N3M3SiS Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 κριμα δεν ειναι σε 6gb μνημης και 950 να βαλεις 60€ καρτα γραφικων ? Γιατι να το κανεις αυτο στον εαυτο σου.. Παρε μια 4870 με λιγα παραπανω ευρα να εισαι κυριος, αν το bugdet σου δεν θες να ξεφυγει πολυ! http://www.skroutz.gr/s/85652/XFX-Radeon-HD4870-1GB.html και οχι, δεν εχει καμμια σημασια αν θα παρεις ΑΤΙ η Nvidia. Αλλα παρε κατι αναλογο οσο μπορεις του συστηματος σου, που θα ειναι αρκετα καλο απο οτι φαινεται με ud3 r/ 950 / 6gb ram. To fan της καρτουλας ουτε που θα το ακους σχεδον. Βεβαια εν τελει η αποφαση δικη σου ειναι , εσυ ξερεις καλυτερα. Επισης ξεχνα αυτο το XMS. XMP ειναι αυτο που ψαχνεις. Λανθασμενα τα παιδια σου ειπαν να κοιτας για xms. XMS ειναι απλα χαρακτηρισμος μνημων της εταιριας Corsair. Μοντελο δλδ οπως λεμε Dominator, GT, ετσι και XMS. Παρεπιπτοντως πολυ καλες μνημες οι corsair, εδω μπορεις να δεις ποια μοντελα απο αυτες, υποστιρηζουν και xmp προφιλ. Ειναι αυτες με το αστερακι διπλα απο το ονομα τους (το αναφερει σαν υποσημειωση κατω απο την καθε λιστα) http://www.corsair.com/products/corei7/default.aspx
1497 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Το ξέρω ότι είναι κρίμα να μην βάλω μια κάρτα της προκοπής, αλλά σκέψου ότι αυτό το μηχάνημα θα είναι αποκλειστικά για home studio (μουσικής), θα έχει μόνο δύο προγράμματα original και ούτε antivirus ούτε internet ούτε τίποτα... ούτε καν screensaver... To μόνο που με νοιάζει για την κάρτα γραφικών είναι γενικώς να μην μου δημιουργεί κανένα πρόβλημα και να παίρνει 2 οθόνες.. Τόσο χάλια είναι αυτές που βρήκα? δεν θα παίζει τίποτα? Πάντως το σκέφτομαι πολύ γιατί είμαι μεγάλος fan του call of duty... Όσο για τις μνήμες, σκεφτόμουν τις Kingston γιατί μου έχει μείνει αυτό το όνομα από παλιά και τις θωρώ "καλές", θα ρίξω μια ματιά στο link σου Thanks!
N3M3SiS Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Και οι Kingston αριστες ειναι, γενικως Corsair, Kingston, Transcend, Gskill, οτι και να παρεις κοιτα απλα μεγεθος, χρονισμους και ταχυτητα. Καλυμενος θα εισαι οτι και διαλεξεις. Οι καρτες που διαλεξες ειναι μια χαρα αν το μονο που σε ενδιαφερει ειναι να παιζουν 2 οθονες στο pc σου. Και αν η χρηση που προοριζεται δεν περιλαμβανει καθολου γραφικα, τοτε μην το σκεφτεσαι. Εγω απλα το ειπα γιατι ξοδευεις τοσα χρηματα για να στησεις ενα αξιοπρεπεστατο μηχανημα hi-end και θα πας να τρεξεις κανα παιχνιδακι και θα κρεμαει απο την καρτουλα ! Ενω με κανα 50αρικακι παραπανω θα εισαι καλυμενος ( αν κοιταξεις στο forum εδω, θα βρεις πολυ καλυτερες μεταχειρισμενες, με εγγυηση και τα ολα τους και σε πολυ καλες τιμες ).
N3M3SiS Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Και οι Kingston αριστες ειναι, γενικως Corsair, Kingston, Transcend, Gskill, οτι και να παρεις κοιτα απλα μεγεθος, χρονισμους και ταχυτητα. Καλυμενος θα εισαι οτι και διαλεξεις. Οι καρτες που διαλεξες ειναι μια χαρα αν το μονο που σε ενδιαφερει ειναι να παιζουν 2 οθονες στο pc σου. Και αν η χρηση που προοριζεται δεν περιλαμβανει καθολου γραφικα, τοτε μην το σκεφτεσαι. Εγω απλα το ειπα γιατι ξοδευεις τοσα χρηματα για να στησεις ενα αξιοπρεπεστατο μηχανημα hi-end και θα πας να τρεξεις κανα παιχνιδακι και θα κρεμαει απο την καρτουλα ! Ενω με κανα 50αρικακι παραπανω θα εισαι καλυμενος ( αν κοιταξεις στο forum εδω, θα βρεις πολυ καλυτερες μεταχειρισμενες, με εγγυηση και τα ολα τους και σε πολυ καλες τιμες ).
1497 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 xmm... κοιτάω τώρα εδώ στο site της motherboard που λέει: 6 x 1.5V DDR3 DIMM sockets DDR3 2200/1333/1066/800 MHz εγώ θα πάρω αυτές: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.552607 που είναι xmp και όπως μου είπατε μπορώ να τις τρέξω στα 1600 με μία απλή ρύθμιση στα bios, είδα όμως ότι γράφουν: Τάση λειτουργίας 1.65 V. Παίζει τίποτα με αυτή τη διαφορά ή θα ρυθμιστεί κι αυτό αυτόματα από το bios?
1497 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 xmm... κοιτάω τώρα εδώ στο site της motherboard που λέει: 6 x 1.5V DDR3 DIMM sockets DDR3 2200/1333/1066/800 MHz εγώ θα πάρω αυτές: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.552607 που είναι xmp και όπως μου είπατε μπορώ να τις τρέξω στα 1600 με μία απλή ρύθμιση στα bios, είδα όμως ότι γράφουν: Τάση λειτουργίας 1.65 V. Παίζει τίποτα με αυτή τη διαφορά ή θα ρυθμιστεί κι αυτό αυτόματα από το bios?
damastes Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 βάζοντας το xmp Profile, αλλάζει η Motherboard αυτόματα το voltage. Πάντως κοίτα στο combatibility memory list της motherboard για σιγουρία, ή κανε ενα search αν οι μνήμες παίζουν καλά στην μητρική
damastes Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 βάζοντας το xmp Profile, αλλάζει η Motherboard αυτόματα το voltage. Πάντως κοίτα στο combatibility memory list της motherboard για σιγουρία, ή κανε ενα search αν οι μνήμες παίζουν καλά στην μητρική
benign Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Επισης στο site της Kingston λεει αν οι μνημες που διαλεξες ειναι συμβατες με την μητρικη σου.(Tη μητρικη σου την ειχα καποτε και εγω.Ειναι αξιολογη και συμβατη με τις Kingston.)
benign Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Επισης στο site της Kingston λεει αν οι μνημες που διαλεξες ειναι συμβατες με την μητρικη σου.(Tη μητρικη σου την ειχα καποτε και εγω.Ειναι αξιολογη και συμβατη με τις Kingston.)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.