Προς το περιεχόμενο

Lenovo (IBM) - G560A Review

AccountSaver

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτές τις ημέρες δηλαδή εδώ και 2 εβδομάδες,

έψαχνα για ένα λάπτοπ το οποίο θα με καλύψει για τις σπουδές μου , δεν έβρισκα κάτι καλό και κοιτούσα τα μεταχειρισμένα...ώσπου εδώ και 5 ημέρες υπήρχε αυτή η προσφο΄ρα του τρομερού πλέον για τα λεφτά του Lenovo στα 399 ευρώ.

Έλεγα δεν παιζει δεν παιζει να ειναι αληθινο,και ομως ηταν ... σκεφτόμουν οτι ήταν Fake,στις 1:30 το βράδυ της Κυριακής λέω να κάνω και να το τολμήσω στέλνω παραγγελία και η κατάσταση μπαίνει σε ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ.Ωραία λέω άντε να δούμε...

Το επόμενο πρωί μαθαίνω οτι η τιμή του απο 399 ανέβηκε στα 599,λέω άρα ηταν Fake,την κάτσαμε... ώσπου παιδιά.Σήμερα τρίτη είναι πλέον στα χέρια μου ...:devil:

ΚΡΙΤΙΚΉ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΌ Review.

Το κουτί απόλυτα ασφαλές κατα την μεταφορά του δηλαδή μέσα και να γινόταν κάτι το είχαν πολύ σωστά βαλμένο .Μπραβο τους για αυτο.

Άνοιγμα του κουτιού βρίσκει κανείς :

• Βιβλιαρακια χρησης,υποδειξης οδηγιων
  • Καλωδιο Adaptor Ρευματος μαζι με το συνεχες καλωδιο του
  • 2 ζελατινες προστασιας.

Συνεχίζουμε ...

Απο άποψη κατασκεύης προσωπικά του δίνω 9.9/10 και αυτό γιατί δεν είχε χρώμα άλλο για να το πάρεις.Η προσφορά ήταν τρομερή για εμένα.

Υπάρχει επένδυση μετάλλου (αλουμινίου) και η πλακέτα του πληκτρολογίιου είναι απο αλουμίνιο και απο πάνω πλαστικό .

(Κρατάει τα στοιχεία της IBM μπράβο).

Μέσα υπάρχουν άλλες δυο προστατευτικες ζελατινες.Για τυχον διαφθορες.

Απο χαρακτηριστικά το λάπτοπ είναι ΑΞΙΟΛΟΓΟ οσο δεν πάει.

Επεξεργαστής :

2d45ad0a.jpg

Intel i3 i330 M παρακαλώ. 32nm - Arrandale,απο τα αναμενομενα.

Motherboard :

5a15591d.png

v.1.06 απο εταιρεία το BIOS,επεκτάσιμη μνήμη έως 4 GB Πολύ καλό DDR 3!!!

HM 55 κλασσικά για τέτοιες αποδόσεις.

Μemory + SPD Memory

36a3b118.jpg

b3503645.jpg

DDR 3 - Samsung !Περιττά τα λόγια,τό μονο που χαλάει εδώ είναι οτι είναι 3 GB ΚΑΙ ΟΧΙ 4 .Αν η εταιρεία το είχε απο μόνη της 4 τότε θα είμασταν πολύ πολύ καλύτερα.

Κάρτα γραφικών :

2f7b7dba.jpg

Ειναι απο την σειρα : Μ

GeForce 310 M

• Core : 625 Mhz
  • Shaders : 1530 Mhz
  • Memory : 790 Mhz

A2 Revision ,ΟΧΙ Α1!!!!

Άξιο.

Θερμοκρασίες φόρτωσης δεδομένων και αποφορτωσης!

e716adab.jpg

πολύ καλές,απο μόνες τους σε χαλαρό ρυθμό χωρίς πίεση αέρα ικανοποιητικότατο,γιατί δεν περνάει θερμότητα στα πόδια.

Αυτά απο εμένα το λάπτοπ πιστέυω οτι αξίζει με το παραπάνω τα λεφτά του,δηλαδή σε αυτά τα λεφτά δεν υπάρχει καλύτερο.Όλα είναι μια χαρά ,και δεν είναι το 1ο μου λάπτοπ έχω πάρει πολλά,και για αυτό αναγνωρίζω κάποια πράγματα.

Αν ... γίνει κάτι είναι το εξής : (Κρυμμένο!)

Όταν με το καλό το πουλήσω λογικά Χριστουγεννα,θα αξίζει πολλά παραπάνω πιστέυω.

Υ.Γ : Αν με ρωτήσει κανείς γιατί θα το πουλήσω ή γιατί το πήρα,είναι απλό,γιατί τό ήθελα για την σχολή μου ΑΝΑΓΚΑΙΟ πράγμα,και Χριστουγεννα θα φυγω εξωτερικο, οποτε δεν θα το πάρω μαζί μου .

Αυτά απο εμένα να'στε καλά!

---------- Προσθήκη στις 14:04 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:50 ----------

Eπίσης κάτι που δεν έγραψα..

Μνήμη: 3072MB (1 x 1024MB και 1 x 2048MB) DDR3 στα 1066MHz.

Οθόνη TFT: όντως είναι 15.6" HD LED, ανάλυση 1366 x 768.

Σκληρός Δίσκος: 320GB SATA, 5400rpm.

Κάρτα Δικτύου: Eνσωματωμενη κάρτα δικτύου (LAN 10 / 100) RJ45 και ασύρματη WiFi 802.11 b/g/Draft-N.

Εδώ οι περισσότεροι θα προσέξουν τις 3 θύρες αντί για 4 USB. ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ HDMI θύρα και η οποία παίζει τέλεια επίσης δοκιμασμένο σε 32" οθόνη.

Θύρες Επικοινωνίας: 3 x USB 2.0, 1 x External Display (VGA), 1 x HDMI, 1 x RJ-45, 1 x headphone, microphone in, 5 in1 card Reader, 1 x Express Card slot.

Επιπλέον Χαρακτηριστικά: Bluetooth, ενσωματωμένη κάμερα 0.3 megapixel.

Τύπος Μπαταρίας: 6 cells μπαταρία Li-lon.

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αυτές τις ημέρες δηλαδή εδώ και 2 εβδομάδες,

έψαχνα για ένα λάπτοπ το οποίο θα με καλύψει για τις σπουδές μου , δεν έβρισκα κάτι καλό και κοιτούσα τα μεταχειρισμένα...ώσπου εδώ και 5 ημέρες υπήρχε αυτή η προσφο΄ρα του τρομερού πλέον για τα λεφτά του Lenovo στα 399 ευρώ.

Έλεγα δεν παιζει δεν παιζει να ειναι αληθινο,και ομως ηταν ... σκεφτόμουν οτι ήταν Fake,στις 1:30 το βράδυ της Κυριακής λέω να κάνω και να το τολμήσω στέλνω παραγγελία και η κατάσταση μπαίνει σε ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ.Ωραία λέω άντε να δούμε...

Το επόμενο πρωί μαθαίνω οτι η τιμή του απο 399 ανέβηκε στα 599,λέω άρα ηταν Fake,την κάτσαμε... ώσπου παιδιά.Σήμερα τρίτη είναι πλέον στα χέρια μου ...:devil:

ΚΡΙΤΙΚΉ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΌ Review.

Το κουτί απόλυτα ασφαλές κατα την μεταφορά του δηλαδή μέσα και να γινόταν κάτι το είχαν πολύ σωστά βαλμένο .Μπραβο τους για αυτο.

Άνοιγμα του κουτιού βρίσκει κανείς :

• Βιβλιαρακια χρησης,υποδειξης οδηγιων
  • Καλωδιο Adaptor Ρευματος μαζι με το συνεχες καλωδιο του
  • 2 ζελατινες προστασιας.

Συνεχίζουμε ...

Απο άποψη κατασκεύης προσωπικά του δίνω 9.9/10 και αυτό γιατί δεν είχε χρώμα άλλο για να το πάρεις.Η προσφορά ήταν τρομερή για εμένα.

Υπάρχει επένδυση μετάλλου (αλουμινίου) και η πλακέτα του πληκτρολογίιου είναι απο αλουμίνιο και απο πάνω πλαστικό .

(Κρατάει τα στοιχεία της IBM μπράβο).

Μέσα υπάρχουν άλλες δυο προστατευτικες ζελατινες.Για τυχον διαφθορες.

Απο χαρακτηριστικά το λάπτοπ είναι ΑΞΙΟΛΟΓΟ οσο δεν πάει.

Επεξεργαστής :

2d45ad0a.jpg

Intel i3 i330 M παρακαλώ. 32nm - Arrandale,απο τα αναμενομενα.

Motherboard :

5a15591d.png

v.1.06 απο εταιρεία το BIOS,επεκτάσιμη μνήμη έως 4 GB Πολύ καλό DDR 3!!!

HM 55 κλασσικά για τέτοιες αποδόσεις.

Μemory + SPD Memory

36a3b118.jpg

b3503645.jpg

DDR 3 - Samsung !Περιττά τα λόγια,τό μονο που χαλάει εδώ είναι οτι είναι 3 GB ΚΑΙ ΟΧΙ 4 .Αν η εταιρεία το είχε απο μόνη της 4 τότε θα είμασταν πολύ πολύ καλύτερα.

Κάρτα γραφικών :

2f7b7dba.jpg

Ειναι απο την σειρα : Μ

GeForce 310 M

• Core : 625 Mhz
  • Shaders : 1530 Mhz
  • Memory : 790 Mhz

A2 Revision ,ΟΧΙ Α1!!!!

Άξιο.

Θερμοκρασίες φόρτωσης δεδομένων και αποφορτωσης!

e716adab.jpg

πολύ καλές,απο μόνες τους σε χαλαρό ρυθμό χωρίς πίεση αέρα ικανοποιητικότατο,γιατί δεν περνάει θερμότητα στα πόδια.

Αυτά απο εμένα το λάπτοπ πιστέυω οτι αξίζει με το παραπάνω τα λεφτά του,δηλαδή σε αυτά τα λεφτά δεν υπάρχει καλύτερο.Όλα είναι μια χαρά ,και δεν είναι το 1ο μου λάπτοπ έχω πάρει πολλά,και για αυτό αναγνωρίζω κάποια πράγματα.

Αν ... γίνει κάτι είναι το εξής : (Κρυμμένο!)

Όταν με το καλό το πουλήσω λογικά Χριστουγεννα,θα αξίζει πολλά παραπάνω πιστέυω.

Υ.Γ : Αν με ρωτήσει κανείς γιατί θα το πουλήσω ή γιατί το πήρα,είναι απλό,γιατί τό ήθελα για την σχολή μου ΑΝΑΓΚΑΙΟ πράγμα,και Χριστουγεννα θα φυγω εξωτερικο, οποτε δεν θα το πάρω μαζί μου .

Αυτά απο εμένα να'στε καλά!

---------- Προσθήκη στις 14:04 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:50 ----------

Eπίσης κάτι που δεν έγραψα..

Μνήμη: 3072MB (1 x 1024MB και 1 x 2048MB) DDR3 στα 1066MHz.

Οθόνη TFT: όντως είναι 15.6" HD LED, ανάλυση 1366 x 768.

Σκληρός Δίσκος: 320GB SATA, 5400rpm.

Κάρτα Δικτύου: Eνσωματωμενη κάρτα δικτύου (LAN 10 / 100) RJ45 και ασύρματη WiFi 802.11 b/g/Draft-N.

Εδώ οι περισσότεροι θα προσέξουν τις 3 θύρες αντί για 4 USB. ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ HDMI θύρα και η οποία παίζει τέλεια επίσης δοκιμασμένο σε 32" οθόνη.

Θύρες Επικοινωνίας: 3 x USB 2.0, 1 x External Display (VGA), 1 x HDMI, 1 x RJ-45, 1 x headphone, microphone in, 5 in1 card Reader, 1 x Express Card slot.

Επιπλέον Χαρακτηριστικά: Bluetooth, ενσωματωμένη κάμερα 0.3 megapixel.

Τύπος Μπαταρίας: 6 cells μπαταρία Li-lon.

Δημοσ.

αν κ σημερα με πηραν τηλ οτι ηρθε κ το δικο μου , θα ηθελα να μαθω ποση ωρα κραταει περιπου η μπαταρια σε νορμαλ χρηση .

Δημοσ.

αν κ σημερα με πηραν τηλ οτι ηρθε κ το δικο μου , θα ηθελα να μαθω ποση ωρα κραταει περιπου η μπαταρια σε νορμαλ χρηση .

Δημοσ.

Μια ερωτηση και απο εμενα, αξιζει η αγορα του συγκεκριμενου στα 599 πλεον μιας και απο ενα search στο internet δεν εχω βρει κατι αναλογο ακομη και στα 599 που εχει πλεον το συγκεκριμενο.

Δημοσ.

Μια ερωτηση και απο εμενα, αξιζει η αγορα του συγκεκριμενου στα 599 πλεον μιας και απο ενα search στο internet δεν εχω βρει κατι αναλογο ακομη και στα 599 που εχει πλεον το συγκεκριμενο.

Δημοσ.

Δεν θα συνδεσω την μπαταρια γιατι δεν μου χρειαζετε,μονο με καλωδιο το ανοιγω.Οτι ακριβως αναφερω.

Φιλε μου,θες την αληθεια ? Τρεξε!Οσο ακομα ειναι 599.Οπως βλεπεις τα πραγματα που εχει μεσα πρεπει να ειναι παραπανω η τιμη του,αλλα οπως βλεπεις ειναι μικροτερη.Αν περασει και αλλος καιρος,ισως ανεβασουν και αλλο την τιμη του.Οποτε.προσωπικα και μονο πιστευωοτι πρεπει να το παρεις.

Η αλλιως....αυτο που εχω γραψει μεσα στο Spoiler!:devil::devil:

Δημοσ.

Δεν θα συνδεσω την μπαταρια γιατι δεν μου χρειαζετε,μονο με καλωδιο το ανοιγω.Οτι ακριβως αναφερω.

Φιλε μου,θες την αληθεια ? Τρεξε!Οσο ακομα ειναι 599.Οπως βλεπεις τα πραγματα που εχει μεσα πρεπει να ειναι παραπανω η τιμη του,αλλα οπως βλεπεις ειναι μικροτερη.Αν περασει και αλλος καιρος,ισως ανεβασουν και αλλο την τιμη του.Οποτε.προσωπικα και μονο πιστευωοτι πρεπει να το παρεις.

Η αλλιως....αυτο που εχω γραψει μεσα στο Spoiler!:devil::devil:

Δημοσ.

1. εχει ελληνικους χαρακτηρες στα πληκτρα ?

2. ο ανεμιστηρας του δουλευει συνεχως ή μονο οταν ζοριζεται ?

3. ακουγεται σε πολυ ήσυχο περιβαλλον ?

Δημοσ.

Δημοσ.

την μπαταρία αν δεν χρειάζεται να μην την βάλουμε καθόλου;

ή να την φορτίσουμε πρώτα και μετά να την βγάλουμε;

Δημοσ.

την μπαταρία αν δεν χρειάζεται να μην την βάλουμε καθόλου;

ή να την φορτίσουμε πρώτα και μετά να την βγάλουμε;

Δημοσ.

εμένα έχει κανονικά Ελληνικούς χαρακτήρες

ο ανεμιστήρας δεν ακούγεται σε φυσιολογική χρήση

γενικά απο τα 10 λεπτά που τον έχω δουλέψει είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...