Προς το περιεχόμενο

galaxy s vs wave

vasilisga

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας μαγκες

πρωτου με κραξετε για τον τιτλο που εβαλα για την ολοφανερη απαντηση που προκυπτει, ακουστε με λιγο

ξερω πολυ καλα ποσο καλο ειναι το galaχy s, οπως επισης και το wave

σε χαρακτηριστικα περα απο την οθονη και το λειτουργικο συστημα ειναι σχεδον παρεμφερη

και εδω ερχεται το διλημμα μου

για να καταλαβετε, θα προτιμουσα ενα samsung galaxy wave στις 3,5-3,7 ιντσες οχι παραπανω, αλλα επειδη δεν υπαρχει πρεπει να διαλεξω κατι απο τα 2

το wave ειναι πολυ ομορφο, αλλα εχει μικρη σχετικα οθονη

θα μπορω να βλεπω καμια σειρα-ταινιουλα σε κανενα ταξιδακι?

αυτος ειναι ο καημος μου :P

το galaxy s εχει οθοναρα, αλλα ειναι λιγο μεγαλο σαν συσκευη γενικοτερα και σαν ποιοτητα μου αρεσει το wave περισσοτερο

περιμενω τις γνωμες σας :-)

ps ειχα αναοιξει και ενα θρεντακι για media player αλλα τελικα μετα απο 1000 αλλαγες γνωμης θα προτιμησω smartphone :P

Δημοσ.

Γεια σας μαγκες

πρωτου με κραξετε για τον τιτλο που εβαλα για την ολοφανερη απαντηση που προκυπτει, ακουστε με λιγο

ξερω πολυ καλα ποσο καλο ειναι το galaχy s, οπως επισης και το wave

σε χαρακτηριστικα περα απο την οθονη και το λειτουργικο συστημα ειναι σχεδον παρεμφερη

και εδω ερχεται το διλημμα μου

για να καταλαβετε, θα προτιμουσα ενα samsung galaxy wave στις 3,5-3,7 ιντσες οχι παραπανω, αλλα επειδη δεν υπαρχει πρεπει να διαλεξω κατι απο τα 2

το wave ειναι πολυ ομορφο, αλλα εχει μικρη σχετικα οθονη

αυτος ειναι ο καημος μου :P

το galaxy s εχει οθοναρα, αλλα ειναι λιγο μεγαλο σαν συσκευη γενικοτερα και σαν ποιοτητα μου αρεσει το wave περισσοτερο

περιμενω τις γνωμες σας :-)

ps ειχα αναοιξει και ενα θρεντακι για media player αλλα τελικα μετα απο 1000 αλλαγες γνωμης θα προτιμησω smartphone :P

• Moderators
Δημοσ.

οθονη

το λειτουργικο συστημα

το wave εχει μικρη σχετικα οθονη

το galaxy s εχει οθοναρα

Για τους παραπανω λογους που ανεφερες ο ιδιος, πηγαινε στο Galaxy. Καλυτερη οθονη ειδικα για ταινιες, περισσοτερες εφαρμογες λογω λειτουργικου. Το μεγεθος συνηθιζεται, δεν το θεωρω τραγικα μεγαλο.

• Moderators
Δημοσ.

οθονη

το λειτουργικο συστημα

το wave εχει μικρη σχετικα οθονη

το galaxy s εχει οθοναρα

Για τους παραπανω λογους που ανεφερες ο ιδιος, πηγαινε στο Galaxy. Καλυτερη οθονη ειδικα για ταινιες, περισσοτερες εφαρμογες λογω λειτουργικου. Το μεγεθος συνηθιζεται, δεν το θεωρω τραγικα μεγαλο.

Δημοσ.

+1

Το μέγεθος συνιθίζεται εύκολα. Θυμάμαι, τη πρώτη μέρα που το έπιασα στα χέρια μου (ως προηγούμενο κινητό είχα το HTC Magic), σκέφτηκα: Τι ταψί πήγες και αγόρασες;

Πλέον όμως, μη σου πω ότι το νιώθω και μικρό! :o

Δημοσ.

+1

Το μέγεθος συνιθίζεται εύκολα. Θυμάμαι, τη πρώτη μέρα που το έπιασα στα χέρια μου (ως προηγούμενο κινητό είχα το HTC Magic), σκέφτηκα: Τι ταψί πήγες και αγόρασες;

Πλέον όμως, μη σου πω ότι το νιώθω και μικρό! :o

Δημοσ.

σας ευχαριστω παιδες

ημουν σε τεραστιο διλημμα, δεν μπορειτε να φανταστειτε, δεν δινουμε και 500ε καθε μερα... :P

τελικα παρηγγειλα το galaxy

για να δουμε :mrgreen:

Δημοσ.

σας ευχαριστω παιδες

ημουν σε τεραστιο διλημμα, δεν μπορειτε να φανταστειτε, δεν δινουμε και 500ε καθε μερα... :P

τελικα παρηγγειλα το galaxy

για να δουμε :mrgreen:

Δημοσ.

σημ. Μην τρομαξεις που θα σου κολλάει και θα αργεί. Πρέπει να τρέξεις ένα fix.

Όταν το πάρεις , το συζητάμε

Δημοσ.

σημ. Μην τρομαξεις που θα σου κολλάει και θα αργεί. Πρέπει να τρέξεις ένα fix.

Όταν το πάρεις , το συζητάμε

Δημοσ.

οκ :-)

Το μήνυμα που έχετε εισάγει είναι μικρό. Παρακαλούμε μεγαλώστε το μήνυμα σας ώστε να περιέχει τουλάχιστον 10 χαρακτήρες.

Δημοσ.

οκ :-)

Το μήνυμα που έχετε εισάγει είναι μικρό. Παρακαλούμε μεγαλώστε το μήνυμα σας ώστε να περιέχει τουλάχιστον 10 χαρακτήρες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...