Προς το περιεχόμενο

Insomnia Top 20 Series of All Time: The Countdown!

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι, θα έπρεπε να βρεθεί ένα κριτήριο για τις ισοβαθμίες αλλά ΟΚ, ας μην την πάρουμε και τόσο στα σοβαρά την ψηφοφορία, ε; ;)

Άσχετο, σε αθλητικό ραδιόφωνο της πόλης έστειλε μήνυμα ένας παοκτσής να φέρουνε πίσω τον άγγελο και υπέγραφε ως καιζερσοζε. Λες; :P

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ναι, θα έπρεπε να βρεθεί ένα κριτήριο για τις ισοβαθμίες αλλά ΟΚ, ας μην την πάρουμε και τόσο στα σοβαρά την ψηφοφορία, ε; ;)

Άσχετο, σε αθλητικό ραδιόφωνο της πόλης έστειλε μήνυμα ένας παοκτσής να φέρουνε πίσω τον άγγελο και υπέγραφε ως καιζερσοζε. Λες; :P

Δημοσ.

Χμ, σωστό και αυτό που λες Κάιζερ αλλά νταξει, όπως λέει ο Γιάννης ας μην το πάρουμε και τόσο σοβαρά. Έτσι που το έκανα θα δούμε και πιο πολλές σειρές, που ήταν και ο βασικός μου στόχος.

Δημοσ.

Χμ, σωστό και αυτό που λες Κάιζερ αλλά νταξει, όπως λέει ο Γιάννης ας μην το πάρουμε και τόσο σοβαρά. Έτσι που το έκανα θα δούμε και πιο πολλές σειρές, που ήταν και ο βασικός μου στόχος.

Δημοσ.

ζάινφελντ.

Το 8αρακι μου Arrested Development αξιζει παιδια να το δειτε. Ελπιζω να μη δω κανενα bb theory, που επισης το βλεπω ευχαριστα, πιο πανω απο αυτο...

Το nose job ειναι το πιο επικο αστειο της σειρας...(για το Seinfeld λεω)

Δημοσ.

ζάινφελντ.

Το 8αρακι μου Arrested Development αξιζει παιδια να το δειτε. Ελπιζω να μη δω κανενα bb theory, που επισης το βλεπω ευχαριστα, πιο πανω απο αυτο...

Δημοσ.

Επικο ειναι, αλλα δεν ξερω αν θα το λεγα και το πιο επικο. Ειναι και τοσα πολλα, που αδυνατο να τα βαλω σε σειρα καταταξεις!

Δημοσ.

Επικο ειναι, αλλα δεν ξερω αν θα το λεγα και το πιο επικο. Ειναι και τοσα πολλα, που αδυνατο να τα βαλω σε σειρα καταταξεις!

Δημοσ.

Θυμαμαι παντως οτι ειχα ριξει το περισσοτερο γελιο με το συγκεκριμενο. Αλλα ειναι τετοια η ατμοσφαιρα της σειρας, που παρα την παλαιοτητα, βγαζει κατι το πολυ φρεσκο, χαρωπο και ιδιαιτερο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...