Προς το περιεχόμενο

προσφορά..

Semtex

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

διαθέτεις 150 ευρώ για ένα μάθημα;;;

αν ναι, count me in...!

Δημοσ.

διαθέτεις 150 ευρώ για ένα μάθημα;;;

αν ναι, count me in...!

Δημοσ.

@natural_sgf

εγώ σε τρώω για το ίδιο ποσό προσφέρω ένα μάθημα και σου αφήνω και ένα αντίγραφο (φωτοτυπίες εννοείται) του Drupal E-commerce with Ubercart 2.x για reference αν δεν θυμάσαι κάτι από όλα αυτά που θα σου έχω πει μέσα σε ένα μάθημα.

Πέρα από την πλάκα τώρα όπως σου είπαν και οι προηγούμενοι αυτό που ζητάς είναι ανέφικτο.

Όσο απλό και αν ου ακούσγεται δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να τα καταφέρεις με ένα μάθημα και teamviewer όσο γρήγορα και να τα παίρνεις. Ακόμη και πολλοί από αυτούς που δηλώνουν επαγγελματίες δεν μπορούν να σου δώσουν ένα άρτιο αποτέλεσμα.

Το μόνο που μπορώ να σου προτείνω είναι όπως σου είπαν και οι προηγούμενοι να βρεις έναν σοβαρό επαγγελματία να σου κάνει την δουλεία.

Αν επιμένεις σε "οικονομική" λύση υπάρχουν και υπηρεσίες σαν αυτή που σου δίνει το papaki.gr και πολλοί άλλοι εκεί έξω να ενοικιάσεις eshop με τα αρνητικά που αυτό συνεπάγεται

Δημοσ.

@natural_sgf

εγώ σε τρώω για το ίδιο ποσό προσφέρω ένα μάθημα και σου αφήνω και ένα αντίγραφο (φωτοτυπίες εννοείται) του Drupal E-commerce with Ubercart 2.x για reference αν δεν θυμάσαι κάτι από όλα αυτά που θα σου έχω πει μέσα σε ένα μάθημα.

Πέρα από την πλάκα τώρα όπως σου είπαν και οι προηγούμενοι αυτό που ζητάς είναι ανέφικτο.

Όσο απλό και αν ου ακούσγεται δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να τα καταφέρεις με ένα μάθημα και teamviewer όσο γρήγορα και να τα παίρνεις. Ακόμη και πολλοί από αυτούς που δηλώνουν επαγγελματίες δεν μπορούν να σου δώσουν ένα άρτιο αποτέλεσμα.

Το μόνο που μπορώ να σου προτείνω είναι όπως σου είπαν και οι προηγούμενοι να βρεις έναν σοβαρό επαγγελματία να σου κάνει την δουλεία.

Αν επιμένεις σε "οικονομική" λύση υπάρχουν και υπηρεσίες σαν αυτή που σου δίνει το papaki.gr και πολλοί άλλοι εκεί έξω να ενοικιάσεις eshop με τα αρνητικά που αυτό συνεπάγεται

Δημοσ.

@bobosss

Mη μου τη μπαίνεις γιατί για τόσα λεφτά δίνω και ένα δευτερο μαθημα, δώρο...

Nα κάνει και εξειδίκευση δηλαδή...όχι απλώς να τα μάθει...

lol

Δημοσ.
@bobosss

lol

Αμάν γιατί εξευτελίζεις τις τιμές ????? :P

Δημοσ.
@bobosss

lol

Αμάν γιατί εξευτελίζεις τις τιμές ????? :P

Δημοσ.

έχει πέσει κρίση φίλε μου, αναγκαστικά...

:-p

Δημοσ.

έχει πέσει κρίση φίλε μου, αναγκαστικά...

:-p

Δημοσ.

κοίτα, είναι super ευκαιρία...!!!

αλλά με τη φέτα νομίζω "πήρες" τον πελάτη από τα χέρια μας...

:-)

Δημοσ.

κοίτα, είναι super ευκαιρία...!!!

αλλά με τη φέτα νομίζω "πήρες" τον πελάτη από τα χέρια μας...

:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...