seven Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Έχω τον παραπάνω φορητό υπολογιστή τον οποίο όταν τον ανοίγω ξεκινάει κανονικά, άλλα η οθόνη δεν ανοίγει και παραμένει μαύρη. Το τροφοδοτικό και ο δίσκος δουλεύουν κανονικά. Έχει κανείς αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα; Helppppppppppppppppppppppppppppppppppp pls!!!!!!!!!!!
seven Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Έχω τον παραπάνω φορητό υπολογιστή τον οποίο όταν τον ανοίγω ξεκινάει κανονικά, άλλα η οθόνη δεν ανοίγει και παραμένει μαύρη. Το τροφοδοτικό και ο δίσκος δουλεύουν κανονικά. Έχει κανείς αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα; Helppppppppppppppppppppppppppppppppppp pls!!!!!!!!!!!
barbamar Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 99% κάρτα γραφικών. Λύση,τη βγάζεις (αφαιρούμενη δεν είναι; ),τη ζεσταίνεις μέχρι αποκόλλησης και τη ξανακολάς με τον ίδιο τρόπο.Αν μάλιστα βρεις τρόπο και αλλάξεις και το chipάκι,θά σαι ευτυχής.
barbamar Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 99% κάρτα γραφικών. Λύση,τη βγάζεις (αφαιρούμενη δεν είναι; ),τη ζεσταίνεις μέχρι αποκόλλησης και τη ξανακολάς με τον ίδιο τρόπο.Αν μάλιστα βρεις τρόπο και αλλάξεις και το chipάκι,θά σαι ευτυχής.
seven Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Σε ευχαριστώ πολύ θα δοκιμάσω...Αν έχω πρόβλημα επικοινωνούμε...thks
antonios_1980 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 μηπως να δοκιμαζες πρωτα σε εξωτερικο μονιτορ να δεις αν δινει σημα??? αν ακους 3 μπιπ οταν τον ανοιγεις (ενα μακρυ και δυο συντομα) τοτε ειναι η καρτα γραφικων και το μηχανημα δεν θα δουλευει καθολου. αφου λες οτι δουλευει το λαπτοπ αλλα δεν βλεπεις τιποτα μαλλον inverter ειναι. μικρο το κακο
seven Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Σε ευχαριστώ πολύ φίλε!Θα το δοκιμάσω αύριο το πρωί...
seven Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Σε ευχαριστώ πολύ φίλε!Θα το δοκιμάσω αύριο το πρωί...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.