Nikos7Bouzouxis Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Εγω παλι δεν θελω κανενα απο τα 2(τουλαχιστον πρωτο).. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 αυτο ελειπε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Subscribed... Αντε καιρος ηταν ρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Φάση έχει, αγωνιώ για τη συνέχεια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jakegate7 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 τι είναι αυτά τα πράγματα νόμιζα ότι η ψήφος είναι μυστική..θέλω τα λεφτά μου πίσω! την έβαλα 10 για να δω αν την παρακολουθεί και κανένας άλλος,τελικά μόνο εγώ είμαι συγχαρητήρια sellers για την πολύ καλή δουλειά,μπράβο σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 sellers δεν πειραζει, και που εβαλες φωτος για τα αλλα αρκει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KaizerSoze Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Το μεγαλο μακελειο θα ηταν να ειχαμε αρνητικες ψηφους, εκει θα ηταν τα ωραια Τωρα ΟΚ, ακομα και καποιος που εδωσε 1 σε μια σειρα και αλλος που εδωσε 20, και στους δυο αρεσε η σειρα Ακομα και καποιος που δεν εδωσε τιποτα, ισως απλα δεν την ειχε στο Τοπ20 Αλλα αμα επαιζαν αρνητικες...χιχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sheik Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Το Lost δεν πήρε κανέναν. MOYAXAXAXAXAXAXAXAXAXA :devil::devil: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeadOrganPlayer Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Μία ψήφος μόνο η Δυναστεία? Ξεπεσμός για Μπλέικ Κάρινγκτον.... Ελπίζουμε να πάρει το αίμα μας πίσω ο Ρον Μος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Μία ψήφος μόνο η Δυναστεία? Ξεπεσμός για Μπλέικ Κάρινγκτον....Ελπίζουμε να πάρει το αίμα μας πίσω ο Ρον Μος... Mπα γερασε και αυτος , ο Μπραντον ισως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orotoi Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 μπράβο και σε σένα sellers.. το λόστ στο τσάκ ήμουν να το βάλω αλλα το χω αφήσει στην 3η σαιζόν οπότε δεν ξέρω.. έτσι τη θέση του πήρε ο θρυλικός benny hill! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orotoi Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 μπράβο και σε σένα sellers.. το λόστ στο τσάκ ήμουν να το βάλω αλλα το χω αφήσει στην 3η σαιζόν οπότε δεν ξέρω.. έτσι τη θέση του πήρε ο θρυλικός benny hill! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Thanks you orotoi... Έχω ξεκινήσει την δεύτερη κατηγορία, και μάλλον είναι και η προτελευταία πριν μπούμε στο τοπ-20. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Thanks you orotoi... Έχω ξεκινήσει την δεύτερη κατηγορία, και μάλλον είναι και η προτελευταία πριν μπούμε στο τοπ-20. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orotoi Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 πολιτισμένοι πάντως εδώ... δεν γκρινιάζουν όπως απέναντι :ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.