Luciddream Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 px σε n http://www.plaisio.gr/Peripherals/Networks/Network-Cards/Wireless-Network-Cards/Netgear-WNA3100-Wireless-USB-Adapter-N-300Mbps.htm μου έφτασε σήμερα - ΑΜΗΝ - (το είχα παραγγείλει την προηγούμενη βδομάδα, όχι απο πλαίσιο φυσικά) .. επειδή δεν ξέρω και τίποτα απο USB wireless sticks δεν θα γράψω κάτι αρνητικό ακόμα ... προς το παρόν στα θετικά είναι οτι φαίνεται πολύ καλή κατασκευή και οτι οι drivers μπήκαν πολύ άνετα στο laptop, χωρίς κανένα πρόβλημα. Επίσης περιλαμβάνει ένα πρόγραμμα πολύ έυχρηστο για σύνδεση σε δίκτυα, και μάλιστα στα ελληνικά... σαν να μην φτάνουν όλα αυτά έχει στο πακέτο και μια επέκταση 1,5μ ... νομίζω γενικά είναι καλή προσφορά για 30 ευρώ.. υ.γ στο πλαίσιο λέει οτι δίνει εγγύηση για πάντα, δεν ξέρω όμως αν ισχύει αυτό η αν υπάρχει το προιόν.. σε όλα τα άλλα μαγαζιά το βρήκα με 2 χρόνια εγγύηση.
poulinos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 το πλαισιο απλα δινει lifetime <οι αλλοι δινουν 2χρονια. ελπιζω να μην εχεις προβλημα και μετα με βριζεις
Luciddream Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 το πλαίσιο γράφει πολλά και λίγα κάνει οπότε δεν μου λέει τίποτα οτι δίνει εγγύηση σε όλα τα netgear, μπορεί να έχει σταματήσει κιόλας την συνεργασία με την netgear... και να μας πουλάει παραμύθι. και να χαλάσει λίγο με νοιάζει για 30 ευρώ...
poulinos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 αν κρατησει 2 χρονια μετα θα κρατησει για πολλα ακομα.2 χρονια ειναι καλη εγγυηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.