Προς το περιεχόμενο

Απογευματινή σχολή μαγειρικής

dwraaaaaa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειμαι μαθητρια τησ δευτερασ λυκειου ...και θελω να γινω σεφ ...γνωριζει κανεισ καμια απογευματινη σχολη η καποιο εργαστιρι μαγειρικησ ωστε να παω παραλληλα με το λυκειο?οταν τελιωσω το λυκειο θα παω μαλλον στην le monde αλλα θα ηθελα να κανω καποια μαθηματα μεχρι τοτε ... εχω αλλα δυο χρονια βλεπετε.. :-)

Δημοσ.

ειμαι μαθητρια τησ δευτερασ λυκειου ...και θελω να γινω σεφ ...γνωριζει κανεισ καμια απογευματινη σχολη η καποιο εργαστιρι μαγειρικησ ωστε να παω παραλληλα με το λυκειο?οταν τελιωσω το λυκειο θα παω μαλλον στην le monde αλλα θα ηθελα να κανω καποια μαθηματα μεχρι τοτε ... εχω αλλα δυο χρονια βλεπετε.. :-)

Δημοσ.

Δές τα μαθηματα σου τώρα και καταρχάς σταματα να βλέπεις

Master Chef

Top Chef

Μαμαλακη

Μποντρινι

Νυστικο Αρκουδι

Κυριακη στο Χωριο σας

Food & the City

Στελιο Παρλιαρο

κάτι ψήνεται

iron Chef

κτλπ...

Δημοσ.

Δές τα μαθηματα σου τώρα και καταρχάς σταματα να βλέπεις

Master Chef

Top Chef

Μαμαλακη

Μποντρινι

Νυστικο Αρκουδι

Κυριακη στο Χωριο σας

Food & the City

Στελιο Παρλιαρο

κάτι ψήνεται

iron Chef

κτλπ...

Δημοσ.

Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE

ΙΕΚ ΑΚΜΗ

ΙΕΚ ΞΥΝΗ

Υ.Γ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ...:-D

Δημοσ.

ΙΕΚ ΑΚΜΗ

ΙΕΚ ΞΥΝΗ

Δημοσ.

ΙΕΚ ΑΚΜΗ

ΙΕΚ ΞΥΝΗ

τοτε γιατι εβαλες πρωτα την Le Monde ..??? κατι μυριζομαι..

Δημοσ.

ΙΕΚ ΑΚΜΗ

ΙΕΚ ΞΥΝΗ

τοτε γιατι εβαλες πρωτα την Le Monde ..??? κατι μυριζομαι..

Δημοσ.

Αντιλαμβάνεσαι τώρα; Έχω κάνει βιοπαλαιστής, μετανάστης, ΒΠίτης, εργένης, πρωτοβοηθειάς, ξέρω τη γυναικολογία μου και μαγειρεύω τέλεια. Δεν είσαι σε φάση "τι κρίμα που 'μαι άνδρας";;;

οντόπικ τώρα.

Δημοσ.

Αντιλαμβάνεσαι τώρα; Έχω κάνει βιοπαλαιστής, μετανάστης, ΒΠίτης, εργένης, πρωτοβοηθειάς, ξέρω τη γυναικολογία μου και μαγειρεύω τέλεια. Δεν είσαι σε φάση "τι κρίμα που 'μαι άνδρας";;;

οντόπικ τώρα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...