barbamar Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δεν ειναι ακριβως ετσι. Το thumbs down στην ουσια "θαβει" το ποστ καθως αυτο κρυβεται μετα απο εναν συγκεκριμενο αριθμο. Μπορούσες απ' τις επιλογές στο προφίλ σου να επιλέξεις να φαίνονται όλα. Το thumbs up αντιθετα δεν επηρεαζει το ποστ, στην ουσια (θεωρητικα) αντικαθιστα τα μονολεκτικα "+1 φιλε" και/ή τα ξερα "ευχαριστω". Μπορούσε να μπει ένα thnkz. Το down πρεπει να εφυγε λογω abuse αν καταλαβα καλα. Μπα,δεν είμαστε σε γυάλα,ούτε σε ροζ συννεφάκι.Και δεν υπάρχει εξουσία στα fora σε κάποιον χρήστη για να έχει έννοια η απόδοση κατάχρηση εξουσίας,ούτε καταχράσαι της εμπιστοσύνης κάποιου όταν δεν συμφωνείς με την άποψή του,αλλά ούτε πηδάς μικρά όντας μαστουρωμένος όταν διαφοροποιείσαι... Βγήκε για να μην είναι από πάνω συνεχώς οι κουμανταδόροι για να προλαβαίνουν τη φωτιά εν τη γεννέσει της...
SlimData Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Το σκεπτικό με το οποίο βγήκε το thumbs down ήταν ολόσωστο και καλώς το έβγαλαν...
SlimData Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Το σκεπτικό με το οποίο βγήκε το thumbs down ήταν ολόσωστο και καλώς το έβγαλαν...
Moderators stormrain Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 dictionary.reference.com/browse/abuse Wrongly or improperly used ισως? Διοτι η χρηση του thumbs ειναι η εκδηλωση συμφωνιας ή διαφωνιας με το ποστ, πραγμα που ειχε παρατηρηθει να μην γινεται τελικα και να πεφτουν thumbs down για ασχετους λογους. Απο κει και περα δεν το εβγαλα εγω, οποτε δεν ξερω αν εχει βαση η παραπανω υποθεση μου, απλως νομιζω πως κατι τετοιο ειχα διαβασει να λεγεται απο τους συντονιστες, αρα αρμοδιους να απαντησουν στο γιατι. Οντως αλλαζε απο τον πινακα ελεγχου, αλλα δεν ξερω τι επαιζε με τους επισκεπτες που δεν ειχαν εγγραφει. Οσο για το thumbs up, να θα μπορουσε να ειχε αντικατασταθει με thanks button, συμφωνω. : -)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 ναι abuse διότι σύμφωνα με τον HAL το thumbs down δεν ήταν για posts που απλά διαφωνούμε με αυτό που λένε... Οσο για το thumbs up, να θα μπορουσε να ειχε αντικατασταθει με thanks button, συμφωνω.: -) δεν είναι και κάτι δύσκολο να γίνει αυτό, υπομονή
barbamar Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 ναι abuse διότι σύμφωνα με τον HAL το thumbs down δεν ήταν για posts που απλά διαφωνούμε με αυτό που λένε... Οπότε συμφωνώ με την κατάργησή του,εφ' όσον συντρέχουν οι μεταφραστικοί λόγοι που παρέθεσα πιό πάνω.
hackerW32 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 καλα κανανε μου το ειχανε και και σε εμενα , οτι εγραφα πηγενανε 6-7 ατομα και μου βαζανε - το κανουν και σε αλλους..
barbamar Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 καλα κανανεμου το ειχανε και και σε εμενα , οτι εγραφα πηγενανε 6-7 ατομα και μου βαζανε - το κανουν και σε αλλους.. Αυτό δεν είναι abuse,είναι bulling και δεν είναι απαραίτητη η ύπαρξη thumps...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.