Προς το περιεχόμενο

Απο 8800gt σε Gigabyte gtx460 oc-αξιζει?

Lefteris29

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Οκ, το γενικό συμπέρασμα είναι πως το σύστημά σου είναι μεν σχετικά παλιό για να στηρίξει σωστά μία ψιλο-high end κάρτα νέας γενιάς, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν επιδέχεται αναβάθμισης.

Τα χριστούγεννα με μία έξυπνη αγορά θα μπορείς (πιθανότατα) να λύσεις το θέμα σου με τα συγκεκριμένα games με μία κάρτα των ~70-80€.

Δημοσ.

Οκ, το γενικό συμπέρασμα είναι πως το σύστημά σου είναι μεν σχετικά παλιό για να στηρίξει σωστά μία ψιλο-high end κάρτα νέας γενιάς, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν επιδέχεται αναβάθμισης.

Τα χριστούγεννα με μία έξυπνη αγορά θα μπορείς (πιθανότατα) να λύσεις το θέμα σου με τα συγκεκριμένα games με μία κάρτα των ~70-80€.

Δημοσ.
και εγω εδω και καιρο σκεφτομαι για το cpu, overclock δεν πολυθελω να δοκιμασω-δεν εχω ξαναδοκιμασει και φοβαμαι μην γινει καμια στραβη..εχω και εργοστασιακους fans. δηλ. με το cpu θα εχω bottleneck?[

---------- Προσθήκη στις 05:45 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 05:41 ----------

εχω την ιδια cpu κλοκαρισμενη απο το 2006 και ειναι ακομα μαζι μας γερη και δυνατη :-D

αν θες να πας μεχρι τα 3 GHz την παλευει και η στοκ ψυξη παντως, ειδικα τωρα που ειναι χειμωνας ανετα , εγω στα 2+ χρονια αποφασισα να βαλω aftermarket

η διαφορα παντως θα ειναι αισθητη, αλλα με 4πυρηνο τα πραγματα θα ηταν καλυτερα γενικως (σε περιπτωση που βρεις καποιον καλο μεταχειρισμενο)

Δημοσ.
και εγω εδω και καιρο σκεφτομαι για το cpu, overclock δεν πολυθελω να δοκιμασω-δεν εχω ξαναδοκιμασει και φοβαμαι μην γινει καμια στραβη..εχω και εργοστασιακους fans. δηλ. με το cpu θα εχω bottleneck?[

---------- Προσθήκη στις 05:45 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 05:41 ----------

εχω την ιδια cpu κλοκαρισμενη απο το 2006 και ειναι ακομα μαζι μας γερη και δυνατη :-D

αν θες να πας μεχρι τα 3 GHz την παλευει και η στοκ ψυξη παντως, ειδικα τωρα που ειναι χειμωνας ανετα , εγω στα 2+ χρονια αποφασισα να βαλω aftermarket

η διαφορα παντως θα ειναι αισθητη, αλλα με 4πυρηνο τα πραγματα θα ηταν καλυτερα γενικως (σε περιπτωση που βρεις καποιον καλο μεταχειρισμενο)

Δημοσ.

Αν κλοκάρει καλά η μητρική του διπύρηνους πάντως,με μια 212+ των 20 ευρώ θα μπορεί να φτάσει τα 3,4 - 3,5+

Δημοσ.

Αν κλοκάρει καλά η μητρική του διπύρηνους πάντως,με μια 212+ των 20 ευρώ θα μπορεί να φτάσει τα 3,4 - 3,5+

Δημοσ.

Κανένας δεν εγγυάται πως με την παρούσα διάταξη της κύριας μνήμης είναι εφικτό το ικανοποιητικό oc του επεξεργαστή (και σε τι βαθμό) διατηρώντας τη σταθερότητα του συστήματος σε αποδεκτά επίπεδα.

Η επένδυση σε μια GTX460 είναι ασφαλής επιλογή - θα συνιστούσα να γλυτώσεις χρήματα προτιμώντας μια οικονομική υλοποίηση:

http://www.skroutz.gr/s/277427/Gigabyte-GeForce-GTX-460-768-MB.html

Η κάρτα μπορεί να μην "τεντωθεί" με τον συγκεκριμένο επεξεργαστή - διαφορές ωστόσο σε σχέση με την 8800GT θα υπάρχουν (αρκετές).

Δημοσ.

πάνω στο θέμα έπεσα.Για 460 ψήνομαι και εγω.Το μηχάνημα μου ανταπεξέρχεται στις απαιτήσεις.Η απορία που έχω ειναι άν η 460 υποστηρίζει το θέμα gpu accelerator για adobe cs5 suite.

Δημοσ.
τι εννοεις οταν λες οτι παιζεις σε 2 διαφορετικες αναλυσεις?

εχεις 2 οθονες?

Η οθονη μου ειναι 22 ιντσων αλλα στα παιχνιδια παρουσιαζεται περα απο την επιλογη 1680χ1050 και η επιλογη για αναλυση 1920χ1080.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...