caution Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 http://club.dfi.com.tw/tw/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=1837&forum=27&post_id=6679#forumpost6679 ούτε μετά από αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LeoNaXe Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 το έκανα και με βγάζει σε αυτο το σημείο, απο εδω και πέρα δεν ξέρω τη να κάνω. κατέβασα και τα σωστά bios Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 ...μάλλον δεν κατεβάζεις το σωστό bios - διάλεξε από αριστερά (στο site) το μοντέλο σου με προσοχή. Όταν φτάσεις (με το σωστό bios) στην παραπάνω οθόνη - ούτε enter δεν χρειάζεται να πατήσεις. Το περνάει αυτόματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LeoNaXe Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 το ξέρω, κατεβάζ τα σωστά είμαι σιγουρότατοw για αυτό. στο κουτί της μητρικής λέει plus αλλα όταν πηγαίνω για τα μπάιος σετην εικόνα σοτ πλαςς έχει 4 στιβάδες απο τα sata ενώ όταν παω στο elite δείχνει ακριβός την δικιά μου μητρική, τη γίνετε εδω πέρα? λέτε να έχω την elite? ---------- Προσθήκη στις 23:34 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:33 ---------- αλλα στο elite δεν έχει τα heapipes όπως υπάρχει στην δικιά μου μητρική Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Αν είναι σαν την plus και έχει 6 sata είναι η P45-T2RS σκέτο και στο drop down την έχει παρέα με την turbo. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LeoNaXe Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 είναι αυτη εδώ. αυτην την εικόνα την πείρα απο το turbo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 ...δες πως λέγεται η εικόνα Δεν έχεις την plus - έχεις την απλή P45-T2RS. Γι' αυτό και ο flasher, που δεν θέλει να σου brickάρει την μητρική, δεν προχωράει σε update. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LeoNaXe Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 ναι όμως στην απλή δεν έχει το σωλήνα γύρο απο τν επεξεργαστή στα ψικτράκια. είναι ακριβός αυτη που βλέπεις στην εικόνα και την πείρα απο το turbo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Κάνεις λάθος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LeoNaXe Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 γιατί να κάνω λάθος αφού αυτο βλέπω εγω, να και η εικόνα της μητρικής μου που είχα τραβήξει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 ( ...ότι είπα στο #60 - δεν έχω να πω κάτι άλλο για να σε πείσω ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ten-ten Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Έχεις την απλή ...απλά παρατήρησα ότι δίπλα απο τα sata δεν έχεις μια κίτρινη παπαρίτσα που έχει η plus.....απο τα stock την πήρες? Υ.Γ. Έτσι το βλέπω εγώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LeoNaXe Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 ( ...ότι είπα στο #60 - δεν έχω να πω κάτι άλλο για να σε πείσω ) :-Dok προχωράω με το απλό του bios και ενημερώνω σε 5 λεπτά ---------- Προσθήκη στις 00:18 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:18 ---------- Έχεις την απλή ...απλά παρατήρησα ότι δίπλα απο τα sata δεν έχεις μια κίτρινη παπαρίτσα που έχει η plus.....απο τα stock την πήρες? Υ.Γ. Έτσι το βλέπω εγώ όχη δεν είναι απο stock είναι αγορασμένη πρην 2 χρόνια. την πείρα μεταχειρισμένη ---------- Προσθήκη στις 00:34 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:18 ---------- τελικά έχω την turbo. δοκίμασα πρώτα το απλό και πάλη δεν έγινε. είπα να βάλω και το turbo να δοκιμάσω μπας και έχουμε λίγη τύχη και έγινε.:-) τώρα πάμε στο στάδιο του OC. CAUTION πως προτείνεις να ξεκινήσω ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 τελικά έχω την turbo. δοκίμασα πρώτα το απλό και πάλη δεν έγινε. είπα να βάλω και το turbo να δοκιμάσω μπας και έχουμε λίγη τύχη και έγινε.:-) Δεν παίζει να έκανες κάτι τέτοιο - γιατί στο site και οι δύο (LANPARTY DK P45-T2RS / Turbo) μοιράζονται το ίδιο bios file τώρα πάμε στο στάδιο του OC. CAUTION πως προτείνεις να ξεκινήσω ? Δώσε αρχικά μεγάλα ρεύματα σε Νorth Bridge (1.3) και vcore (+300mV ξερωγω) και termination (1.55) φτάσε στα ΜΗz που θέλες και και μετά τα "ρίχνεις" τεστάροντας. Τα gtl βάλ'τα Χ67 Χ67 Χ63 για αρχή (τα λέω με την σειρά που τα δείχνει - το 63 για NB δηλαδή). Για να έχεις όλες τις επιλογές πρέπει να θέλει F9 μέσα στο BIOS. Αυτά για σήμερα - πειραματίσου - έφυγα για μπύρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LeoNaXe Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δεν παίζει να έκανες κάτι τέτοιο - γιατί στο site και οι δύο (LANPARTY DK P45-T2RS / Turbo) μοιράζονται το ίδιο bios file εγώ πήγαινα στα p35 χωρίς να το δω :lol::lol: Δώσε αρχικά μεγάλα ρεύματα σε Νorth Bridge (1.3) και vcore (+300mV ξερωγω) και termination (1.55) φτάσε στα ΜΗz που θέλες και και μετά τα "ρίχνεις" τεστάροντας. Τα gtl βάλ'τα Χ67 Χ67 Χ63 για αρχή (τα λέω με την σειρά που τα δείχνει - το 63 για NB δηλαδή). Για να έχεις όλες τις επιλογές πρέπει να θέλει F9 μέσα στο BIOS. Αυτά για σήμερα - πειραματίσου - έφυγα για μπύρες οκ θα τα τσεκάρω και θα στύλο τα αποτελέσματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.