Προς το περιεχόμενο

THOMSON TG585V7 Που ειναι το ΝΑΤ?

louben

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΠΑιδια εχω το THOMSON TG585V7.

θΕΛΩ να κανω αυτο

http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/Baudtec/TW263R4-A0/Azureus.htm

για να ρυθμισω το AZUREUS γιατι εσχατως ο ΟΤΕ με κοβει συνεχεια.

Δεν μπορω να βρω ομως την επιλογη ΝΑΤ στο συγκεκριμενο ρουτερ.

Ξερει καποιος που μπορω να την βρω για να ολοκληρωσω τη ρυθμιση?

Δημοσ.
αν θυμαμαι καλα ειναι στο menu TOOLBOX - GAME AND APPLICATION SHARING

σωστα του ειπες.απλα του εστειλα το Link να τα διαβασει αναλυτικα.να φτιαξει την εφαρμογη και μετα να την κανει assign.

Δημοσ.

Λοιπον παιδια επανερχομαι.

Διαφασα πολλακις το αρθρο αλλα κολλαω στο τελευταιο σκελος.

Εξηγουμαι.

Στο τελος αναφερει ενδεικτικα.....

Use the Device box to choose a computer to forward ports to. This box contains a list of computer names that are visible on your network.

Select the application you created using the Game or Application drop down box. Then click Add to enable it.

And that is it! You are done!

Το προβλημα ειναι οτι δεν ξερω ποιος ειναι ο υπολογιστης μου απο τις επιλογες αφου ολες οι επιλογες εχουν τη μορφη

uknown 00-04-xxxxxx

poy ξερω ποιο αναφερεται στον υπολογιστη μου προκειμενου να το ανοιξω?

Και κατι αλλο

sto game and application sharing εχει ενεργοποιημενη μια επιλογη με το ονομα AIM TALK.Τι ειναι αυτο?Να το απενεργοποιησω?????

Δημοσ.

το aim talk ειναι προγραμμα δεν ειναι ενεργοποιημενο απλα οταν πας να φτιαξεις εφαρμογη εχεις μια λιστα με πρωτο αυτο αλλα εχει να φτιαξεις και custom>εσυ φτιαχνεις custom.τωρα για αυτο που λες με το Uknown ειτε βρισκεις την Mac address του Pc σου απο command prompt me ipconfig Οποτε βλεπεις μετα ποιο ειναι το pc σου στην λιστα η ποιο απλα κατω απο τις mac address εχει User defined.εκει γραφεις την ip που εχεις δωσει στο pc .αν δεν την ξερεις η την εχεις στο αυτοματο αν και καλυτερα να ειναι καρφωτα εκει την βλεπεις με Ipconfig apo παραθυρο command prompt

Δημοσ.

Λοιπον

Βρηκα καταρχας την mac adress του υπολογιστη μου(getmac)

Στην τελικη σελιδα μου βγαζει την εξης λιστα.

66386486.jpg

Αν και ξερω την mac adress αν την επιλεξω δε γινεται τιποτα.

Αν παλι επιλεξω user defined με περναει στην επομενη σελιδα οπου δε μου δινεται η επιλογη να εισαγω την ΙΡ (η οποια by the way einai static)kaι παλι δε γινεται κατι.

Τι κανω λεθος??????

Δημοσ.

θα πατησεις add αφου διαλεξεις την mac address σου.επισης static wan εχεις.εσυ θα βαλεις την Lan ip που εχει παρει το pc σου (ipconfig) πχ 192.168.1.64 και οχι την wan Που σου δινει ο Provider σου.ηδη απο πανω βλεπω 2 Port forward που εχεις φτιαξει ηδη

Δημοσ.

θα πατησεις add αφου διαλεξεις την mac address σου.επισης static wan εχεις.εσυ θα βαλεις την Lan ip που εχει παρει το pc σου (ipconfig) πχ 192.168.1.64 και οχι την wan Που σου δινει ο Provider σου.ηδη απο πανω βλεπω 2 Port forward που εχεις φτιαξει ηδη

Δημοσ.

Λοιπον κατι κανω λαθος αλλα δεν ξερω τι.

Apo οτι βλεπω εδω

30076854.jpg

ειναι ανοικτες δυο πορτες η τελευταια(1111) ειναι αυτη που ανοιξα προσφατα.

Και παλι ομως κλειδωσε(ή ισως δεν ανοιξε ποτε αφου εγινε στο μεταξυ διακοπη ρευματος και το ρουτερ πηρε αλλη ip).

Αν ξανακανω restart το ρουτερ ολα οκ.

Μηπως δεν ειναι η πορτα αλλα κατι αλλο?

Poulinos εχω στατικη ip αλλα δεν ξερω που και πως να την βαλω.

Μου ειπες οτι εχω ανοιξει αλλες 2 πορτες.Πως μπορω να διαγραψω ολες τις πορτες και να αφησω μονο μια αυτη του azureus?

Kai kati τελευταιο.Απο την στιγμη που μου λεει οτι το εntry 1111 log-on να υποθεσω οτι η πορτα ειναι ανοικτη ή οχι?

Δημοσ.

παμε απο την αρχη.θα πας στο Tcp ip της καρτας δικτυου σου και θα βαλεις εκει καρφωτα ip.

δηλαδη Ip 192.168.1.100 subnet 255.255.255.0 default gATEWAY 192.168.1.254

ayto εννοοω static ip

dns βαλε 192.168.1.254

μετα θα πας στο Port forward και θα φτιαξεις ενα application

px Ονομα Poulinos port 1922 1922 ktl ktl .μετα θα πας και θα κανεις assign το application αυτο στην mac address η την Ip 192.168.1.100 που εδωσες στο pc.επισης να εχειςκλεισει την αυξημενη ασφαλεια απο το site της οτενετ για να μην σου κοβει ports

Επιθυμία αυξημένης προστασίας από κακόβουλες επιθέσεις

O OTE θέλοντας να προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια σε όλους τους χρήστες της έχει ενεργοποιήσει την υπηρεσία αυξημένης προστασίας από κακόβουλες επιθέσεις.

Έχετε δικαίωμα να απενεργοποιήσετε ή να ενεργοποιήσετε την υπηρεσία αυτή, αλλάζοντας την κατάσταση σε ΝΑΙ / ΟΧΙ μέσω του http://my.otenet.gr επιλέγοντας Αλλαγή Κωδικού Πρόσβασηςκαι μετά επιλέγοντας ΑΛΛΑΓΗ στο Πατήστε εδώ για να αλλάξετε τον βαθμό προστασίας σας.

Η υπηρεσία λειτουργεί ως ένα φίλτρο προστασίας με προκαθορισμένες ρυθμίσεις και μπλοκάρει γνωστές θύρες επικοινωνίας.

Όταν η υπηρεσία είναι ενεργοποιημένη (επιλέγοντας ΝΑΙ), αυξάνεται σημαντικά ο βαθμός προστασίας σας, αλλά σίγουρα δεν εξαλείφεται κάθε κίνδυνος ή πρόβλημα ασφάλειας.

O OTΕ αυτή τη στιγμή, έχει μπλοκάρει την εισερχόμενη επικοινωνία στις θύρες:

TCP: 1 μέχρι και 1023, 1433, 3389 και 5000

UDP:161, 135 μέχρι και 139, και 1434.

Σας ενημερώνουμε ότι εάν η υπηρεσία είναι ενεργοποιημένη, υπάρχει το ενδεχόμενο κάποιες εφαρμογές που πιθανόν χρησιμοποιείτε όπως (Απομακρυσμένη Διαχείριση Υπολογιστή / router, VPN) κλπ να μην λειτουργούν. Σε μια τέτοια περίπτωση όποτε επιθυμείτε, μπορείτε να αλλάξετε την επιλογή σας, από ΝΑΙ σε ΟΧΙ.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Κάθε τροποποίηση της κατάστασης της αυξημένης προστασίας, θα πρέπει να συνοδεύεται και από αποσύνδεση-επανασύνδεση (logout-login) στο δίκτυο τou OTE. Κάθε μετατροπή ενεργοποιείται μόνο μετά από την επόμενη επανασύνδεση.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Oπως αντιλαμβανεστε το προβλημα εξακολουθει να υφισταται.

Το εχψ δοκιμασει δεκαδες φορες αλλα εξακολοουθει να κλειδψνει με αποτελεσμα να επανενεργοποιω το ρουτερ ξανα και ξανα.

Ας υποθεσουμε οτι ο υπολογιστης εχει καρφωτη ιρ 192.168.1.99.

Ας μου πει καποιος τι βαζω στον παρακατω πινακα και που (γιατι μαλλον κανω κατι λαθος).

26966909.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Δημοσ.

port range ΤΗΝ ΘΥΡΑ ΠΟΥ ΘΕΣ ΠΧ 4444 to 4444 translate to 4444.το αλλο το αφηνεις κενο.αφου φτιαξεις το application μετα

πας στην επιλογη assign a game or an application to local network device.εκει διαλεγεις αυτο που εφτιαξες και διπλα

ειτε διαλεγεις την Mac address η πατας κατω απο την τελευταια mac που γραφει User defined και εκει βαζεις την Ip

192.168.1.99 poy εχεις δωσει καρφωτα.οπως ειπαμε κλεισε την αυξημενη ασφαλεια απο το site του οτε.

επισης μην σε κοβει firewall στο Pc σου.αν εχει ανοιξει το Port δοκιμασε το με το www.canyouseeme.org

Δημοσ.

Λοιπον εφαρμοζω οσα μου προταθηκαν αλλα δυστυχως χωρις αποτελεσμα.Δεν ξερω τι κανω λαθος και πραγματικα εχω μπερδευτει.

Ξεκιναω απο το τελος.Εχω κλεισει την αυξημενη ασφαλεια του ΟΤΕ και εχω και κλειστο το firewall αρα το προβλημα δεν ειναι απο εκει .

αφου εκανα τη διαδικασια μου βγαζει την εξης εικονα

48697486.jpg

parola ayta οταν προσπαθω με την ιστοσελιδα που μου υποδειχτηκε να δω αν επικοινωνει με την πορτα μου βγαζει connection refused.

Sta xarakthristika της πορτας μου βγαζει αυτα

94955993.png

kamia idea?

Δημοσ.

Από το screenshot φαίνεται να έχεις κάνει assign τον κανόνα "New_entry3" στη συσκευή με όνομα "dsldevice". Έχεις ονομάσει το PC σου "dsldevice"; Γιατί το συγκεκριμένο alias/ονομασία δε μου πολυακούγεται σωστό, μόνο και μόνο επειδή σημειολογικά παραπέμπει σε κάποιου είδους συσκευή router ή modem, αντί για Η/Υ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...