Προς το περιεχόμενο

3g internet προβλημα

tsitourman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδες και καλη εβδομαδα να εχουμε..

Μου ετυχε λοιπον και εμενα ενα ωραιοτατο προβληματακι και θα ηθελα να το μοιραστω μαζι σας (μπας και δω και καποια αλλη γνωμη)

Λοιπον ας μπω στο ρεζουμε του θεματος.

Σαν ελληνας και εγω εχω ενα φιλο(ωωωωχχχχ)

Μετακομησε σε μια ωραιοτατη μικρη μονοκατοικια λιγο εξω απο την πολη του Ηρακλειου μας εκει που οι γραμμες του (Π)ΟΤΕ εχουν φτασει αλλα οι συνδεσεις της Cyta ακομα.

Αποφασησε λοιπον και πηγε και εκανε ενα ωραιο πακετακι 3g internet στην Vodafone

και του εδωσαν αυτο το USB stick

Τα φωτα σας παρακαλω..

Ευχαριστω

Υπαρχει ομως το εξης προβλημα... ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ... Εξω παει μπαλα,, σφεραα!!!

εγω λοιπον εψαξα λιγακι και βρηκα το εξης πραγματακι..

LEVEL ONE 3g MODEM ROUTER και εν συνεχεια αναρωτιθηκα με ποια Usb stick ειναι συμβατο και βρηκα ΑΥΤΟ

Γραφει οτι ειναι συμβατο με το stick της Vodafone το K4505

Αν το κανουμε connection το router με το Stick και τα αφησουμε με σε εξωτερικο χωρο θα υπαρξει καποιο αλλο προβλημα που θα πρεπει να λαβουμε υπ' οψην??

Να αναφερω επισης οτι υπαρχει ΜΟΝΟ Lap top και οχι tower!!

δλδ θελουμε να πετυχουμε κατι σαν αυτο

Δημοσ.

Για να λες οτι παει σφαιρα εξω υποθετω οτι πιανει 3G κανονικα. Οποτε σαν φθηνοτερη λυση προτεινω την χρηση ενος υπαρχοντος 3G κινητου ως modem... Tα κινητα εχουν πολυ καλυτερη ληψη απο τα sticks. Συνδεεις το κινητο με τον υπολογιστη και μεσω του software του κινητου κανεις πανευκολα μια συνδεση. Ειναι δοκιμασμενη λυση.

Την λυση που προτεινεις δεν την εχω δει πουθενα και δεν εχω γνωμη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...