Προς το περιεχόμενο

Laptop μέχρι 800 ευρώ

kentasg

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ένα φιλαράκι μου διαθέτει αυτά τα λευτά και με συμβουλεύτηκε για αγορά laptop. Με τη σειρά μου είπα να συμβουλευτώ και εγώ εσάς αφού εγώ έχω καιρό να ασχοληθώ με laptops. Έχω βρεί αυτό

http://www.getitnow.gr/prod/computers-and-software/computers/laptops/dell-inspiron-15r-core-i3-350m-226-ghz-156-tft-led-15r-2467-mayro/prod510403pp/

Ο i3 είναι καλός επεξεργαστής η είναι καλύτερα να παω σε ι5. Επίσης βλέπω πολύ τον επεξεργαστη P6000. Ποιος είναι καλύτερος και αξίζει η διαφορά χρηματων των i-processors? Ο υπολογιστής δεν θα χρησιμοποιείται για gaming αλλά αν μπορεί να παίξει καλό θα ήταν.(Κανενα pro, fifa δλδ μην φανταστείται τπτ crysis και τετοια).

Αν μπορείται προτείνεται και εσεις κάτι, για να έχω επιλογές. Ευχαριστώ.;)

Δημοσ.

Πολύ καλή επιλογή. Μιας και έπιασες την dell θα σου πρότεινα αυτές τις εκδόσεις του Inspiron 15R, με ελάχιστα χρήματα ποιο πάνω και οριακά κάτω απο τα 800€ που έχουν καλύτερο επεξεργαστή και κάρτα γραφικών απο αυτόν του get it now.

Dell Inspiron 15R (N5010) i5-460M

Dell Inspiron 15R - Core i3-370M

Δημοσ.

Έχω πολύ καλή εμπειρία από dell έτσι τα προτείνω σε όποιον μου ζητησει τη βοήθεια μου;) Αυτή η ATI Radeon HD 550V 1GB dedicated τι κάρτα γραφικών είναι πρώτη φορά την βλέπω. Είναι της ίδιας κατηγορίας με την 5 σειρά της ΑΤΙ;

Κατα τα αλλα αυτό της Msystems ακούγετε πολύ ενδιαφέρον. Ευχαριστω:-)

Παρόλα αυτά αν έχετε να προτείνεται κάτι άλλο εκτός από dell είμαι όλος αυτια!!

Δημοσ.

radeon 550v, είναι αρκετά καλύτερη απο την 5470 του getitnow

σε sony ενδιαφέρον είναι αυτό Sony Vaio VPC-EB2S1E/BQ και σε toshiba Toshiba Satellite L655-113

Τα χαρακτηριστικά είναι περίπου ίδια και νομιζώ τελικό ρόλο παίζει ποια μάρκα εμπιστεύεσαι περισσότερο και ποια δίνει την καλύτερη εγγύηση

Δημοσ.

Από ότι βλέπω στα specifications τους νομίζω το dell της msystems είναι λίγο καλύτερο ή κάνω λάθος; Για σένα ποια είναι η καλύτερη επιλογή damastes;

Δημοσ.

καλύτερο στον επεξεργαστή, χειρότερο στην gpu. To μειόνεκτημα είναι οτι η κάρτα του 550v υποστηρίζει μόνο dx 10.1, ενώ οι αλλες και dx 11. Εφόσον μιλάμε για ποδοσφαιράκια και οχι κύρια χρήση παιχνίδια μάλλον αυτόν απο msystems θα πρότεινα.

Καλό πάντως είναι να περιμένεις και καμιά άλλη άποψη μιας και υπάρχουν στο φόρουμ άτομα με περισσότερες γνώσεις στα laptop.

---------- Προσθήκη στις 21:32 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:23 ----------

προσωπικά θα έκανα την χρηματική υπέρβαση και θα έπαιρνα αυτόν SONY VAIO VPC-EB2Z1E/BQ

Δημοσ.

+1000 στην παραπάνω πρόταση... από Ελλάδα το καλύτερο αυτή τη στιγμή σε αυτή την τιμή - για μένα.

για την 550 που την βάζει η dell στα μηχανάκια που κτίζει κανείς από το site της και το έψαξα κι εγώ, είναι μεν ισχυρή με πολλά προσέσορσ και καλή για δύσκολα γραφικά-σε σχέση με την 5470- αλλά είναι μια γενιά πίσω, δεν έχει directX 11 & HD sound 7.1 through HDMI για μένα βασικό για home cinema. για αυτό θα προτιμούσα 5650 που είναι ισχυρότερη και τα κάνει όλα-εκτός από 3D που το κάνει η ισάξια καινούρια nvidia GT425

Δημοσ.

+1000 στην παραπάνω πρόταση... από Ελλάδα το καλύτερο αυτή τη στιγμή σε αυτή την τιμή - για μένα.

για την 550 που την βάζει η dell στα μηχανάκια που κτίζει κανείς από το site της και το έψαξα κι εγώ, είναι μεν ισχυρή με πολλά προσέσορσ και καλή για δύσκολα γραφικά-σε σχέση με την 5470- αλλά είναι μια γενιά πίσω, δεν έχει directX 11 & HD sound 7.1 through HDMI για μένα βασικό για home cinema. για αυτό θα προτιμούσα 5650 που είναι ισχυρότερη και τα κάνει όλα-εκτός από 3D που το κάνει η ισάξια καινούρια nvidia GT425

Δημοσ.
Πολύ καλή επιλογή. Μιας και έπιασες την dell θα σου πρότεινα αυτές τις εκδόσεις του Inspiron 15R, με ελάχιστα χρήματα ποιο πάνω και οριακά κάτω απο τα 800€ που έχουν καλύτερο επεξεργαστή και κάρτα γραφικών απο αυτόν του get it now.

Dell Inspiron 15R (N5010) i5-460M

Dell Inspiron 15R - Core i3-370M

Τελικά παραγγήλαμε το πρώτο απο εδώ. Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλες!;)

Δημοσ.

Και τι να το κανει το DX11,μια χαρα καρτουλα ειναι HD 550V,εφοσων δε προοριζεται ειδικα για gaming!

Εξαλου στην προκειμενη περιπτωση,ο πιο γρηγορος επεξεργαστης-ι5,θα του φανει πιο χρεισημος απ'οτι η καρτα γραφικων!

Τελικά παραγγήλαμε το πρώτο απο εδώ. Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλες!;)

Καλοριζικο,απο μενα!:-)

Δημοσ.

κι από μένα καλορίζικο...

και μια και το thread είναι για laptop ως 800€, για πείτε και για την υποκατηγορία ως 750€ (θέλει ο κολλητός μου να πάρει ένα για ιατρείο)

\ είπε δίνει 600-700 και τον πήγα στα 749 για αυτό:

Dell Inspiron 15R - Core i3-370M 2.40 GHz - 15.6" TFT LED - 5010-5123 - Μπλε

http://www.public.gr/prod/computers-and-software/computers/laptops/dell-inspiron-15r-core-i3-370m-240-ghz-156%22-tft-led-5010-5123-mple/prod860747pp/

σκέφτεστε τίποτα καλύτερο σε τιμή αυστηρά κάτω από 750 ευρώ;

Απαιτήσεις από επιδόσεις φυσικά δεν υπάρχουν, μόνο ιντερνετ θα κάνει και office. Η DELL επιλέχθηκε για το άριστο next day service και την αξιοπιστία της.

ΑΜΕΣΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΜΠΑΜ ΜΠΑΜ!!

Δημοσ.

κι από μένα καλορίζικο...

και μια και το thread είναι για laptop ως 800€, για πείτε και για την υποκατηγορία ως 750€ (θέλει ο κολλητός μου να πάρει ένα για ιατρείο)

\ είπε δίνει 600-700 και τον πήγα στα 749 για αυτό:

Dell Inspiron 15R - Core i3-370M 2.40 GHz - 15.6" TFT LED - 5010-5123 - Μπλε

http://www.public.gr/prod/computers-and-software/computers/laptops/dell-inspiron-15r-core-i3-370m-240-ghz-156%22-tft-led-5010-5123-mple/prod860747pp/

σκέφτεστε τίποτα καλύτερο σε τιμή αυστηρά κάτω από 750 ευρώ;

Απαιτήσεις από επιδόσεις φυσικά δεν υπάρχουν, μόνο ιντερνετ θα κάνει και office. Η DELL επιλέχθηκε για το άριστο next day service και την αξιοπιστία της.

ΑΜΕΣΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΜΠΑΜ ΜΠΑΜ!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...