leonidas_fs Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Ελα ενταξει μην κοροιδευεται...προφανως δεν ξέρει ο ανθρωπος..Φιλε αυτο που ζητας ειναι δύσκολο..Βασικα ακατόρθωτο...Πανε δωσε καποι αχρηματα σε εταιρίες που κανουν αυτη την δουλεια ( να φτιαχνουν site) και μετα αν θελεις ασχολησου μόνος σου..Αυτο που ζητας ΔΕΝ γινεται..Σκεψου ποσα ατομα εχουν φαει χρονια και ωρες διαβάσματος μπροστα απο εναν υπολογιστη η πανω απο ενα βιβλιο για να μαθουν αυτα που ζητας εσυ να μαθεις σε 1-2-3 ωρες...Ασε τους ειδικους να κανουν την δουλεια τους και καποια μερα ισως γινεις και εσυ ειδικος..Εκαστος στο είδος του φιλε μου...
leonidas_fs Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Ελα ενταξει μην κοροιδευεται...προφανως δεν ξέρει ο ανθρωπος..Φιλε αυτο που ζητας ειναι δύσκολο..Βασικα ακατόρθωτο...Πανε δωσε καποι αχρηματα σε εταιρίες που κανουν αυτη την δουλεια ( να φτιαχνουν site) και μετα αν θελεις ασχολησου μόνος σου..Αυτο που ζητας ΔΕΝ γινεται..Σκεψου ποσα ατομα εχουν φαει χρονια και ωρες διαβάσματος μπροστα απο εναν υπολογιστη η πανω απο ενα βιβλιο για να μαθουν αυτα που ζητας εσυ να μαθεις σε 1-2-3 ωρες...Ασε τους ειδικους να κανουν την δουλεια τους και καποια μερα ισως γινεις και εσυ ειδικος..Εκαστος στο είδος του φιλε μου...
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 @leonidas_fs πλάκα κάνουμε...του έχει εξηγηθεί, σοβαρά, από το πρώτο κιόλας ποστ...
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 @leonidas_fs πλάκα κάνουμε...του έχει εξηγηθεί, σοβαρά, από το πρώτο κιόλας ποστ...
kostas0928 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Πέραν της πλάκας πάντως 150 ευρώ για ένα μάθημα δεν τα βρίσκεις πουθενά.... Αν και η προσφορά με τη φέτα ειναι δύσκολο να χτυπηθεί!
kostas0928 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Πέραν της πλάκας πάντως 150 ευρώ για ένα μάθημα δεν τα βρίσκεις πουθενά.... Αν και η προσφορά με τη φέτα ειναι δύσκολο να χτυπηθεί!
orotoi Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 2 μαθήματα + 1 δώρο. Μαζι θα δωθούν σημειώσεις, 2cd με χρήσιμα προγράμματα καθώς και το βιβλίο "Πως θα κάνω τα πάντα σε 21 μαθήματα".
bobosss Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 "Πως θα κάνω τα πάντα σε 21 μαθήματα"??? Εψαξα στη Sams Publishing αλλα δεν το βρήκα... Πρέπει να έγινε αναρπαστο Αν το έχεις στείλτο μια. Τα μεταφορικά δικά μου
orotoi Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Είναι περιορισμένα τα αντιτυπά και είναι μόνο για όσους συμμετέχουν στα ταχύρυθμα σεμινάρια μόνο.
snik Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Εγω πραγματικα αναρωτιεμαι ποτε και αν ποτε θα αλλαξει αυτη η νοοτροπια του πελατη που νομιζει οτι κανουμε 2-3 κλικ και εχουμε ετοιμο e-shop, site και δεν ξερω και εγω τι. Αραγε στο εξωτερικο ειναι οπως και εδω τα πραγματα; Εχω βαρεθει να υποβιβαζουν συνεχεια το αντικειμενο μας...
kostastnt Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Φίλε αυτό που ζητάς μόνος σου δεν μπορείς να το κάνεις... Καλύτερα πήγαινε σε εταιρεία και απλά υπολόγισε αν τα λεφτά που θα ζητήσουν θα τα βγάλεις από τις πωλήσεις του Site σε 1 χρόνο ας πούμε... Απλά να σου πω ενδεικτικά κόστη μόνο για αυτά που θα χρειαστείς εξαιρώντας την εργασία... 30€ Domain 100-200€ hosting 100-400€ πιστοποιητικό SSL Οπότε χρειάζεσαι 250-600€ μόνο για τα "υλικά"... Υπολόγισε και 300-2000€ την εργασία και δες αν σε συμφέρει...
orotoi Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 πάνω κάτω αυτά μόνο που.. domain 20euro/2χρόνια hosting σίγουρα κάτω απο 100ευρώ (ακριβότερες λύσεις μόνο για dedicated server που δε νομίζω στην αρχή να σου χρειάζεται)
kostastnt Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Hosting καλά είπα τόσο Ας πάρει κάτι αξιόπιστο και λίγο πιο ακριβό αλλά να έχει καλές ταχύτητες από ελλάδα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.