the gunner Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Προσφατα αγορασα το χ10 μινι προ αλλα το προβλημα ειναι οτι δν φωρτωνει τις εφαρμογες απο το μαρκετ ουτε αυτες που ειναι ειδικα γι αυτο.. Γραφει εκκινηση ληψης κ σταματαει εκει.. Εχει καποιο προβλημα το μαρκετ η πρεπει ν κανω καποια ειδικη ρυθμηση.. Ευχαριστω εκ των προτερων.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
the gunner Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Προσφατα αγορασα το χ10 μινι προ αλλα το προβλημα ειναι οτι δν φωρτωνει τις εφαρμογες απο το μαρκετ ουτε αυτες που ειναι ειδικα γι αυτο.. Γραφει εκκινηση ληψης κ σταματαει εκει.. Εχει καποιο προβλημα το μαρκετ η πρεπει ν κανω καποια ειδικη ρυθμηση.. Ευχαριστω εκ των προτερων.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
matthew21 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Eμένα μου τύχαινε αυτό το πρόβλημα (σε lg gw620) όταν πήγαινα να κατεβάσω από το market και η εσωτερική μνήμη ήταν λίγη (χωρούσε μεν η εφαρμογή, αλλά δεν με άφηνε να κατεβάσω, είχε πετάξει και το γνωστό notification πάνω αριστερά με τον λίγο χώρο που απομένει κλπ). Μήπως είναι γεμάτο το τηλέφωνο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
matthew21 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Eμένα μου τύχαινε αυτό το πρόβλημα (σε lg gw620) όταν πήγαινα να κατεβάσω από το market και η εσωτερική μνήμη ήταν λίγη (χωρούσε μεν η εφαρμογή, αλλά δεν με άφηνε να κατεβάσω, είχε πετάξει και το γνωστό notification πάνω αριστερά με τον λίγο χώρο που απομένει κλπ). Μήπως είναι γεμάτο το τηλέφωνο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
the gunner Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 οχι και το κινητο εχει ελευθερη μνημη κ η καρτα μνημης.. εχω απελπιστει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
the gunner Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 οχι και το κινητο εχει ελευθερη μνημη κ η καρτα μνημης.. εχω απελπιστει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.