Προς το περιεχόμενο

OCing on LANPARTY DK P45-T2RS

LeoNaXe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

( ...έχει και φρεσκότατη beta - μέχρι στιγμής το μόνο που έχω βρει κακό, ότι δεν δουλεύει το guardian με δαύτο, μικρό το κακό )

• Απαντ. 136
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

( ...έχει και φρεσκότατη beta - μέχρι στιγμής το μόνο που έχω βρει κακό, ότι δεν δουλεύει το guardian με δαύτο, μικρό το κακό )

Δημοσ.

Φανη όταν παταω το λινκ με βγάζει αλαντάλαν. εγω βρήκα απο το σιτε αλλα θέλει δισκέτα με το ΕΧΕ τωρα κατεβασα ενα ΖΙΡ που εχει 3 μικρα αρχειακια μεσα. να τα φορτώσω σε φλασακη και να τα κανς boot?

---------- Προσθήκη στις 02:03 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:46 ----------

τη να κανω τωρα?:cry::cry::cry:

μηπος μπορω να δω την ημερομηνία του bios μπασ και ειναι ubdateαρισμενος?

Δημοσ.

Φανη όταν παταω το λινκ με βγάζει αλαντάλαν. εγω βρήκα απο το σιτε αλλα θέλει δισκέτα με το ΕΧΕ τωρα κατεβασα ενα ΖΙΡ που εχει 3 μικρα αρχειακια μεσα. να τα φορτώσω σε φλασακη και να τα κανς boot?

---------- Προσθήκη στις 02:03 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:46 ----------

τη να κανω τωρα?:cry::cry::cry:

μηπος μπορω να δω την ημερομηνία του bios μπασ και ειναι ubdateαρισμενος?

Δημοσ.

Ρε μάγκες χθες το βράδυ όταν προσπαθούσα να κανω OC δεν ειδα καμια σταθερότητα και το πρωί όταν πήγα να τον ανοίξω άνοιγε κανονικά η μητρική αλλα δεν έστελνε κανένα σήμα στην οθόνη. Και χθες το βράδη το έκανε μερικές φορες αλλα μετά άνοιγε αλλα τωρα παπαλά.:shock::shock::shock::shock:

Έκανα reset από την μητρική όπως έλεγε στο εγχειρίδιο αλλα πάλη τίποτα:mad::mad::mad::mad:

τη να κάνω?:cry::cry::cry::cry::cry::cry:

---------- Προσθήκη στις 18:06 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:16 ----------

τελικά ήταν απο της μνίμες. έβαλα το πρωί της geil και για αυτό δεν άνοιγε. τωρα που της έβγαλα άνοιξε κανονικά

Δημοσ.

το πρωί είχα αυτές που δεν ξέρω όνομα μετά έβαλα και της geil και άνοιξα τον υπολογιστή και δεν άνοιγε. πριν που γύρισα σπίτι είπα να βγάλω τις geil και άνοιξε κανονικά μετά μετά έβγαλα της άλλεσ και έβαλα μονο της geil και πάλη άνοιξε κανονικά

τη φάση έγινε?

Δημοσ.

ναι ώμος πιο πριν έπαιζαν κανονικότατα.

δεν μας έφτανε ο επεξεργαστής και οι μνμες τωρα πρέπει και με το chipset να ασχοληθώ?

Δημοσ.

φίλε μου διάλεξες και εσύ μητρική για overclocking. Οι DFI δεν δουλεύουν καλά ούτε με στοκ settings. Ολα default και σου λέει Overclocking failed χωρις να έχεις κανει ποτέ !!! Μόνο η DFI το έχει πετύχει αυτό.

Η μητρική εχει πολλές δυνατότητες αλλά θέλει ΠΟΛΥ ψάξιμο....

Δημοσ.

δεν μας έφτανε ο επεξεργαστής και οι μνμες τωρα πρέπει και με το chipset να ασχοληθώ?

Μα αυτο ακριβως, ειναι συστατικο στοιχειο της γοητειας του "αθληματος"!

Γιατι τι γουστο θα ειχε τελικως, αν γινοταν τυφλοσουρτης, σε 10sec just?

Δημοσ.
Μα αυτο ακριβως, ειναι συστατικο στοιχειο της γοητειας του "αθληματος"!

Γιατι τι γουστο θα ειχε τελικως, αν γινοταν τυφλοσουρτης, σε 10sec just?

δεν θα είχε γούστο αλλα ένα άτομο σαν και εμένα που είμαι στης αρχές του OC πως θα τα βγάλει πέρα?

Δημοσ.
Σού είπα, μετά από αυτό, τα υπόλοιπα θα σου φαίνονται αστεία :Ρ

ας τα μάθω εγω σιγα σιγα αυτα και μετά θα έχω να ασχοληθώ με περισσότερα πράγματα.

πάντος εσένα Φάνη δεν σε φτάνω με τπτ. ξέρεις σχεδόν τα πάντα απο το bios :P:p

---------- Προσθήκη στις 02:17 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:17 ----------

Αλλωστε κανεις δε γεννηθηκε γνωριζοντας τα παντα...

=> Trial & Error

:lol::lol::lol: πολύ σωστό

---------- Προσθήκη στις 02:18 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:17 ----------

εγω μάγκες την πέφτω γιατι είμαι πτώμα. να τα πουμε αύριο καλύτερα και να ασχοληθώ με το bios όπος και θα ανεβάσω εικόνες για να δείτε τι περιέχει να μου πείτε και μερικές οδηγίες.

νύχτα σε όλους

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...