katsouras Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Καλησπερα.Εχω αρκετα χρονια συνδεση conn x και τα τελευταια 2 24αρα.Με πηραν απο την HOL να μου πουν πως η αντιστοιχη και πιο γρηγορη συμφωνα με τα λεγομενα τους γραμμη κοστιζει 20ευρο(τελικη τιμη χωρις φπα) τους πρωτους 6 μηνες και 25 ευρο τους επομενους επι αοριστου.Και χωρις παγιο ΟΤΕ.Εγω τηλεφωνο ΔΕΝ χρησιμοποιω οποτε απο οικονομικης αποψεως με συμφερει,αλλα αυτο που με ενδιαφερει κυριως ειναι η ταχυτητα και θελω την πιο γρηγορη.Μενω Συρο και μου ειπε πως εχει επεκταθει το δικτυο και εδω και δεν θα πληρωνω παγιο ΟΤΕ.Η αποψη σας?Ξαναλεω με ενδιαφερει η ταχυτητα πανω απ ολα! Πως να μετρησω την πραγματικη ταχυτητα μου?Το speedtest ειναι αξιολογο?Μου βγαζει 15.57Mb/s download 0.73Mb/s upload ping 28ms
katsouras Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Καλησπερα.Εχω αρκετα χρονια συνδεση conn x και τα τελευταια 2 24αρα.Με πηραν απο την HOL να μου πουν πως η αντιστοιχη και πιο γρηγορη συμφωνα με τα λεγομενα τους γραμμη κοστιζει 20ευρο(τελικη τιμη χωρις φπα) τους πρωτους 6 μηνες και 25 ευρο τους επομενους επι αοριστου.Και χωρις παγιο ΟΤΕ.Εγω τηλεφωνο ΔΕΝ χρησιμοποιω οποτε απο οικονομικης αποψεως με συμφερει,αλλα αυτο που με ενδιαφερει κυριως ειναι η ταχυτητα και θελω την πιο γρηγορη.Μενω Συρο και μου ειπε πως εχει επεκταθει το δικτυο και εδω και δεν θα πληρωνω παγιο ΟΤΕ.Η αποψη σας?Ξαναλεω με ενδιαφερει η ταχυτητα πανω απ ολα! Πως να μετρησω την πραγματικη ταχυτητα μου?Το speedtest ειναι αξιολογο?Μου βγαζει 15.57Mb/s download 0.73Mb/s upload ping 28ms
kifinas Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Αν σε ενδιαφέρει η πραγματική ταχύτητα τότε στα νησιά η λύση είναι μία, ο ΟΤΕ. Κανένας άλλος δεν έχει οπτικές ίνες εκεί.
kifinas Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Αν σε ενδιαφέρει η πραγματική ταχύτητα τότε στα νησιά η λύση είναι μία, ο ΟΤΕ. Κανένας άλλος δεν έχει οπτικές ίνες εκεί.
katsouras Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Προτιμω να τα σκαω και να ξερω πως εχω την καλυτερη δυνατη επιλογη παρα να γλιτωσω καπου 30 ευρο το 2μηνο και να σερνεται...Οι μετρησεις μου πως ειναι?Νομιζω ικανοποιητικες ε?Δεν εχω προβλημα βασικα ειναι μια χαρα.Απλα οι αλλοι εχουν 25 ευρο τον μηνα..Αυτο το παγιο ΟΤΕ...
katsouras Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Προτιμω να τα σκαω και να ξερω πως εχω την καλυτερη δυνατη επιλογη παρα να γλιτωσω καπου 30 ευρο το 2μηνο και να σερνεται...Οι μετρησεις μου πως ειναι?Νομιζω ικανοποιητικες ε?Δεν εχω προβλημα βασικα ειναι μια χαρα.Απλα οι αλλοι εχουν 25 ευρο τον μηνα..Αυτο το παγιο ΟΤΕ...
anta_n Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Αν και δεν έχεις και την υπερταχύτητα, κι εγώ θα σου έλεγα να μείνει στον ΟΤΕ αν θες σταθερότητα, εφόσον βέβαια η γραμμή σου είναι σταθερή. Πάντως δεν είναι και σίγουρο ότι θα έχεις προβλήματα με εναλλακτικούς (αν προτιμήσεις κάποιον από τους μεγάλους, όχι καμια vivodi ή καμία Τελλάς). Όσον αφορά το κόστος και αν δε σε νοιάζει το τηλέφωνο, εκτός από τα πακέτα που ανέφερες πιο πάνω, υπάρχουν και τα πακέτα που είναι μόνο dsl (χωρίς πάγιο ΟΤΕ) και κοστίζουν από 15€ μέχρι 20€, οπότε η τιμολογιακή διαφορά είναι αρκετά μεγάλη... Σε κάθε περίπτωση εσύ ξέρεις...
anta_n Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Αν και δεν έχεις και την υπερταχύτητα, κι εγώ θα σου έλεγα να μείνει στον ΟΤΕ αν θες σταθερότητα, εφόσον βέβαια η γραμμή σου είναι σταθερή. Πάντως δεν είναι και σίγουρο ότι θα έχεις προβλήματα με εναλλακτικούς (αν προτιμήσεις κάποιον από τους μεγάλους, όχι καμια vivodi ή καμία Τελλάς). Όσον αφορά το κόστος και αν δε σε νοιάζει το τηλέφωνο, εκτός από τα πακέτα που ανέφερες πιο πάνω, υπάρχουν και τα πακέτα που είναι μόνο dsl (χωρίς πάγιο ΟΤΕ) και κοστίζουν από 15€ μέχρι 20€, οπότε η τιμολογιακή διαφορά είναι αρκετά μεγάλη... Σε κάθε περίπτωση εσύ ξέρεις...
diecast Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 ποια ειναι αυτα τα πακετα? βσκ νομιζω η forthnet εχει τετοια!
diecast Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 ποια ειναι αυτα τα πακετα? βσκ νομιζω η forthnet εχει τετοια!
anta_n Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Sorry που άργησα να απαντήσω αλλά είχα καιρό να μπω. Με ένα σύντομο ψαξιματάκι στο site της forthnet, βρήκα αυτή τη προσφορά. 15€ / μήνα μόνο για dsl (αν έχω καταλάβει καλά, χωρίς πάγιο ΟΤΕ) + ότι μιλήσεις μετά από τηλεφωνία.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 που μετά από 6 μήνες γίνεται 25.κατι euro το μήνα...
VictoriusGS Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Και ληγει σε 2 μερες.. * Η προσφορά ισχύει για 6 μήνες και αποκλειστικά μέσω ιδιόκτητου δικτύου Forthnet. Μετά το πέρας του 6μήνου η τιμή διαμορφώνεται στα 25,74€/ μήνα. Για νέες αιτήσεις έως 31/10/2010.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.