DeadOrganPlayer Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Μια ταινία που τη θεωρώ διαμαντάκι. Δε ξέρω αν έχει αναφερθεί ξανά εδώ ή αν την έχει δει κάποιος, αλλά για κάποιον περίεργο λόγο θεωρώ αυτή τη ταινία πολύ σπουδαία και ιδιαίτερη, μια ταινία που πρέπει να την έχει δεί κάθε άντρας. Όχι ότι απαγορεύεται η γυναικεία προβολή αλλά είναι πολλά σημεία μέσα στη ταινία καθαρά "αντρικά". Πως λέμε ότι το Sex and the City είναι γυναικεία ταινία? Ε...κάτι το αντίστοιχο λοιπόν http://www.imdb.com/title/tt0299117/ Ο Roger πλησιάζει επικίνδυνα στα σαράντα και ζει ακόμα με την ψευδαίσθηση ότι όλες οι γυναίκες είναι έτοιμες να πέσουν στην αγκαλιά του. Πιστεύοντας ότι έχει την ικανότητα να σαγηνεύσει οποιαδήποτε κοπέλα αδυνατεί να συνειδητοποιήσει και να παραδεχτεί ότι ο κόσμος του παραπαίει, από τη μεγαλύτερη σε ηλικία διευθύντριά του που του ζητάει να διακόψουν τη σχέση τους, μέχρι τη δουλειά του που του φαίνεται ανιαρή. Ο δεκαεξάχρονος ανιψιός του θα πιστέψει (έστω προσωρινά) ότι ο θείος του μπορεί να τον βοηθήσει να αποκτήσει περισσότερη εμπιστοσύνη στις δυνάμεις του. Το μεγαλύτερο μέρος της ταινίας εκτυλίσσεται κατά τη διάρκεια μιας νύχτας, όπου ο έμπειρος Roger θα μυήσει το μικρό Nick στην τέχνη της αποπλάνησης. Είχαμε αρκετό καιρό να δούμε ταινία με τόσο κυνικό και αντιπαθητικό πρωταγωνιστή. Ο Campbell Scott υποδύεται εξαιρετικά τον ανώριμο συναισθηματικά άνδρα που βρίσκεται σε στάδιο άρνησης και δεν θέλει να αποδεχτεί το γεγονός ότι πάλι μόνος θα γυρίσει το βράδυ στο σπίτι. Με ό,τι και αν κάνει, ό,τι και αν λέει μαρτυράει πόσο κενός είναι, πόσο πολύ παραμένει κολλημένος στην ιδέα του σεξ. Ο νεαρός Jesse Eisenberg τα καταφέρνει εξίσου καλά, όπως και όλοι οι δευτερεύοντες γυναικείοι χαρακτήρες. Μιας και πρόκειται για low budget παραγωγή η ταινία δίνει μεγαλύτερη έμφαση στους διαλόγους και η δράση είναι σχετικά περιορισμένη. Από τις ταινίες που περιστρέφεται γύρω από το σεξ. Όσο περισσότερο μιλάνε οι πρωταγωνιστές για το θέμα, τόσο περισσότερο φαίνεται πως οι επιθυμίες τους δεν πρόκειται να πραγματοποιηθούν. Ο Dylan Kidd σκηνοθετεί και υπογράφει μια ενδιαφέρουσα ταινία που σχολιάζει την αντρική ματιά πάνω στις σχέσεις. source: http://www.cinemanews.gr/v5/movies.php?n=515 Το έχει δει κανείς???
yannis27gr Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Πάντα το'χα απορία: Σ' αυτή την ερώτηση πρέπει να ποστάρουν όσοι απαντάνε "ναι" ή μπορώ να απαντήσω κι εγώ ένα μεγαλειώδες 'Όχι";
DeadOrganPlayer Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Γιατί είχες πάντα τέτοια απορία? Νομίζω η ερώτηση είναι ξεκάθαρη και δεν αποκλείει καμμία απάντηση.
fireflies Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Το έχω δει, δεν το πολυθυμάμαι τώρα, αλλά θυμάμαι ότι μου είχε αρέσει πάρα πολύ. Και μ'αρέσει πολύ και ο μικρός που έπαιζε, νομίζω ότι ο ίδιος ήταν και στο Adventureland.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Ναι και νομίζω ότι παίζει και στο Social Network. Πάντως όσοι δε το έχουν δεί να σπεύσουν σύντομα...
fireflies Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Πως λέμε ότι το Sex and the City είναι γυναικεία ταινία? Ε...κάτι το αντίστοιχο λοιπόν A καλά. Χίλιες φορές αυτό απ΄το sex and the city
fireflies Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Πως λέμε ότι το Sex and the City είναι γυναικεία ταινία? Ε...κάτι το αντίστοιχο λοιπόν A καλά. Χίλιες φορές αυτό απ΄το sex and the city
DeadOrganPlayer Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Ναι δεν τα συγκρίνω σαν επίπεδο ταινιών...περισσότερο τα παραλληλίζω ΄για το ότι απευθύνονται σε συγκεκριμένο κοινό.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Ναι δεν τα συγκρίνω σαν επίπεδο ταινιών...περισσότερο τα παραλληλίζω ΄για το ότι απευθύνονται σε συγκεκριμένο κοινό.
ScarletK Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Την είδα πριν μερικές μέρες (λόγω του thread σου). Ευχαριστήθηκα τους μονολόγους του Roger και γενικά τους διαλόγους που ήταν "άτακτοι" σχετικά. Με χάλασε λίγο που έκλεισε σαν teen movie, το είδα κάπως σαν να υποτίμησε τον εαυτό της. Μάλλον λόγω του έξυπνου, παρατηρητικού χαρακτήρα, περίμενα κάτι παραπάνω ξέρεις. Αλλά δεν μπορώ να πω ότι πετάχτηκα από την καρέκλα κι άρχισα να βρίζω. Πέρασε χαλαρά μιάμιση ώρα .
marantonis Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Κυνικο και αντιπαθητικο πρωταγωνιστη διαβαζω... Τρεχω για κατεβασμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.