Προς το περιεχόμενο

OCing on LANPARTY DK P45-T2RS

LeoNaXe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 136
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

...μάλλον δεν κατεβάζεις το σωστό bios - διάλεξε από αριστερά (στο site) το μοντέλο σου με προσοχή. Όταν φτάσεις (με το σωστό bios) στην παραπάνω οθόνη - ούτε enter δεν χρειάζεται να πατήσεις. Το περνάει αυτόματα :-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το ξέρω, κατεβάζ τα σωστά είμαι σιγουρότατοw για αυτό. στο κουτί της μητρικής λέει plus αλλα όταν πηγαίνω για τα μπάιος σετην εικόνα σοτ πλαςς έχει 4 στιβάδες απο τα sata ενώ όταν παω στο elite δείχνει ακριβός την δικιά μου μητρική, τη γίνετε εδω πέρα? λέτε να έχω την elite?

---------- Προσθήκη στις 23:34 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:33 ----------

αλλα στο elite δεν έχει τα heapipes όπως υπάρχει στην δικιά μου μητρική

...δες πως λέγεται η εικόνα ;) Δεν έχεις την plus - έχεις την απλή P45-T2RS. Γι' αυτό και ο flasher, που δεν θέλει να σου brickάρει την μητρική, δεν προχωράει σε update.

ναι όμως στην απλή δεν έχει το σωλήνα γύρο απο τν επεξεργαστή στα ψικτράκια. είναι ακριβός αυτη που βλέπεις στην εικόνα και την πείρα απο το turbo

Έχεις την απλή ...απλά παρατήρησα ότι δίπλα απο τα sata δεν έχεις μια κίτρινη παπαρίτσα που έχει η plus.....απο τα stock την πήρες?

Υ.Γ. Έτσι το βλέπω εγώ

( ...ότι είπα στο #60 - δεν έχω να πω κάτι άλλο για να σε πείσω :-) )

:-D:-Dok προχωράω με το απλό του bios και ενημερώνω σε 5 λεπτά

---------- Προσθήκη στις 00:18 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:18 ----------

Έχεις την απλή ...απλά παρατήρησα ότι δίπλα απο τα sata δεν έχεις μια κίτρινη παπαρίτσα που έχει η plus.....απο τα stock την πήρες?

Υ.Γ. Έτσι το βλέπω εγώ

όχη δεν είναι απο stock είναι αγορασμένη πρην 2 χρόνια. την πείρα μεταχειρισμένη

---------- Προσθήκη στις 00:34 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:18 ----------

τελικά έχω την turbo. δοκίμασα πρώτα το απλό και πάλη δεν έγινε. είπα να βάλω και το turbo να δοκιμάσω μπας και έχουμε λίγη τύχη και έγινε.:-):-):-)

τώρα πάμε στο στάδιο του OC. CAUTION πως προτείνεις να ξεκινήσω ?

τελικά έχω την turbo. δοκίμασα πρώτα το απλό και πάλη δεν έγινε. είπα να βάλω και το turbo να δοκιμάσω μπας και έχουμε λίγη τύχη και έγινε.:-):-):-)

Δεν παίζει να έκανες κάτι τέτοιο - γιατί στο site και οι δύο (LANPARTY DK P45-T2RS / Turbo) μοιράζονται το ίδιο bios file :-)

τώρα πάμε στο στάδιο του OC. CAUTION πως προτείνεις να ξεκινήσω ?

Δώσε αρχικά μεγάλα ρεύματα σε Νorth Bridge (1.3) και vcore (+300mV ξερωγω) και termination (1.55) φτάσε στα ΜΗz που θέλες και και μετά τα "ρίχνεις" τεστάροντας. Τα gtl βάλ'τα Χ67 Χ67 Χ63 για αρχή (τα λέω με την σειρά που τα δείχνει - το 63 για NB δηλαδή).

Για να έχεις όλες τις επιλογές πρέπει να θέλει F9 μέσα στο BIOS. Αυτά για σήμερα - πειραματίσου - έφυγα για μπύρες :-)

Δεν παίζει να έκανες κάτι τέτοιο - γιατί στο site και οι δύο (LANPARTY DK P45-T2RS / Turbo) μοιράζονται το ίδιο bios file :-)

εγώ πήγαινα στα p35 χωρίς να το δω :lol::lol::lol::lol:

Δώσε αρχικά μεγάλα ρεύματα σε Νorth Bridge (1.3) και vcore (+300mV ξερωγω) και termination (1.55) φτάσε στα ΜΗz που θέλες και και μετά τα "ρίχνεις" τεστάροντας. Τα gtl βάλ'τα Χ67 Χ67 Χ63 για αρχή (τα λέω με την σειρά που τα δείχνει - το 63 για NB δηλαδή).

Για να έχεις όλες τις επιλογές πρέπει να θέλει F9 μέσα στο BIOS. Αυτά για σήμερα - πειραματίσου - έφυγα για μπύρες :-)

οκ θα τα τσεκάρω και θα στύλο τα αποτελέσματα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...