Προς το περιεχόμενο

Dual Sim κινητα τηλεφωνα;

Agnostos__

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψαχνω να αγορασω καποιο κινητο Dual Sim (οχι κινεζικο) και δινω εως 150ευρω; Εχετε να μου προτεινεται καποιο; Για απλη χρηση το θελω .. Ευχαριστω !!

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ψαχνω να αγορασω καποιο κινητο Dual Sim (οχι κινεζικο) και δινω εως 150ευρω; Εχετε να μου προτεινεται καποιο; Για απλη χρηση το θελω .. Ευχαριστω !!

Δημοσ.

http://www.ebw.gr/el-GR/Product/7015/SAMSUNG-GT-C6112-JULEP-Slim-Dual-SIM-Cards-Phone-with-Bluetooth-%CE%BC%CE%B5-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CF%85-mobile-phone-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CF%8C-%CF%84%CE%B7%CE%BB

στα λεφτα που δινεις οτι καλυτερο

αλλιως αν πας στο 200 ευρω υπαρχει το lg gx-500 με touch screen - wifi - 3.2mpx το οποιο ειναι εξαιρετικο (αυτο έχω εγω)

Δημοσ.

http://www.ebw.gr/el-GR/Product/7015/SAMSUNG-GT-C6112-JULEP-Slim-Dual-SIM-Cards-Phone-with-Bluetooth-%CE%BC%CE%B5-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CF%85-mobile-phone-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CF%8C-%CF%84%CE%B7%CE%BB

στα λεφτα που δινεις οτι καλυτερο

αλλιως αν πας στο 200 ευρω υπαρχει το lg gx-500 με touch screen - wifi - 3.2mpx το οποιο ειναι εξαιρετικο (αυτο έχω εγω)

Δημοσ.

Να ξέρεις όμως ότι τα dual sim κινητά δεν έχουν μεγάλη αυτονομία. Θέλουν φόρτιση σχεδόν κάθε μέρα. Τρώει μπόλικη μπαταρία η συνεχής εναλλαγή που κάνουν ανάμεσα στις δύο κάρτες. Τουλάχιστον αυτό είχα αντιμετωπίσει εγώ με ένα dual sim που είχα.

Δημοσ.

Να ξέρεις όμως ότι τα dual sim κινητά δεν έχουν μεγάλη αυτονομία. Θέλουν φόρτιση σχεδόν κάθε μέρα. Τρώει μπόλικη μπαταρία η συνεχής εναλλαγή που κάνουν ανάμεσα στις δύο κάρτες. Τουλάχιστον αυτό είχα αντιμετωπίσει εγώ με ένα dual sim που είχα.

Δημοσ.

αυτο ισως να ισχυει για τις κινεζικες συσκευες. Το lg-gx500 που εχω με πηγαινει ανετα 3 μερες (μετρια χρηση με wifi)

Δημοσ.

αυτο ισως να ισχυει για τις κινεζικες συσκευες. Το lg-gx500 που εχω με πηγαινει ανετα 3 μερες (μετρια χρηση με wifi)

Δημοσ.

Οι πιο δημοφιλής στην ευρωπαϊκή αγορά:

Samsung D780

Samsung D880

Samsung D980

Samsung B5702

Samsung S9502

Samsung C5212

Samsung E2152

Samsung C3212

Samsung B7722

LG KS660

Acer DX900

LG GX500

Motorola: Dual SIM EX115 και ΕΧ128

Εγώ έχω το B5722. Απόλυτα ικανοποιημένος.

Δημοσ.

Απορω γιατι αλλοι κατασκευαστες κινητων οπως Nokia , SE κλπ δεν εχουν βγαλει τετοια κινητα που θεωρω πολυ χρησιμα σε καποιους που ειναι αναγκασμενοι να εχουν δυο αριθμους.

Υπαρχει η dual sim (σιγουρα για cosmote δεν ξερω για τους αλλους ) αλλα προϋποθετει ιδιο παροχο και εχει και καποια μειονεκτηματα οπως στα sms που παιρνεις μονο απο την γραμμη που εχεις προεπιλεγμενη.

Δημοσ.

τρελη ευκολια παντως τα dual sim κινητα. Θα το αλλαζα (lg gx500) μονο με android dual sim αλλα απο οτι ξερω δεν εχει βγει ακομη απο επωνυμο κατασκευαστη (μονο κατι κινεζικα υπαρχουν)

Δημοσ.

Σας ευχαριστω ολους πολυ παιδια για τις απαντησεις!!

Το lg-gx500 holydiv φαινεται πολυ καλο , αυτονομια λες οτι εχει; Αν εχεις 2 καρτες sim πρεπει να ειναι και οι 2 ιδιου δικτυου η δεν εχει ρολο αυτο ;

Δημοσ.
Σας ευχαριστω ολους πολυ παιδια για τις απαντησεις!!

Το lg-gx500 holydiv φαινεται πολυ καλο , αυτονομια λες οτι εχει; Αν εχεις 2 καρτες sim πρεπει να ειναι και οι 2 ιδιου δικτυου η δεν εχει ρολο αυτο ;

εγω με το lg ειμαι υπερευχαριστημενος (το εχω 3 μηνες), εχω μεσα μια καρτα cosmote και μια vodafone

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...