Προς το περιεχόμενο

Απορίες για το Nero

papresa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταρχήν το Nero δεν συμπεριλαμβάνεται συνήθως σε ένα υπολογιστή (λαπτοπ) με την αγορά του;

Μπορώ να φορτώσω το δικό μου Nero σ΄ένα usb memory stick και να το περάσω σε άλλον υπολογιστή ή θα μου ζητάει κωδικούς και τέτοια που δεν τα γνωρίζω;

Δημοσ.

Καταρχήν το Nero δεν συμπεριλαμβάνεται συνήθως σε ένα υπολογιστή (λαπτοπ) με την αγορά του;

Μπορώ να φορτώσω το δικό μου Nero σ΄ένα usb memory stick και να το περάσω σε άλλον υπολογιστή ή θα μου ζητάει κωδικούς και τέτοια που δεν τα γνωρίζω;

Δημοσ.

Δεν είναι απαραίτητο

Υπαρχουν διαφορες εκδοσεις πάντως που μπορείς να βρεις στο νετ τύπου lite portable. Δεν ειχα ποτε προβλημα με άδεια απο ενα pc σε άλλο σε τετοιες εκδοσεις.

Δημοσ.

Δεν είναι απαραίτητο

Υπαρχουν διαφορες εκδοσεις πάντως που μπορείς να βρεις στο νετ τύπου lite portable. Δεν ειχα ποτε προβλημα με άδεια απο ενα pc σε άλλο σε τετοιες εκδοσεις.

Δημοσ.

Τελευταία κάποιοι κατασκευαστές laptop βάζουν το Roxio αντί του Nero.

Αυτό που θέλεις να κάνεις με το usb δεν θα πιάσει αν προσπαθήσεις να αντιγράψεις το nero που είναι ήδη εγκατεστημένο σε ένα άλλο Pc.

Πρέπει να έχεις το setup μαζί με το serial του.

Δημοσ.

Τελευταία κάποιοι κατασκευαστές laptop βάζουν το Roxio αντί του Nero.

Αυτό που θέλεις να κάνεις με το usb δεν θα πιάσει αν προσπαθήσεις να αντιγράψεις το nero που είναι ήδη εγκατεστημένο σε ένα άλλο Pc.

Πρέπει να έχεις το setup μαζί με το serial του.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...