Sellers Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Η αδικία είναι αναπόσταστο κομμάτι της πραγματικότητάς μας.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Τι Nobel και π@π@ριές? Τίποτα σε λεφτά δεν έχουμε???
yannis27gr Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Η μόνη αδικία είναι η λησμονιά. Παίζει να άφησα έξω άπειρες σειρές, και ιδιαίτερα το Band of Brothers που είναι άνετα στο τοπ-5 μου. Ας μη μιλήσω καν για Breaking Bad που το βλέπω τώρα κι είναι απλά κορυφαίο. Είπαμε, η ψηφοφορία θα επαναληφθεί νεξτ γιαρ κι ίσως να γίνει ετήσιος θεσμός Υ.Γ. Σέλλερς, έχω την απόλυτη δεκάδα;
xavier Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 τουλαχιστον συμφωνα με εγκυρες πηγες, εμαθα οτι παρα την αρνητικη προπαγανδα, το λοστ καταφερε να παρει την πρωτη θεση...κατι ειναι και αυτο και ας μην ηταν η πρωτη μου επιλογη.
thomasG4 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 τουλαχιστον συμφωνα με εγκυρες πηγες, εμαθα οτι παρα την αρνητικη προπαγανδα, το λοστ καταφερε να παρει την πρωτη θεση...κατι ειναι και αυτο και ας μην ηταν η πρωτη μου επιλογη.
Sellers Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Υ.Γ. Σέλλερς, έχω την απόλυτη δεκάδα; Όχι φίλε. Η μεγάλη αγάπη σου είναι η επόμενη. Σσσσςςςςττττ.... Μην προδώσεις τίποτα, σε λίγο την ποστάρω.
sheik Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Καλα κι εγω χτες ξεκινησα breaking bad και εχοντας δει μονο 2 επεισοδια ειμαι σιγουρα οτι θα την βαλω στο τελος πανω απο την 5η θεση, ισως και στην 1η τριαδα.Οποτε ναι, καλο θα ειναι να γινει θεσμος
anthony_88 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Sellers, ειναι και δικια μ αγαπη, μικρή ή μεγαλη...?
Sellers Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Nope, ούτε καν ακούμπησες... ---------- Προσθήκη στις 13:51 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:42 ---------- ΘΕΣΗ: 14 (ΘΕΣΗ 20: MACGYVER) (ΘΕΣΗ 19: ARRESTED DEVELOPMENT & SEINFELD) (ΘΕΣΗ 18: FRINGE & TWIN PEAKS) (ΘΕΣΗ 17: THE WIRE) (ΘΕΣΗ 16: THE I.T CROWD & THE SHIELD) (ΘΕΣΗ 15: PRISON BREAK Δέκατη τέταρτη θέση, μια σειρά που ψήφισε στο τοπ του όχι μόνο ο Γιάννης όπως προανέφερα (yannis27gr) αλλά και ο xavier και ο elbarto και ο Τοξοβολος_UK και ο lefter. Όσο πλησιάζουμε σε υψηλότερες θέσεις τα 10ρια αυξάνονται όπως είναι λογικό και οι βαθμολογίες ανεβαίνουν. Στην 14η θέση λοιπόν με 4 10ρια και συνολικά 94 βαθμούς απο 14 μέλη, μια σειρά που προσωπικά, μαζί με το Arrested Development και το The Shield μπήκε και αυτή στην σειρά αναμονής, και η οποία δεν είναι άλλη απο την Αμερικάνικη δραματική σειρά SIX FEET UNDER ( IMDB LINK: http://www.imdb.com/title/tt0248654/ - 9.2) IMDB TRAILER: http://www.imdb.com/video/screenplay/vi2609381657/ Λίγα Λόγια: Η σειρά Six Feet Under ξεκίνησε το 2001 κράτησε 5 σεζόν και 63 επεισόδια και το 2005 τελείωσε. Όπως είπα δεν την έχω δει καθόλου οπότε αντιγράφω την πλοκή απο το imdb: ''A drama series that takes a darkly comical look at members of a dysfunctional family that runs an independent funeral home. With the prodigal elder son (Nate) returning home for the holidays to shattering news, the family must learn to deal with a death of their own, while figuring out how to go ahead with the business of the living. A funny and emotional look at a grieving American family...that just happens to be in the grief management business.'' Την σειρά Six Feet Under ψήφισαν τα εξής μέλη: yannis27gr - 10 xavier - 10 elbarto - 10 Τοξοβολος_UK - 10 lefter - 10 Material_Defender_1032 - 9 Pitzimpitzidis - 7 tr3quart1sta - 7 free@last - 6 Gi0 - 4 dismemberer - 4 gsarig - 4 gioti - 2 seishirosakura - 1 και συγκέντρωσε 94 βαθμούς.
anthony_88 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δεν ακουμπησα γιατι το ξεχασα... Δευτερο κρουσμα μετα το Fringe. Αν ειναι δυνατον, εχω βαλει δεκαδα το Entourage και δεν εχω βαλει αυτο. Το καλυτερο finale σειρας ολων των εποχων. Εκλαιγα με λυγμους, κανονικα, και δε ντρεπομαι να το πω. Επισης, Michael C. Hall, σε ρολο που δεν θα τον συνηθιζουν με τιποτα οσοι ηδη βλεπουν Dexter!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.