ανοιξει αλλα thx anyway Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Mentor Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 αν δεν υπάρχει, τότε φίλος σου είναι η εντολή touch touch askisi1.java open -a gedit askisi1.java Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.