the_valliant Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Υπάρχει κανείς που να χρησιμοποιεί το Deep Freeze σε Windows 6 x64 (utlimate)? Σκέφτομαι να το εγκαταστήσω και θέλω να ξέρω τι να περιμένω...
nikomas50 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Υπάρχει κανείς που να χρησιμοποιεί το Deep Freeze σε Windows 6 x64 (utlimate)? Σκέφτομαι να το εγκαταστήσω και θέλω να ξέρω τι να περιμένω... Πάρε ένα ghost σε εξωτερικό δίσκο, εγκατάστησέ το, δες τί τρέχει, αν δημιουργήσει πρόβλημα επαναφέρεις το ghost και....... μας ενημερώνεις. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων (όλοι οι οπαδοί του deepfreeze).
the_valliant Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Πάρε ένα ghost σε εξωτερικό δίσκο, εγκατάστησέ το, δες τί τρέχει, αν δημιουργήσει πρόβλημα επαναφέρεις το ghost και....... μας ενημερώνεις. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων (όλοι οι οπαδοί του deepfreeze). σωστόοοοοοοος !!!
assasins Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Εγω χρησιμοποιουσα το DeepFreeze 3 χρονια στα XP και τωρα συνεχιζω στα Windows 7 Home Premium 64. Δεν μου εχει παρουσιασει ποτε προβλημα μπλε οθονης και μπαινω σε οποιο site θαλω και κατεβαζω οτι θελω. Και αν δω καποιο προβλημα κανω επανεκκινηση και ειναι ολα μια χαρα. Επισης ενα μεγαλο προτερημα ειναι οτι μπορεις να κανεις εγκατασταση οτι προγραμμα θες να δοκιμασεις στον υπολογιστη σου χωρις να φοβασαι οτι θα βαρυνει απο τα πολλα install-uninstall. Μια φορα την εβδομαδα περιπου, απενεργοποιω το DeepFreeze για να κανω update σε anti-virus και σε αλλα σχετικα.
nikomas50 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Μια φορα την εβδομαδα περιπου, απενεργοποιω το DeepFreeze για να κανω update σε anti-virus και σε αλλα σχετικα. Για ποιο λόγο χρησιμοποιείς anti-virus? Εγώ με το Faronics Deep Freeze Enterprise v7.20.220.3398 δε χρησιμοποιώ anti-virus και το απενεργοποιώ μόνο όταν η MS στέλνει τα Update του μηνός και ταυτόχρονα εγκαθιστώ και τυχόν αναβαθμίσεις των προγραμμάτων που έχω εγκατεστημένα σε μόνιμη βάση έχοντας κρατήσει σε ένα αρχείο .txt τις εργασίες που πρέπει να κάνω. Το εβδομαδιαίο ξεπάγωμα το βρίσκω υπερβολικό. Βέβαια όταν χρησιμοποιείς anti-virus είναι σπαστική η εμφάνιση ειδοποιήσεων από αυτό.
assasins Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Για ποιο λόγο χρησιμοποιείς anti-virus? Εγώ με το Faronics Deep Freeze Enterprise v7.20.220.3398 δε χρησιμοποιώ anti-virus και το απενεργοποιώ μόνο όταν η MS στέλνει τα Update του μηνός και ταυτόχρονα εγκαθιστώ και τυχόν αναβαθμίσεις των προγραμμάτων που έχω εγκατεστημένα σε μόνιμη βάση έχοντας κρατήσει σε ένα αρχείο .txt τις εργασίες που πρέπει να κάνω. Το εβδομαδιαίο ξεπάγωμα το βρίσκω υπερβολικό. Βέβαια όταν χρησιμοποιείς anti-virus είναι σπαστική η εμφάνιση ειδοποιήσεων από αυτό. Στην αρχη δεν χρησιμοποιουσα anti-virus αλλα καποια στιγμη περασε σε εναν αλλο σκληρο ενας ιος (ή malware, δεν ξερω τι ακριβως ηταν) ο οποιος καθε φορα που εκανα αναζητηση στο google και παταγα πανω σε καποιο κλικ, με εβγαζε σε κατι ακυρα site, μερικες φορες πορνοsite, αλλες φορες σε διαφημιστικα online anti-virus και διαφορα αλλα. Η αναβαθμιση τους γινεται ακριβως για τον λογο των σπαστικων ειδοποιησεων οπως λες. Εγω χρησιμοποιω V6.30.020.1875
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.