nocturne Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Χαιρετω το καλυτερο community...ηθελα τα φωτα σας παρακαλω πολυ πριν 2 μερες αγορασα το νεο touch επειδη ειμαι εντελως ασχετος μπορειτε να μου πειτε πως μπορω να βλεπω ταινιες ? προσπαθω να βαλω στοi tune και μου βγαζει μνμ συνεχεια οτι δεν μπορει να δουλεψει... το αρχειο. Σας ευχαριστω πολυ προκαταβολικα
nocturne Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Χαιρετω το καλυτερο community...ηθελα τα φωτα σας παρακαλω πολυ πριν 2 μερες αγορασα το νεο touch επειδη ειμαι εντελως ασχετος μπορειτε να μου πειτε πως μπορω να βλεπω ταινιες ? προσπαθω να βαλω στοi tune και μου βγαζει μνμ συνεχεια οτι δεν μπορει να δουλεψει... το αρχειο. Σας ευχαριστω πολυ προκαταβολικα
georgeadams Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Οι ταινίες πρέπει να είναι MPEG4. Υπάρχουν πολλά προγράμματα που μπορούν να κάνουν την απαραίτητη μετατροπή. Ψάξε στο google για iPhone video converter ή κάπως έτσι...
georgeadams Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Οι ταινίες πρέπει να είναι MPEG4. Υπάρχουν πολλά προγράμματα που μπορούν να κάνουν την απαραίτητη μετατροπή. Ψάξε στο google για iPhone video converter ή κάπως έτσι...
nocturne Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 εχετε μηπως να προτεινεται καποιο καλο προγραμματακι εσεις ?????γινεται χαμος απο δαυτα
nocturne Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 εχετε μηπως να προτεινεται καποιο καλο προγραμματακι εσεις ?????γινεται χαμος απο δαυτα
mdr21 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Υπαρχουν πολλα , αλλα προτεινω το xilisoft video converter. Τα video πρεπει να ειναι mp4 , αλλα για καποιο λογο το itunes παλι δεν τα περναει ολα τα mp4. Με το xilisoft εχει ετοιμα profile μετατροπης (πχ apple ipod HQ ή LQ κλπ)
mdr21 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Υπαρχουν πολλα , αλλα προτεινω το xilisoft video converter. Τα video πρεπει να ειναι mp4 , αλλα για καποιο λογο το itunes παλι δεν τα περναει ολα τα mp4. Με το xilisoft εχει ετοιμα profile μετατροπης (πχ apple ipod HQ ή LQ κλπ)
cmak Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Αν έχεις mac σου προτείνω το any dvd converter pro
cmak Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Αν έχεις mac σου προτείνω το any dvd converter pro
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.