Nio0006 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Καλησπέρα. Είχα ένα iPhone 3GS και τώρα το 4. Έκανα restore from backup στο 4 και τώρα έχω όλα μου τα προγραματα και στα 2. Η ερώτηση είναι:επειδή θα πάρει και ένας φίλος το 4 μπορώ να του κάνω την ίδια διαδικασία και να έχει και αυτός τα προγραματα που έχω στο δικό μου; Και αν ναι σε ποσά 4αρια μπορώ να το κάνω αυτό; Sent from my iPhone using Insomnia.app
Nio0006 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Καλησπέρα. Είχα ένα iPhone 3GS και τώρα το 4. Έκανα restore from backup στο 4 και τώρα έχω όλα μου τα προγραματα και στα 2. Η ερώτηση είναι:επειδή θα πάρει και ένας φίλος το 4 μπορώ να του κάνω την ίδια διαδικασία και να έχει και αυτός τα προγραματα που έχω στο δικό μου; Και αν ναι σε ποσά 4αρια μπορώ να το κάνω αυτό; Sent from my iPhone using Insomnia.app
x_vagos_x Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Λογικά μπορείς σε πολλά. Απλά μετά όοοοοοολα θα πρέπει να συγχρονίζονται με τον δικό ΣΟΥ και μόνο υπολογιστή. Μόλις πάνε να τα κάνουν Sync σε άλλον, θα ρωτάει το εκάστοτε iTunes αν όντως επιθυμούν να διαγραφούν τα δεδομένα που είναι περασμένα {από το δικό σου PC} για να μπορέσει να συγχρονίσει με το PC του κατόχου.
x_vagos_x Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Λογικά μπορείς σε πολλά. Απλά μετά όοοοοοολα θα πρέπει να συγχρονίζονται με τον δικό ΣΟΥ και μόνο υπολογιστή. Μόλις πάνε να τα κάνουν Sync σε άλλον, θα ρωτάει το εκάστοτε iTunes αν όντως επιθυμούν να διαγραφούν τα δεδομένα που είναι περασμένα {από το δικό σου PC} για να μπορέσει να συγχρονίσει με το PC του κατόχου.
Moderators Gi0 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Σημειωτεον,μαζι με ολα τα προγραμματα σου,θα χει και ολες τις επαφες,μηνυματα,mails και οτι αλλο εχεις μεσα.
Moderators Gi0 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Σημειωτεον,μαζι με ολα τα προγραμματα σου,θα χει και ολες τις επαφες,μηνυματα,mails και οτι αλλο εχεις μεσα.
cmak Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Μέχρι 5 το πολύ και όλα προκειμένου να αναβαθμίζονται θα χρειάζονται τον δικό σου username & password. Δε θα σου συνιστούσα όμως να το κάνεις για δική σου ασφάλεια περισσότερο
cmak Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Μέχρι 5 το πολύ και όλα προκειμένου να αναβαθμίζονται θα χρειάζονται τον δικό σου username & password. Δε θα σου συνιστούσα όμως να το κάνεις για δική σου ασφάλεια περισσότερο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.