Προς το περιεχόμενο

THOMSON TG585V7 Που ειναι το ΝΑΤ?

louben

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μην κανεις assign στα ετοιμα που εχει.πηγαινε κατω κατω που γραφει User defined και βαλε την Ip που εχεις δωσει καρφωτα sto pc soy

Δημοσ.

Λοιπον παμε απο την αρχη.

Εχω στον υπολογιστη στατικη ιρ 192.168.1.99

Η διαδικασια ειναι η εξης

1)game and application sharing/create new game or application.

μετα MANUAL ENTRY OF PORT MAPS

stoν επομενο πινακα port range βαζω την πορτΑ (πχ 50000 το 50000) translate to 50000.Τα αλλα κενα.

λοιπον οταν παω να καρφωσω την ιρ μου βγαζει την εξης εικονα

32038802.png

Uploaded with ImageShack.us

αν επιλεξω user defined μου βγαζει αυτο

54345285.jpg

βαζω την ιρ μετα apply

αλλα αμεσως παλι δειχνει dsl device kai oxi την ιρ.

11111111nq.jpg

Τι κανω λαθος?

Δημοσ.

Δεν κάνεις τίποτα λάθος. Μόλις το δοκίμασα και στο δικό μου 585. Αν η IP που εισάγεις αντιστοιχεί σε ένα από τα known hostnames που έχει στη μνήμη του ο router, την αντικαθιστά αυτόματα με αυτό το hostname. Αν π.χ. βάλεις μία τυχαία IP που δεν αντιστοιχεί σε συσκευή στο LAN σου, θα δεις ότι θα πάρει την IP χωρίς να την αλλάζει σε κάτι άλλο.

Άρα τελικά έχεις ονομάσει το PC σου "dsldevice". Ενδιαφέρον. Και υπάρχουν μάλιστα δύο καταχωρήσεις με κοινό όνομα "dsldevice" στη μνήμη του router. Δεν το αλλάζεις αυτό, μπας και δημιουργεί κάποιο glitch... ;

Δημοσ.

nai to thomson το κανει αυτο.αν δωσει ip Που εχει ηδη καποιο ονομα θα στην μετατρεψει μονο του.οπως ειπε ο parsifal εφοσον εχει δυο δωσε διαφορετικο ονομα στο ενα pc γιατι μπορει να μπερδευει.αλλιως κανε μια δοκιμη με αλλη θυρα οχι την 50000.οταν κλεινεις την αυξημενη ασφαλεια θελει και Restart Το ρουτερ.

Δημοσ.

poulinos restart εννοεις ανοιγοκλεισιμο του κουμπιου του ρουτερ η hard reset με οδοντογλυφιδα?αν εννοεις το πρωτο εχει γινει το δευτερο οχι.Θα δοκιμασω και αλλες ιρ αυριο και θα σας πω.

Δημοσ.

οχι hard reset.απλα restart.πρεπει δηλαδη οταν κλεισεις την αυξημενη ασφαλεια να κανεις ενα disconnect connect για να παρει την ρυθμιση που εκανες.αλλο Port οχι αλλη ip.και αλλαξε το name του υπολογιστη οπως ειπε ο smod.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...