Προς το περιεχόμενο

OCing on LANPARTY DK P45-T2RS

LeoNaXe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπόν μάγκες σήμερα που πείρα την DFI LANPARTY DK P45-T2RS PLUS και το έβαλα σε λειτουργία είπα να τσεκάρω αρχικά το BIOS και ήταν ακριβός έτσι όπως μου το περιγράψατε. (ΧΑΘΗΚΑ ΜΕΣΑ:cry::cry::cry::cry::cry:).

πρέπει να αρχίσω πολύ το ψάξιμο για να καταφέρω να ανεβάσω ξανά τον επεξεραστή. τωρα πλέον είναι με.

Core 2 Duo E6750

8GB RAM 2xGEIL 2x ΑΝΟΝΗΜΕΣ

Connect 3D HD4890

ENERMAX ECO 80+ 500W

και βέβαια την μητρική

μπορείτε να μου πείτε απο που μπορώ να ξεκινήσω. επίσης σε αυτήν την μητρική μπορώ να ανεβάσω επεξεργαστή και ραμ χόρια?

επίσης τα συστήματα ψύξης που έχει η μητρική τριγύρω με εμπόδισε λίγο για να βάλω την ARCTIC PRO7 και όταν το βίδωσα στα δεξιά της ψήκτρας λύγισε λίγο 2 φύλλα(μην φανταστείτε υπερβολικά). και μετα δεν έμπαινε ο ανεμιστήρας απο πάνω και έτσι αναγκάστηκα να την κόψω απο την γωνία για να μπεί.

είχα αμφιβολίες για το αν κάνει επαφή με τον επεξεργαστή αλλα τώρα που έτρεξα το OCCT ένα 20άλεπτο έβγαλε ΜΑΧ 60 βαθμούς. πιστεύω καλά είναι..... και κάνει επαφή

επίσης σε idle είναι στους 27

---------- Προσθήκη στις 18:54 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:10 ----------

καλά ρε παιδιά ούτε ένας?

κανείς δεν ξέρει απο lanparty?

• Απαντ. 136
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

λοιπόν μάγκες σήμερα που πείρα την DFI LANPARTY DK P45-T2RS PLUS και το έβαλα σε λειτουργία είπα να τσεκάρω αρχικά το BIOS και ήταν ακριβός έτσι όπως μου το περιγράψατε. (ΧΑΘΗΚΑ ΜΕΣΑ:cry::cry::cry::cry::cry:).

πρέπει να αρχίσω πολύ το ψάξιμο για να καταφέρω να ανεβάσω ξανά τον επεξεραστή. τωρα πλέον είναι με.

Core 2 Duo E6750

8GB RAM 2xGEIL 2x ΑΝΟΝΗΜΕΣ

Connect 3D HD4890

ENERMAX ECO 80+ 500W

και βέβαια την μητρική

μπορείτε να μου πείτε απο που μπορώ να ξεκινήσω. επίσης σε αυτήν την μητρική μπορώ να ανεβάσω επεξεργαστή και ραμ χόρια?

επίσης τα συστήματα ψύξης που έχει η μητρική τριγύρω με εμπόδισε λίγο για να βάλω την ARCTIC PRO7 και όταν το βίδωσα στα δεξιά της ψήκτρας λύγισε λίγο 2 φύλλα(μην φανταστείτε υπερβολικά). και μετα δεν έμπαινε ο ανεμιστήρας απο πάνω και έτσι αναγκάστηκα να την κόψω απο την γωνία για να μπεί.

είχα αμφιβολίες για το αν κάνει επαφή με τον επεξεργαστή αλλα τώρα που έτρεξα το OCCT ένα 20άλεπτο έβγαλε ΜΑΧ 60 βαθμούς. πιστεύω καλά είναι..... και κάνει επαφή

επίσης σε idle είναι στους 27

---------- Προσθήκη στις 18:54 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:10 ----------

καλά ρε παιδιά ούτε ένας?

κανείς δεν ξέρει απο lanparty?

Δημοσ.

το πρόγραμμα που έχει απο μόνο του (ABS: Auto Boost System) λέτε να κάνει δουλειά?

---------- Προσθήκη στις 19:24 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:24 ----------

DFI Bios (generic) Guide:

http://www.clunk.org.uk/forums/hardware/3203-dfi-bios-guide-intel-chipset-based-motherboards.html

Θα σου εξηγησει αρκετα!

θένξ πάντως για τον οδηγό. θα τον κοιτάξω. εξηγεί πολλά πράγματα

Δημοσ.

το πρόγραμμα που έχει απο μόνο του (ABS: Auto Boost System) λέτε να κάνει δουλειά?

---------- Προσθήκη στις 19:24 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:24 ----------

DFI Bios (generic) Guide:

http://www.clunk.org.uk/forums/hardware/3203-dfi-bios-guide-intel-chipset-based-motherboards.html

Θα σου εξηγησει αρκετα!

θένξ πάντως για τον οδηγό. θα τον κοιτάξω. εξηγεί πολλά πράγματα

Δημοσ.

Κρατα το για τελευταια λυση... Manual λογικα θα πρεπει να φτασει

@ 3.6GHz o E6750 διχως ιδιαιτερα ζορια, παραπανω θελει δουλεια...

[8Gb ram = υπερβολη! 4Gb = ολα OK -εκτος κ' κανεις rendering]

Δημοσ.

Κρατα το για τελευταια λυση... Manual λογικα θα πρεπει να φτασει

@ 3.6GHz o E6750 διχως ιδιαιτερα ζορια, παραπανω θελει δουλεια...

[8Gb ram = υπερβολη! 4Gb = ολα OK -εκτος κ' κανεις rendering]

Δημοσ.

τη ειναι το rendering?

ας έχω τα 8 τωρα και όταν είανι να τα πουλήσω θα τα βγάλω

ας τα παω εγω μεχρη τα 3.6. για μετα θα κανουνε σιγα σιγα.

μπορω σε αυτην την μητρικη να κανω χορια της ραμ και χορια τον επεξεργαστη?

Δημοσ.

τη ειναι το rendering?

ας έχω τα 8 τωρα και όταν είανι να τα πουλήσω θα τα βγάλω

ας τα παω εγω μεχρη τα 3.6. για μετα θα κανουνε σιγα σιγα.

μπορω σε αυτην την μητρικη να κανω χορια της ραμ και χορια τον επεξεργαστη?

Δημοσ.

αυξανοντας το fsb ετσι ωστε να κλοκαρεις πιο ψηλα τον cpu επιρεαζεται κ η συχνοτητα των μνημων .

κοιτα αυτο .

Δημοσ.

αυξανοντας το fsb ετσι ωστε να κλοκαρεις πιο ψηλα τον cpu επιρεαζεται κ η συχνοτητα των μνημων .

κοιτα αυτο .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...