renouko Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω μια κληση συναρτησης πως γινεται στην matlab... και ακομα αν εχω την συναρτηση αυτη σε ενα Μ-file μπορω να την χρησιμοποιησω και σε ενα αλλο M-file..απλα καλωντας την? ευχαριστω ---------- Προσθήκη στις 18:56 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:24 ---------- καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω μια κληση συναρτησης πως γινεται στην matlab... και ακομα αν εχω την συναρτηση αυτη σε ενα Μ-file μπορω να την χρησιμοποιησω και σε ενα αλλο M-file..απλα καλωντας την? ευχαριστω το βρηκα... thanks
renouko Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω μια κληση συναρτησης πως γινεται στην matlab... και ακομα αν εχω την συναρτηση αυτη σε ενα Μ-file μπορω να την χρησιμοποιησω και σε ενα αλλο M-file..απλα καλωντας την? ευχαριστω ---------- Προσθήκη στις 18:56 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:24 ---------- καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω μια κληση συναρτησης πως γινεται στην matlab... και ακομα αν εχω την συναρτηση αυτη σε ενα Μ-file μπορω να την χρησιμοποιησω και σε ενα αλλο M-file..απλα καλωντας την? ευχαριστω το βρηκα... thanks
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.