Stelis90 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Καλησπέρα σε όλες και όλους, Είμαι κάτοχος ενός Sony Vaio VGN-BX21Z, έκανα format και δουλεύουν όλα εκτός από τα πλήκτρα-συντομεύσεις που λειτουργούν όταν κρατάμε πατημένο το πλήκτρο "Fn". Θα ήθελα (εαν γνωρίζει κανείς) να μου πείτε πως μπορώ να τα φτιάξω πάλι ώστε να λειτουργούν. Ευχαριστώ Προκαταβολικά
RcManiac Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Στο πληκτολογιο κατω (αριστερα νομιζω) εχει ενα κομπι που λεει FN (Μπλε συνηθως) αυτο το κρατας πατημενω και μετα πατας τα πλήκτρα-συντομεύσεις .
Markk Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Μήπως λειτουργούν αλλά δε βγάζουν ενδείξεις στην οθόνη? Αν τυχόν είναι έτσι, ίσως να θέλει κάποιο πρόγραμμα.
Stelis90 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Αρχικά σας ευχαριστώ όλους που είστε πρόθυμοι να με βοηθήσετε. Υπάρχουν κάποια πλήτρα τα οποία λειτουργούν με τη χρήση του πλήκτρου "Fn". Από αυτά κανένα δε λειτουργεί. Υπάρχουν και κάποια που λειτουργούν χωρίς τη χρήση του πλήκτρου "Fn", και όντως απλά δεν εμφανίζει τα μικρο-εφεδάκια που εμφάνιζε π.f.(πριν format).... Υποψιάζομαι ότι θα είναι κάποιο utility, αλλά δε ξέρω ποιο είναι και θα ήθελα βοήθεια στο να ξεχωρίζω ποιό από ολα να είναι. Τους drivers για το laptop μου τους βρίσκω στο παρακάτω site: http://support.vaio.sony.eu/computing/vaio/downloads/preinstalled/index.aspx?l=el_GR&m=VGN-AW21Z_B
akalos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 >Setting Utility Series Sony Shared Library VAIO Event Service επανεκινηση καθε φορα
Stelis90 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Φίλε είσαι θεός!!!!! Μετά την εγκατάσταση του τρίτου πακέτου ("VAIO Event Service") δουλέψανε!!!!!!!! Είσαι άπαιχτος!!!! Πες μου κάτι όμως(να μαθαίνουμε και τίποτα), ήταν όλα μαζι και τα τρια πράγματα που πέρασα και δούλεψε το σύστημα,ήταν το τρίτο μόνο και πως ήξερες ότι είναι ένα από αυτά;;;;; Δεύτερον, έχει και κάτι άλλα κουμπάκια αφής: "S1,S2,play/pause,stop,rewind, next,av mode" Αυτά δε λειτουργούν όλα. Δηλαδή τα shortcut και το ac mode δε λειτουργούν. Μήπως μπορούμε να τα φτιάξουμε και αυτά;;;; Σας ευχαριστώ παρα πολυ!!!!!!!
akalos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Φίλε είσαι θεός!!!!! Μετά την εγκατάσταση του τρίτου πακέτου ("VAIO Event Service")δουλέψανε!!!!!!!! Είσαι άπαιχτος!!!! Πες μου κάτι όμως(να μαθαίνουμε και τίποτα), ήταν όλα μαζι και τα τρια πράγματα που πέρασα και δούλεψε το σύστημα,ήταν το τρίτο μόνο και πως ήξερες ότι είναι ένα από αυτά;;;;; Δεύτερον, έχει και κάτι άλλα κουμπάκια αφής: "S1,S2,play/pause,stop,rewind, next,av mode" Αυτά δε λειτουργούν όλα. Δηλαδή τα shortcut και το ac mode δε λειτουργούν. Μήπως μπορούμε να τα φτιάξουμε και αυτά;;;; Σας ευχαριστώ παρα πολυ!!!!!!! και τα τρια χρειαζονται για να δουλεψουν να'σαι καλα αλλα δεν ξερω τα αλλα κουμπακια γιατι δεν τα εχω στο δικο μου vaio. περασες TV Tuner Card Driver ;
Stelis90 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Οτι και να λες τα σπας!!!! Σε ευχαριστώ παρα πολύ. Δεν τα πέρασα γιατί δεν έχει κάρτα τηλεόρασης το μηχάνημα μου. Λες να φταίει αυτο;;; Εντάξει ούτος ή άλλως δε τα χρησημοποιούσα αλλά έλεγα να άρχιζα τώρα. Και τα εικονίδια από το magic gate δε μου βγάζει αλλά όταν βάζω κάποια μνήμη λειτουργεί και εμφανίζει εικονίδιο.
bebis4 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 >Setting Utility Series Sony Shared Library VAIO Event Service επανεκινηση καθε φορα επειδη φαινεσαι γνωστης μιας με την συμβουλη σου εφτιαξα τα Fn θα ηθελα να μου πεις αν εχεις καμμια ιδεα για τα παρακατω που προεκυψαν μετα απο clean install win 7. μου βγαζει το εξης μυνημα. the installed battery may not be properly connected to the computer or may not be copatible with the computer. click ok to enter hidernate mode, and reinsert the battery. see the electronic vaio® user guide for more information about using the battery. κανω αυτο που λεει αλλα μου εμφανιζει ξανα το μυνημα στην μεση της οθονης και δεν μπορω να κανω τιποτα. καμμια ιδεα ρε παιδιαααααα. τα εχω παιξει. οταν το λειτουργω μονο με ρευμα δεν το εμφανιζει. να πω οτι εκανα καποιους drivers εγκαταταση απο το site sony. επισης οταν εκανα το install το λαπτοπ ηταν στην μπριζα και με την μπαταρια επανω. οι drivers που ισως σχετιζονται με αυτο και τους εγκατεστησα ειναι VAIO_Power_Management_5.0_5.0.0.11300 Battery Checker 4.1 - 4.1.0.08270 μακαρι να λυσω τα προβληματακια αυτα γιατι εχω χαλαστει.στην αρχη ειχα κρατησει recovery disks. αν δεν βρω ακρη πως μπρω να κανω recovery? χρειαζεται καποιο προγραμμα της σονυ να εγκαταστησω και αν ναι που θα το βρω? αναμενω με αγωνια τις απαντησεις σας.
akalos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Δεν τα πέρασα γιατί δεν έχει κάρτα τηλεόρασης το μηχάνημα μου. Λες να φταίει αυτο;;; τι δουλεια εκαναν τοτε αυτα τα κουμπακια; τι να σου πω,δεν ξερω.
ss13 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 bebis4 , είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα με το μήνυμα της μπαταρίας και με είχε τρελλάνει , πήγα και διέγραψα το πρόγραμμα battery checker και όλα τελείωσαν , δεν ξέρω αν έκανα καλά αλλά ήταν πολύ σπαστικό !!
ss13 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 bebis4 , είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα με το μήνυμα της μπαταρίας και με είχε τρελλάνει , πήγα και διέγραψα το πρόγραμμα battery checker και όλα τελείωσαν , δεν ξέρω αν έκανα καλά αλλά ήταν πολύ σπαστικό !!
Stelis90 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Αυτά τα κουμπάκια ήταν ουσιαστικά shortcuts για τις ταινίες-τραγούδια, να κάνεις παύσεις, να πας στο επόμενο κλπ. Εγώ προσωπικά δε το έκανα καν εγκατάσταση το battery checker, να μου κάνει τι; Εμενα τα έχει παίξει εντελώς η μπαταρία μου(κρατάει κανα 20' MAX!!).... Λύση: Κάνε ένα uninstall το battery checker, να βρεις την υγειά σου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα