Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δηλαδη ρε παιδες για να καταλαβω τωρα εγω, αλλο πραγμα να στο συναρμολογουν στο "κεντρο συναρμολογησης" και αλλα πραγμα να στο συναρμολογουν στο καταστημα; Κι αν ειναι ετσι γιατι δεν το λενε απο την αρχη να μην μπαινει και σε τετοια ταλαιπωρια ο καθενας; Γιαννη αυτο με το turbo-x κουτι το ξερω οτι το φτιαχνουν αυτοι απο κομματια (οτι να'ναι) αλλα ειπα μηπως και παιζει κατι τετοιο!! Ολα τα περιμενω απο αυτους!! Απααρδεκτο αλλα ετσι το βλεπουν και δεν ενημερωνουν μαλιστα.
popeye68 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Eγώ πέρυσι που αγόρασα PC (desktop) από το ΠΛΑΙΣΙΟ Αργυρούπολης διάλεξα τα κομμάτια και μου είπαν ότι σε 3 μέρες θα είναι έτοιμος και να πάω να τον παραλάβω. Προφανώς δίνουν την παραγγελία στο κέντρο συναρμολόγησης στην Μαγούλα και τους φέρνουν τα PC έτοιμα πλέον να τα παραδόσουν στον πελάτη. Κανονικά όλα με την εγγύηση υπογεγραμμένη μπροστά μου. Του @aikat90 δεν του έδωσαν βιβλιαράκι εγγύησης που γράφει τους όρους εγγύησης. Γιατί; Απαράδεκτο! Κανονικά πρέπει να πάει με την απόδειξη αγοράς και να κάνει θέμα.
washcloud Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Εμένα πάλι μ' αρέσει που κανείς δε σχολίασε το παρακάτω για συστήματα που αγοράστηκαν αλλού το καταλαβαίνω άντε και για αυτά που δεν είναι σε εγγύηση αλλά για pc αγορασμένο από το μαγαζί τους πελάτης για χρόνια....να ζητάνε λεφτά??.....που κοίταξα τους καταλόγους για κοστολόγηση εργασιών είναι τρομερά ποσά για έναν απλό ελενχο!!!!.... κάπως έτσι : μα είναι δυνατόν τη σήμερον ημέρα, να μιλάς για "πελατικίκι" αναφορικά με "αλυσίδες" καταστημάτων, ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ μάλιστα;! Δεν εννοώ αν είναι "σωστό" ή "όμορφο". ΝΟΜΙΜΟ, είναι; ΚΑΙ καθιερωμένο; Είναι! Οπότε...; Ναι παίδες, ωραία όλα αυτά, αλλά να υπάρχει και κλιμάκωση στις τιμολογήσεις των διαγνώσεων.Δε γίνεται να υπάρχει standard ταρίφα 30€ για τα πασιφανή που κι ένας όχι εντελώς άσχετος τα αντιλαμβάνεται σε δευτερόλεπτα. Κοίτα, αντιλαμβάνομαι το σκεπτικό-αλλά ρε συ το ίδιο δεν κάνει κι ένας ντοκτόρ για να σε "δει" πχ για δίπλωμα...; Ή έστω για ένα κωλοσύναχο του κερατά; "Ταρίφα" is the word, and you said it, and it's Greeker than it's Arabic...... (Καπιταλίστική αποθέωση στο μεταξύ : αυτός που (την) πληρώνει, είναι ο τελείως άσχετος...) Ότινανισμός :/ Γιου, γκαντ, αρ ε σμολ σερ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.