Προς το περιεχόμενο

προσφορά..

Semtex

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αυτό το post είναι πολύ καλό για το pelatakos.gr!

Semtex να υποθέσω οτι όταν εφτιαξες το (πραγματικό) μαγαζί σου πήγες σε ένα φορουμ με εργολάβους οικοδομών κτλ και έκανες το παρακάτω post :

-----------------------------------------------------

Καλησπέρα σας,

Θέλω να χτίσω ένα μαγαζί για να πουλαω διάφορα εξαρτήματα ο αριθμός τον προϊόντων είναι αρκετά μεγάλος.

Έχοντας λίγο χρόνο στην διάθεση προς το παρόν ψάχνω κάποιον να μου μάθει πώς να το φτιάξω μόνος μου. Φυσικά είμαι διατεθειμένος να πληρώσω ένα ποσό.

Πιο συγκεκριμένα θέλω να μάθω πώς να σκαψω τα θεμέλια, να ρίξω τα μπετά, να το βάψω , να το επιπλώσω και να του περάσω ηλεκτρικά και υδραυλικά κλπ.

Δεν είμαι εντελώς άσχετος με το αντικείμενο μαθαίνω γρήγορα και πιστεύω ότι δεν θα χρειαστώ περισσότερο από 1 μάθημα για να κατανοήσω αυτά που χρειάζεται να μάθω.

Νομίζω ότι με σταθερό τηλέφωνο και TeamViewer μπορούμε να το καταφέρουμε.

Έχω αγοράσει το οικόπεδο!

Όποιος θέλει παρακαλώ να μου στείλει p.m με την προσφορά του.

---------------------------------------------------------------

+111111111

Να 'σαι καλά ακόμα γελάω...:):lol::lol:

• Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγω εχω παντως μια μικρη απορια. Τα 150 ευρα που ειπε ο κυριος οτι δινει για το ενα μαθημα, ποσης διαρκειας θα ειναι αυτο το μαθημα;;; 1ας ωρας; 2 ωρων; 1ας μερας; 1ος χρονου;

Δημοσ.

Εγω εχω παντως μια μικρη απορια. Τα 150 ευρα που ειπε ο κυριος οτι δινει για το ενα μαθημα, ποσης διαρκειας θα ειναι αυτο το μαθημα;;; 1ας ωρας; 2 ωρων; 1ας μερας; 1ος χρονου;

Δημοσ.

Μεχρι να τα μάθει! :fear:

Δημοσ.

Μεχρι να τα μάθει! :fear:

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά και ευχαριστώ για όλες τις απαντήσεις σας

Τελικά το φτιάχνω τώρα με VirtueMart και joomla, αρκετά εύκολος τρόπος , περναω τώρα τα προϊόντα κλπ, Ξέρει κανείς να μου διευκρινίσει τι γίνετε με την πληρωμή μέσο πιστωτικών καρτών; Έχω βρει μερικά API από winbank & eurobank σε μορφη zip. Αυτά τα κανω install όπως όλα τα extensions η είναι πιο πολύπλοκο;

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά και ευχαριστώ για όλες τις απαντήσεις σας

Τελικά το φτιάχνω τώρα με VirtueMart και joomla, αρκετά εύκολος τρόπος , περναω τώρα τα προϊόντα κλπ, Ξέρει κανείς να μου διευκρινίσει τι γίνετε με την πληρωμή μέσο πιστωτικών καρτών; Έχω βρει μερικά API από winbank & eurobank σε μορφη zip. Αυτά τα κανω install όπως όλα τα extensions η είναι πιο πολύπλοκο;

Δημοσ.

Φυσικά!! αλλά τώρα είναι για ανέγερση μεζονέτας (πανωσήκωμα),γύρω στα 90 κυβικα μπετόν, πήρα προσφορά για τα μπετά: φατούρα 115 ευρώ με υλικά 309 ευρώ biggrin.png

Δημοσ.

Φυσικά!! αλλά τώρα είναι για ανέγερση μεζονέτας (πανωσήκωμα),γύρω στα 90 κυβικα μπετόν, πήρα προσφορά για τα μπετά: φατούρα 115 ευρώ με υλικά 309 ευρώ biggrin.png

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...