insomnian Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Αρκούν τα γυαλιά. Φυσικά υπάρχει μεγάλη αλλοίωση στα χρώματα, φωτεινότητα κ.λπ. Εντάξει, μη περιμένεις κάτι τέλειο. Σε μερικά πράγματα μόνο μπορεί να πεις "ουάου!". Εγώ τουλάχιστον ταινία/παιχνίδι δε μπορώ να δω/παίξω με Red/Cyan γυαλάκια. Κατσε ρε μεγαλε για να καταλαβω.. αρκουν τα γυαλια για να δεις τι? οχι βεβαια οποιοδηποτε προγραμμα, προγραμμα που εχει σχεδιαστει ειδικα για τα γυαλια αυτα? Μπορεις να μου δειξεις ενα τετοιο να δοκιμασω? Τα χρωματιστα γυαλια αυτα τα φτιαχνεις και μονος σου, τα γυαλια που εδινε το village για να δεις το avatar κανουν?
guardianx71 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Κατσε ρε μεγαλε για να καταλαβω.. αρκουν τα γυαλια για να δεις τι? οχι βεβαια οποιοδηποτε προγραμμα, προγραμμα που εχει σχεδιαστει ειδικα για τα γυαλια αυτα? Μπορεις να μου δειξεις ενα τετοιο να δοκιμασω?Τα χρωματιστα γυαλια αυτα τα φτιαχνεις και μονος σου, τα γυαλια που εδινε το village για να δεις το avatar κανουν? Απότι ξέρω δεν κάνουν ('οχι για να τα δεις όπως πρέπει τουλάχιστον). Να φανταστείς ότι στις 3D tv τα γυαλιά κοστίζουν από 60-70 ευρό και βάλε ( ανάλογα με τον τύπο). Όσων αφορά το πρόγραμμα που λες πάλι όχι . Ας πούμε για τις ταινίες ΕΦΟΣΟΝ και μονο έχεις κατάλληλη οθόνη ΚΑΙ τα σωστά γυαλιά (της NVIDIA για το PC ή της tv ανάλογα που βλέπεις), το Power DVD 10 έχει επιλογή για να κάνει τις 2D ταινίες 3D , αλλά το αποτέλεσμα δεν είναι τοίδιο με τις ταινίες που έχουν σχεδιαστεί για 3D , εννοώντας ότι το avatar ας πούμε σε BD έχει 2 εκδόσεις , μία κανονική και μία 3D. Όσων αφορά τα παιχνίδια βεβαίος και πρέπει να έχει την κατάλληλη υποστήριξη το ίδιο το παιχνίδι. Ακόμη και τα παλλιά παιχνίδια που έλεγαν 3D view (descent 3 νομίζω pc ) ήθελαν ειδικά στερεοσκοπικά γυαλιά . Απλά με τα red /cyan βλέπεις δεν βλέπεις να το πούμε ---------- Προσθήκη στις 21:40 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:32 ---------- Για τον thread starter αν νομίζει ότι βλέπει κάτι με απλ'ο HD monitor και τέτοια γυαλιά και φταίει το player ας δοκιμάσει το power dvd10 ---------- Προσθήκη στις 21:44 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:40 ---------- giorgos147 ειδικά γυαλιά εννοούσα συγκεκριμένα γυαλιά , όχι ειδικά στιλ village cinema ή χάρτινα red/cyan ---------- Προσθήκη στις 21:47 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:44 ---------- http://www.nvidia.com/object/3d-vision-buy.html Από το παραπάνω site : The 3D Vision PC comes in a variety of form factors including desktop, notebook, and all-in-one. But all 3D Vision PCs combine the following NVIDIA technologies: > NVIDIA® GeForce® graphics processing units (GPU) > NVIDIA 3D Vision-Ready display (LCD monitor, projector, or television) > NVIDIA 3D Vision active shutter glasses > Blu-Ray 2x speed drive and software application player
insomnian Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Το οτι θες τα σωστα γυαλια, την καταλληλη οθονη, την υποστηριξη απο το game και τη καταλληλη καρτα γραφικων το ειπα κι εγω... αλλα επειδη ενας φιλλος εγραψε οτι μπορεις να δεις "ψευτο3d" μόνο με γυαλια, σε αυτο ρωταω.
guardianx71 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Το οτι θες τα σωστα γυαλια, την καταλληλη οθονη, την υποστηριξη απο το game και τη καταλληλη καρτα γραφικων το ειπα κι εγω... αλλα επειδη ενας φιλλος εγραψε οτι μπορεις να δεις "ψευτο3d" μόνο με γυαλια, σε αυτο ρωταω. Εντάξει , εννοούσε αυτά τα "τρισδιάστα" που έδειχνε παλιά αν θυμάμε καλά το Star με γυαλιά red/cyan από τον τηλεθεατη
insomnian Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Α, εκεινα τα soft με τη Ζιστιν?... Aντε λιγη υπομονη ακομα να δουμε κανα softcore σε 3D να στανιαρουμε
guardianx71 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Tέτοιο στιλ ακριβός.Απλά το ένα είναι στο ALTER και αυτά που λέω εγώ πιο παλιά στο star
mimis13 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 επειδή είμαι ο άμεσα ενδιαφερόμενος και το είδα τώρα, μπορείτε να μου πείτε κι εμένα πως να βάλω να παίξει η ταινία με magenta/cyan (που έτσι είναι η ονομασία τους) γυαλάκια και να χαζέψω λίγο φλωρο3D να γουστάρω; αυτό θέλω, όσο για τα παιχνίδια δεν το πολυκόβω να τα παίζω έτσι γιατί δεν είναι και πολύ σόι η εικόνα... Με τις ταινίες κάτι γίνεται. έψαξα στην nvidia για να δω πως θα είναι η εικόνα και εν τέλει απεφάνθην να το κάνω για τις ταινίες μόνο. άντε και καμία φωτογραφία, λέμε τώρα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.