JohNy_GR Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Οποτε ανοιγω εναν task manager στο (πολυ καινουργιο) Xperia (X10 Mini Pro) μου, διαπιστωνω οτι τρεχουν πισω καμια 10αρια-15αρια εφαρμογες οι οποιες μου ειναι εντελλως αχρηστες. Συνηθως ειναι εφαρμογες που ειχα χρησιμοποιησει πρωτητερα, αλλα βλεπω και εφαρμογες που δε χρησιμοποιω ποτε και καθολου, οπως Notes, RoadSync, Play Now και λοιπα.. Το αποτελεσμα ολων αυτων ειναι το κινιτο να παει εμφανως πιο αργα.. Υστερα ακομα και αν κλεισω ολες αυτες τις εφαρμογες χρησιμοποιωντας τον Task Manager (κατι που εχει ως αποτελεσμα μεγαλη διαφορα στο performance του κινιτου) μετα απο λιγο (ενα μισαωρο π.χ.), οταν το ξανανοιγω βλεπω οτι παλι τρεχουν.. Θελω απλα να ρωτησω αν γινεται να ορισω καποιες εφαρμογες να μην ανοιγουν καθολου εκτος και αν τις ανοιξω εγω ο ιδιος απο το μενου, η εστω, οταν τις κλεινω να μην ανοιγουν παλι απο μονες τους υστερα απο λιγο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hristos 22 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Εαν και δεν εχει σημασια και ειναι καθαρα για ψυχολογικους λογους....νομιζης οτι παει πιο γρηγορα...διοτι ετσι τρεχουν οι εφαρμογες σε ολα τα adroid χωρις παρενεργιες.....χτυπα στο market ...auto task killer και εγκατεστησε εναν ετσι ωστε με το που ανοιγεις την οθονη του κινητου να καθαριζη αυτοματα της εφαρμογες που τρεχουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohNy_GR Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 μπορει να παιζει και αυτο το ψυχολογικο λιγο, αλλα τσεκαρισμενα αργει καποιες φορες... ευχαριστω παντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hristos 22 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Σιγουρα ειναι ψιλοσκαλωματα(κολληματακια του λογισμικου...του τηλεφωνου εμπαση περιπτωση)και οχι των ανοιχτων εφαρμογων..απλα τυχαινει αλλα βαλτο να ησυχασης εσυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.