kostaks3 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 ρε παιδια εγω οταν το αρχισα,επαιξα για κανα δυο μερες επειδη μου φανηκε δυσκολο και δεν σκοτωσα και κανενα τανκ.Γενικα μου φανηκε λιγο δυσκολο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CHG7 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 ρε παιδια εγω οταν το αρχισα,επαιξα για κανα δυο μερες επειδη μου φανηκε δυσκολο και δεν σκοτωσα και κανενα τανκ.Γενικα μου φανηκε λιγο δυσκολο Τα πρώτα tiers είναι τέρμα άστοχα, οπότε είναι φυσιολογικό. Είναι μέχρι να συνηθίσεις και να προχωρήσεις λίγο. Από tier 5 και μετά πας άνετα 70-80% accuracy. Άσε που στα tier 1 kai 2 τα premium tanks είναι OP. Βελτιώνεται πολύ το game στη συνέχεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 εχεις τραγικα τανκ γι αυτο. γενικα μη χωνεσαι σα το ραμπο. και προσπαθησε να βαρας σταματησμενος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostacurtas Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 World Of Tanks Now Has 18 Million Players Wargaming.net, the award-winning videogame publisher and developer, announced today that the community of World of Tanks action MMO now exceeds 18 million players worldwide. "We want to thank our game community for their support," said Victor Kislyi, CEO of Wargaming.net. "Having so many devoted players is extremely rewarding, and our company will provide them with tons of new game content to enjoy." Since the release in Russia on August 12, 2010, World of Tanks has successfully entered the European, North American, and Asian markets. The title also holds the Guinness World Record for Most Players Online Simultaneously on One MMO Server. The company is working hard on new updates for its highly-acclaimed title, providing constantly evolving game experience. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilius Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπέρα παίδες , εγώ τα πιο πετυχημένα παιχνίδια ίσα ίσα τα χω κάνει με τα low tier tanks . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Θα συμφωνήσω. Οι καλύτερες μάχες είναι στο Τier 3 & 5. Απο εκεί και μετά, εξαρτάται. Με Patton, Tiger H και Jagpanther έχω πολύ καλές μάχες αν είναι μέχρι Τier 8. Μάχες με 3 Τ10 και 4 Τ9 ανά πλευρά, είναι οι πιο αρρωστημένες μάχες. Ιδίως αν είναι σε ανοιχτό χάρτη. Πολλές φορές παίζω χωρίς προσοχή για να τελειώνω γρήγορα. Διαφορετικά πάει το 15λεπτο. Να σκεφτείς το Maus το πούλησα με το που διαλύθηκε η κλαν και πήγαν οι μισοί σε άλλη. Μόνο για Clan Wars το είχα. Σε random battles δεν έλεγε μία και σε κάθε ήττα 50 χιλιάρικα ζημιές και πυρομαχικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 τα καλυτερα παιχνιδια τα χω κανει με t-54. αν μαθεις να παιζεις καλα medium θεριζεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 To Τ54 είναι ΟΡ μεσαίο του 1955. Ας μην το συγκρίνουμε τώρα με άρματα του 1937-1945. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 To Τ54 είναι ΟΡ μεσαίο. Ας μην το συγκρίνουμε τώρα. op?εχει τα λιγοτερα hp και το χειροτερο κανονι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CHG7 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Καλή τύχη να φας Ε50 με το Τ54. Το Τ54 ήταν OP παλιά στο τέξας όταν είχε απέναντι το panther2 kai to pershing, από εκεί και μετά δεν είναι σίγουρα OP. Ειδικά όποιος παίζει heavy δεν πρέπει να έχει θέμα με mediums, εκτός αν είναι outnumbered. Τα πιο fun για μένα είναι με διαφορά τα καινούρια light, λες και έχεις F1 είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlos1908 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Εγω την καλυτερη μαχη την εχω κανει με το E-100...Αλλα σιγουρα το διασκεδαζω πιο πολυ με Ε-50.. Πως σας λενε ingame? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Τα πιο fun για μένα είναι με διαφορά τα καινούρια light, λες και έχεις F1 είναι. T50-2. Όπως λέμε MP4-27*. *McLaren 2012 F1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CHG7 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Eμένα chg7. Πήρα το is7 πριν λίγο. Το χα ξεκλειδώσει πριν 6-7 μήνες αλλά βαριόμουνα να μαζέψω τα Credits και πήρα το obj704, obj212 και T34 μια που θα γίνει premioum. Μετά το παράτησα και ξανάρχισα προχθές μετά το 7.0. Πλέον το χουν κάνει κτήνος το is7, παλιά ήταν για κλάματα. Άντε άλλος ένας να πάμε platoon γιατί random μόνο τραγιά πετυχαίνω και μου σπάνε τα νεύρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
peter_pan Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Όποιος θέλει ένα tank "δώρο" ας διαβάσει εδώ τι πρέπει να κάνει για να το αποκτήσει. @post #14 Δέν είναι τόσο για το tank(δε λέει και τίποτα σαν άρμα), όσο για το free slot στο garage, αφού για να αγοράσεις ένα θές 300 gold. Α, έχει και 24ώρες premium account μαζί με το tank, για όσους δεν έχουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bratsos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Το παιχνιδι αυτο ειναι πολυ καλο για οσους θελουνε να παιξουνε ενα διαδικτυακο παιχνιδι, χωρις να εισαι αναγκασμενος να παιζεις απο το πρωι μεχρι το βραδυ. Βεβαια αμα αρχιζεις πρωτη φωρα το παιχνιδι αυτο καλο, ειναι να διαλεξεις ενα τανκ που να ειναι antillery ή να οδηγει σε heavy tank. Μην αρχισεις με τα μουτρα να παιζεις medium class or destroyer tanks διοτι εχουν δυσκολο χειρισμο. Αλλο σοβαρο πραμα που πρεπει να προσεξεις, ειναι να μην εχεις μονο 1. Το ποιο ιδανικο για αρχαριους ειναι ενα τανκ μεγαλο και ενα αντιαρματικο (antillery), ΑΛΛΑ ιδιας χωρας! (Ετσι μερικα τεμαχια δεν θα απαιτουν να τα εφευρεις και στα δυο τανκς). Π.χ Μην παρεις τανκ ρωσιας και αντιαρματικο αμερικης. Αλλο σημειο ειναι με το πληρωματα ή διαφορα τεμχια, να μην τα πουλας, αλλα πουλα σκετο μονο το τανκ, οταν ποια δεν το θες. Eγω βρισκομαι στο ευροπαικο σερβερ. ( Registered: 17.05.2011 PanzerT758es ) Τωρα εχω ενα ΙS heavy tank lvl 7 και ενα αντιαρματικο lvl 4. Υπαρχουνε 2 κατηγοριες βληματων. Τα penetration (AP) και τα high explosions (HE). Oταν παρεις ενα τανκ για πρωτη φορα και εχει μουφα κανονι να πυροβολας με ΗΕ βληματα τους εχθρους, αμα οι εχθροι ομως εχουν χαμηλο επιπεδο, βαλε ΑΡ βληματα. Αμα παρεις και καλο κανονι, βαρα μονο με ΑΡ... Αλλο σημειο ειναι οτι δεν αξιζει να ασχοληθεις σοβαρα με τανκς παρα μονο στο επιπεδο 7 και ανω. Μην ξεκλειδωνεις αχρηστα πραματα. Τα αντιαρματικα (antillery) και οι καταστροφεις (αντι-τανκ) θελουν καλο οπλο τιποτα αλλο. Τα μετρια και τα ελαφρια καλο ασυρματο και επιστριες και μηχανη.(οχι οπλο) Τα μεγαλα θελουν ολα να ειναι τελεια, αλλα μεχρι το επιπεδο 6 περνε μονο οτι χρειαζετε για να παει επιπεδο 7... Αμα εχεις αργο μηχανημα, τοτε βαλε το WOT TWEAKER V1.8 για να αφαιρεσεις περιττα εφε απο το client σου. Δοκιμασε και αυτο : http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/21825-fps-boost-for-laptopsolder-comps/ Εμενα το λαπτοπ δεν μου το ετρεχε, με το WOT TWEAKER και topic/21825 του φορουμ του wot, τρεχει τωρα περιποu 3fps-10fps (core duo 2.1Ghz,GPU ati1100X,ram2Gb,win7) Τα αδυνατα σημεια του παιχνιδιου αυτου ειναι οτι απο ενα σημειο και μετα βαριεσαι να το παιζεις συνεχεια (ιδανικο για εθισμενους σε παιχνιδια), διοτι στην ουσια ολο σε μια αρενα σε βαζει τιποτα αλλο. Επισης το συστημα για να κανεις φιλους, ομαδα ή να μπεις σε καποιο "clan" ειναι δυσνοητο. Γενικα το παιχνιδι αυτο δεν προοριζετε για ανηλικα. Πληροφοριακα τα καλυτερα heavy ειναι τα ρωσικα, τα καλυτερα light-medium τα γαλλικα, τα ποιο δυνατα destroyers τα γερμανικα. Τελος τα ποιο καλυτερα antilleries τα αμερικανικα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα