Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτά τα κουμπάκια ήταν ουσιαστικά shortcuts για τις ταινίες-τραγούδια, να κάνεις παύσεις, να πας στο επόμενο κλπ.

Εγώ προσωπικά δε το έκανα καν εγκατάσταση το battery checker, να μου κάνει τι;

Εμενα τα έχει παίξει εντελώς η μπαταρία μου(κρατάει κανα 20' MAX!!)....

Λύση: Κάνε ένα uninstall το battery checker, να βρεις την υγειά σου!

Δημοσ.
bebis4 , είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα με το μήνυμα της μπαταρίας και με είχε τρελλάνει

, πήγα και διέγραψα το πρόγραμμα battery checker και όλα τελείωσαν , δεν ξέρω αν

έκανα καλά αλλά ήταν πολύ σπαστικό !! :X

το εκανα και οντως εξαφανιστηκε το μυνημα αλλα οταν βαζω το λαπτοπ για φορτιση αναβει στιγμιαια το πορτοκαλι φωτακι και μετα σβηνει. εχεις καμια ιδεα.

Δημοσ.

νομιζω οτι το βρηκα ειχα ενεργοποιησει το enable battery care και η μπαταρια ηταν φορτισμενη πανω απο 80% και απο οτι ξερω δεν φορτιζει για να μην κανει ασκοπους κυκλους φορτισης. αυτο γνωριζεις ποτε πρεπει να το εχουμε ενεργοποιημενο και ποτε οχι? αν και νομιζω οταν ειναι στην πριζα μα την μπαταρια πανω καλο ειναι να το ενεργοποιουμε σωστα?

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Ρε παιδιά να ρωτήσω.Παρόμοιο πρόβλημα με το αρχικό post. Έχω ένα Turbo-x έκανα φορμάτ,είμαι σχεδόν σίγουρη πως αρχικά δούλευαν αυτά τα κουμπιά και εμφανιζόνταν και στην οθόνη η μεταβολή του ήχου αλλά τώρα τίποτα.Καμία βοήθεια;

Δημοσ.

Για να μπορέσει να σε βοηθήσει κάποιος, θα πρέπει να γράψεις το μοντέλο σου, όπως είναι γραμμένο στο ταμπελάκι κάτω από το laptop και να μας πεις, ποιo λειτουργικό εγκατέστησες. Xp, Vista, 7? Πριν το φορματ είχες το ίδιο λειτουργικό?

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα σας! Πρώτο post στο site, καταρχήν θεωρώ ότι υπάρχουν πολλά αξιόλογα άτομα με πάρα πολλές γνώσεις εδώ μέσα.

Έχω το ίδιο πρόβλημα όπως και το αρχικό και με αυτό της χρήστη "Newbie", έχω ένα laptop Turbo-X Steel HC II i726-450 2VR, έχει τα Windows 8 64bit, πριν το format 100% δούλευαν όλα τα πλήκτρα F1 έως και F12 όπως, Num lock και Scroll lock, όμως μετά το format (το οποίο έγινε στο service του Πλαισίου να επισημάνω, για άλλο λόγω), δε λειτουργούν όλα, λειτουργούν μόνο της έντασης, της φωτεινότητας, Num lock, Page up και Page down.

Οποιαδήποτε πληροφορία δεκτή, ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

φίλε, σε παρακαλώ, μα σε παρακαλώ... μην ξεθάβεις  θέματα ανθρώπων που μπορεί να έχουν φύγει και εξωτερικό... :D

πρέπει καποιος να διαβάσει όλο το νήμα για να σου απαντήσει, ενώ είναι απλά μια νέα περίπτωση....

κανονικά θα είναι κάποιο προγραμματάκι αλλα δε δίνεις αρκετές πληροφορίες. πχ με ποιο λειτουργικό τα αγόρασες. γιατί σου πέρασε το πλαίσιο win 8 κτλπ.

σε κάθε περίπτωση πάντως το προγραμματάκι αυτό μπορεί να μην υπάρχει για win8.

για win8 πρέπει να ψάξεις την αντιστοιχία του μοντέλου σου με ποιο μηχανημα είναι ίδιο ξένης εταιρίας ώστε να πας εκεί και να κατεβάσεις προγράμματα

Δημοσ.

Εγώ από το site του πλαισίου βλέπω ότι το μοντέλο είναι προς πώληση και διατίθεται με τα win 8 οπότε, αν έχεις ακόμα εγγύηση, τους το ξαναπάς και τους ζητάς να διορθώσουν λάθος τους, αν είναι εκτός εγγύησης ζήτησε τους το dvd με τους drivers και τα προεγκατεστημένα προγράμματα για να το περάσεις μόνος σου.

Δημοσ.

Ευχαριστω για τις απαντησεις, οσο για το πρωτο ποστ νομιζα οτι ειναι καλυτερο να συνεχιζα το θεμα παρα να κανω ενα καινουριο για να βοηθηθουν καιοι προηγουμενοι που εχουν το ιδιο προβλημα, τελικα το προβλημα λυθηκε με το να εγκαταστησω τον αντιστοιχο driver απο το cd που ειχα παρει με το laptop!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...