aegeg Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Καλησπέρα παιδιά...Θα ήθελα να ρωτήσω, επειδή η μιτρική μου δεν έχει πολλά sata, πήρα μια κάρτα (NOD), pci που δίνει 2 επιπλέον εξόδους SATA...έχω συνδέσει ένα cd player, και έναν σκληρό δίσκο...στην αρχή είχα συνδέσσει μόνο το cd player, το έβλεπε κανονικά και λειτουργούσε κανονικά..σύνδεσα και τον σκληρό και ενώ τον βλέπει κανονικά στο BIOS, όπως και το cd player, μέσα στα windows βλέπει μόνο το cd player.. Μου δίνει την δυνατότητα να κάνω raid μέσω της κάρτας pci.. Μήπως φαντάζετε κανείς γιατί δεν βλέπει τον δίσκο μέσα στα windows???? Η καρτα είναι αυτή... http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Controllers---Hub/NOD-PCI-Sata-Raid-0-1-Control.htm
phanispal Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Ο δίσκος είναι κομπλέ διαμορφωμένος και με partition;
phanispal Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Ο δίσκος είναι κομπλέ διαμορφωμένος και με partition;
washcloud Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Δεν δοκιμάζεις πρώτα με μόνο τον δίσκο συνδεδεμένο;
washcloud Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Δεν δοκιμάζεις πρώτα με μόνο τον δίσκο συνδεδεμένο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.