WaNk Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Γεια σας, εχω to sagem f@st 2404 που μου εδωσε ο ΟΤΕ για το conn-x tv, με 24αρα συνδεση. Μπορειτε να μου πειτε μια καλη καρτα wifi για να συνδεσω το pc ??? Κατα προτιμηση απο www.eshop.gr , www.plaisio.gr ή www.multirama.gr
WaNk Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Γεια σας, εχω to sagem f@st 2404 που μου εδωσε ο ΟΤΕ για το conn-x tv, με 24αρα συνδεση. Μπορειτε να μου πειτε μια καλη καρτα wifi για να συνδεσω το pc ??? Κατα προτιμηση απο www.eshop.gr , www.plaisio.gr ή www.multirama.gr
poulinos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 εγω πχ θα επαιρνα κατι σε Netgear>δεν υπαρχει λογος να πας σε n διοτι το ρουτερ δεν ειναι n.απο την αλλη αμα εχεις λιγα ευρω παραπανω πας σε n που παιζει βεβαια και σε g με την προοπτικη οτι ισως καποια στιγμη παρεις ενα ρουτερ N.ή σου δωσουν n
poulinos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 εγω πχ θα επαιρνα κατι σε Netgear>δεν υπαρχει λογος να πας σε n διοτι το ρουτερ δεν ειναι n.απο την αλλη αμα εχεις λιγα ευρω παραπανω πας σε n που παιζει βεβαια και σε g με την προοπτικη οτι ισως καποια στιγμη παρεις ενα ρουτερ N.ή σου δωσουν n
WaNk Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Ευχαριστω. Καποιο μοντελο εχεις να μου προτεινεις ??
poulinos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 px σε n http://www.plaisio.gr/Peripherals/Networks/Network-Cards/Wireless-Network-Cards/Netgear-WNA3100-Wireless-USB-Adapter-N-300Mbps.htm
WaNk Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Ευχαρισυω πολυ! Μηπως ειναι καλυτερα κατι σε οχι-USB? Δεν ξερω, απλα ρωταω...
WaNk Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Ευχαρισυω πολυ! Μηπως ειναι καλυτερα κατι σε οχι-USB? Δεν ξερω, απλα ρωταω...
poulinos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 η Pci καρτες ειναι καλες γιατι μπορεις να αλλαξεις και κεραια κτλ αλλα το μεγαλο μειονεκτημα ειναι οτι συνηθως πολλα ατομα εχουν το Pc θαμενο και η κεραια ειναι πολυ χαμηλα με τοιχο συνηθως πισω και δεν παιζει τοσο καλα.ενω στο usb stick βαζεις μια 3 μετρα Usb επεκταση και το πας οπου θες εσυ
poulinos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 η Pci καρτες ειναι καλες γιατι μπορεις να αλλαξεις και κεραια κτλ αλλα το μεγαλο μειονεκτημα ειναι οτι συνηθως πολλα ατομα εχουν το Pc θαμενο και η κεραια ειναι πολυ χαμηλα με τοιχο συνηθως πισω και δεν παιζει τοσο καλα.ενω στο usb stick βαζεις μια 3 μετρα Usb επεκταση και το πας οπου θες εσυ
WaNk Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 ωραια γιατι αυτο ειχα σκοπο να κανω !!!! ευχαριστω!!!
WaNk Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 ωραια γιατι αυτο ειχα σκοπο να κανω !!!! ευχαριστω!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.