Προς το περιεχόμενο

World of Tanks

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θεωρώ πως Πλυν του τραγικού μερικές φορές matchmaking (ειδικά αν είσαι με platoon)

Των σοβαρών ΜΗ αληθές στατιστικών σε αρκετά πράγματα - στοιχεία καθώς και

την έλλειψη φίλτρων - επιλογών για το match που θα παίξεις...

κατά τα άλλα το παιχνίδι αυτό είναι πάρα πολύ καλό για αυτό που προσφέρει,

ειδικά όταν είναι και free.

και BTW αν είναι να φέυγει χρονολογικά από τους 2 ΠΠ και να φτάνει σε μεταγενέστερα άρματα, ας φτάσουν με ένα update και στα σύγχρονα... θεωρώ ιεροσυλία το να βάζεις άρματα που δε φτιάχτηκαν ποτέ στο παιχνίδι όπως και άρματα μεταγενέστερα της περιόδου του Β ΠΠ .

• Απαντ. 482
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επειδή μου έκαναν πρόσφατα δώρο gold,είπα να δώσω άλλη μία ευκαιρία στο παιχνίδι,ξεκινώντας αυτή τη φορά με USSR.Με την έλευση της v0.7 και v0.7.1 είχε γίνει ντόρος για καλύτερο match making-προσθήκη Γαλλικών αρμάτων-ραφινάρισμα στα ήδη υπάρχοντα-καποια επιπλεον visual fx.

Ε λοιπόν δέν είδα τίποτα απο τα παραπάνω!

-Τα Γαλλικά άρματα,ειδικά σε χαμηλά tier,είναι μια απογοήτευση.

-Οι εικαστικές παρεμβάσεις περιορίζονται σε κάποια πουλιά (!) που πετάνε

-Κάτι δέν πάει καλά με τα Ρωσσικά heavy.Δέν ξέρω αν είναι ιδέα μου,αλλα τα KV-3 και IS (lvl6-7) τα έβλεπα έχοντας Τ29 και το σκεφτόμουν καλά πρίν χωθώ.

-Το match making ειναι χειρότερο και απο την beta.Πετάει δέ και κάτι κουλά,που μόνο τα γέλια μπορείς να βάλεις...

shot003ie.jpg

Δημοσ.

kv και kv-3 ειναι imba.

ξεφτυλιζουν οτιδηποτε μπροστα τους αρκει να σε βγαλει ψηλα

το mm και το spotting system ειναι σκατα.

τα γραφικα βελτιωθηκαν οχι μονο στα πουλια αλλα και στις εκρηξεις και στα φλογιδια που βγαινουν απο τις καννες

εχεις τερμα τα γραφικα?

Δημοσ.

Οχι,μια ιδέα κάτω (High απο auto-detect).

Πάντως νιώθω κάποια απογοήτευση και για τα Ρωσικά άρματα.Δέν ξερω, ή δέν ήταν αυτό που περίμενα, ή έλειψα καιρό και γίνανε l33t όλοι βρίσκοντας sweet spots με κλειστά μάτια ή είμαι μάπα κομάντερ.

Με το IS υποτίθεται είναι πάνω απο το Τ29 και αρκετά πιο πάνω απο το Tiger και δέν μπορώ να σταυρώσω διάτρηση,εκτός αν χτυπήσω το Αμερικάνικο μπροστά στο "σώμα" ή το Γερμανικό στο πλάι (και ειδικά στον πυργίσκο).Τόσο μάπα το 122mm D-2-5T;

Τεσπα,μέχρι να πάρω IS-3 και το πιο σοβαρό 122mm BL9,θα κυνηγάω ερπύστριες και θα αφήνω την βρώμικη δουλειά στους άλλους...

Δημοσ.

Για τα fps, απενεργοποιηστε και κατεβαστε οσα γινεται εκτος απο το OBJECT LOD και το DRAW DISTANCE. Το post processing που το απενεργοποιησα εγω μου χαρισε 20-30 fps παραπανω.

Επισης τα γαλλικα ειναι κακα στα χαμηλα tier, στα πιο μεγαλα βελτιωνονται ομως.

Το mm καποιες φορες ειναι καλο, αλλες ειναι γελοιο και το spotting system που ανεφερε καποιος ειναι οντως γελοιο... Τωρα τα ρωσικα ειναι μαλλον τα καλυτερα αλλα ολα ειναι αναλογα τον τροπο παιξιματος. Πριν διαλεξετε καποιο αρμα δειτε αν ταιριαζει με τον τροπο παιξιματος καθως καθε αρμα παιζετε διαφορετικα οπως και καθε top heavy διαφορετικης χωρας παιζετε με διαφορετικο τροπο. Για αρτυ που ειπε καποιος οτι ειναι τα καλυτερα αμερικανικα, θα διαφωνησω, προσωπικα προτιμω τα ρωσικα αλλα ειναι θεμα γουστου αυτο και οι artyλεραδες ξερουν καλυτερα..

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παιδιά έχει στηθεί ένα ελληνικό φόρουμ για το World of Tanks. Όσοι ασχολείστε με το παιχνίδι εγγραφείτε και υποστηρίξτε το. Έτσι θα έχουμε και ένα κοινό τόπο συνάντησης. Θα το βρείτε στην διεύθυνση http://wotgr.forumgreek.com/

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

To Τ54 είναι ΟΡ μεσαίο του 1955. Ας μην το συγκρίνουμε τώρα με άρματα του 1937-1945.

To παιχνίδι είναι από το 1920-1950.Για αυτό έχει το ρενό του 1917 και το Τ-59.

Από εκεί και πέρα εάν είναι καλό αυτό είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο.

Πάντως με τα γαλλικά άρματα έγινε λίγο καλύτερο.

To MM είναι το σχεδόν το ίδιο γελοίο με τις 6.xx και συνεχίζει η κοροϊδία από τους developers.

Ιδίως τώρα που μίκρυναν τα ρωσικά IS έχει να πέσει πολύ γέλιο.Ρεαλισμός as intented που λένε συνέχεια.

Βέβαια ρεαλισμός μόνο στα ρωσικά άρματα όταν τα επιτρέπουν να τα buffαρουν και "balance" στα άλλα. :rolleyes:

btw:το καημένο 88L56 ακόμη το έχουν σαν σφεντόνα.Καμία σχέση με το εξαιρετικό όπλο του Β'ΠΠ.

Δημοσ.

To παιχνίδι είναι από το 1920-1950.Για αυτό έχει το ρενό του 1917 και το Τ-59.

Από εκεί και πέρα εάν είναι καλό αυτό είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο.

Πάντως με τα γαλλικά άρματα έγινε λίγο καλύτερο.

To MM είναι το σχεδόν το ίδιο γελοίο με τις 6.xx και συνεχίζει η κοροϊδία από τους developers.

Ιδίως τώρα που μίκρυναν τα ρωσικά IS έχει να πέσει πολύ γέλιο.Ρεαλισμός as intented που λένε συνέχεια.

Βέβαια ρεαλισμός μόνο στα ρωσικά άρματα όταν τα επιτρέπουν να τα buffαρουν και "balance" στα άλλα. :rolleyes:

btw:το καημένο 88L56 ακόμη το έχουν σαν σφεντόνα.Καμία σχέση με το εξαιρετικό όπλο του Β'ΠΠ.

αφου ειναι ηλιθιοι,εχουν βαλει κατι οπλα σε κατι τανκ που δε θα μπαινανε με τιποτα

εχουν βαλει το οπλο του tiger 2 στο tiger,

το t34-85 εχει 100mm(?) ελεος.

εγω το βαρεθηκα παντως,κυριως γιατι τη ψωνισανε ασχημα και πανε να σε αρμεξουν τελειως με το πρεμιουμ ακκουντ.

Δημοσ.

αφου ειναι ηλιθιοι,εχουν βαλει κατι οπλα σε κατι τανκ που δε θα μπαινανε με τιποτα

εχουν βαλει το οπλο του tiger 2 στο tiger,

το t34-85 εχει 100mm(?) ελεος.

εγω το βαρεθηκα παντως,κυριως γιατι τη ψωνισανε ασχημα και πανε να σε αρμεξουν τελειως με το πρεμιουμ ακκουντ.

Αυτά είναι τα λιγότερα.Εδώ δημιούργησαν από το 0 οχήματα όπως τα περισσότερα της σειράς Ε που στην πραγματικότητα υπήρξε μόνο ένα πήγμα.

Η εταιρία φταεί για την κατάντια.Το παιχνίδι είναι καλούτσικο,αλλά αυτοί από μηδενικά έγιναν κάποιοι και πήρε το μυαλό τους αέρα πολύ γρήγορα.Το μόνο αβαντάζ τους ήταν που έπαιζαν μόνοι στην κατηγορία.

Τώρα που θέλουν να βγάλουν το World of Warplanes και για πρώτη φορά θα έχουν ανταγωνισμό να δούμε εάν θα επιμείνουν στην ειρωνεία, στις άθλιες PR και στο "working as intented". :mrgreen:

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...