Ntinaras Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 εχει χαβαλε το παιχνιδι. σ 20 ατομα που το χω προτεινει οι 17 καιγονται ηδη και με βριζουν,οι 2 το παρατησανε σε μια βδομαδα και ο ενας τη πρωτη μερα. διαλεγεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kinq1 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Εγώ, μια και το παίζω από beta, πριν 15 μέρες του έριξα 20 ευρώ, έτσι για το καλό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sarandis Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Είναι κάψιμο, το έχω αρχίσει απο την beta. Παίζει ένα πρόβλημα όμως, είμαι με tiger 2 και έχω γύρω στα 14000 repairs αν με διαλύσουν + 1050 το κάθε βλήμα. Σα να σου λέει βάλε premium. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
remalis Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Αυτά είναι που φοβάμαι, τα καψίματα ιδίως άμα πάρεις χαμπάρι τη φάση κ λες α κατσε να κανω εκείνο κ το άλλο. Αντε θα το δοκιμάσω κ ελπίζω να μην καώ πολύ. Απλά λίγο από πάνω. χαχαχα Στον ευρωπαικό server λέω να ξεκινήσω ε? Έχει πολλούς ή μόνο έναν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sarandis Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Έχει κόσμο, enjoy responsibly Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlos1908 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Ναι στον ευρωπαικο μπες. Εχει πολυ κοσμο, και αρκετους Ελληνες θα ελεγα. Υπαρχουν και καποιες ελληνικες clan ( οπου διαφερουν οι πιο πολλες μεταξυ τους σε πολλα ). Προσωπικα ειμαι σε μια αλλα δεν χρειαζεται να το πω απο εδω οποιος θελει πμ... Παντως στο συστηνω. Οσο για το invitation code που ρωτησε καποιος, στην Ελλαδα κυκλοφορει επισημα στις 2 Δεκεμβριου αν δεν κανω λαθος...Οποιος εχει καμια απορια θα χαρω να τον βοηθησω, στειλτε ειτε pm εδω ειτε μεσω ingame.. Name: CosaNostra Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CHG7 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Όποιος ενδιαφέρεται, με ένα sign up εδώ http://www.alienwarearena.com/giveaway/world-of-tanks-bonus-pack/ δίνουν promotion code για 350 gold και 3 μέρες premium. Δουλεύει και για όσους έχουν ήδη account, όχι μόνο για τα καινούρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
remalis Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Μπήκα χτες, πήρα το σοβιετικό κ άρχισα. Περιφερομουνα σαν τουρίστας χαχα γέλιο είχε. Έφαγα κ 2-3 κ έκανα κ τα upgrades. Γενικά έκανα κ research κ τώρα μου χουν μείνει τα tanks με σήμα ΙΙ (άρα μάλλον Tier II). Η φάση είναι ότι αν κανεις research στο σοβιετικό μετά είσαι μόνο εκεί? Ή κάνεις research για όλα κ απλά τα αγοράζεις για το κάθε τανκ?? username: keftes (μάλλον στον ευρωπαικό ) Ναι στον ευρωπαικο μπες. Εχει πολυ κοσμο, και αρκετους Ελληνες θα ελεγα. Υπαρχουν και καποιες ελληνικες clan ( οπου διαφερουν οι πιο πολλες μεταξυ τους σε πολλα ). Προσωπικα ειμαι σε μια αλλα δεν χρειαζεται να το πω απο εδω οποιος θελει πμ... Παντως στο συστηνω. Οσο για το invitation code που ρωτησε καποιος, στην Ελλαδα κυκλοφορει επισημα στις 2 Δεκεμβριου αν δεν κανω λαθος...Οποιος εχει καμια απορια θα χαρω να τον βοηθησω, στειλτε ειτε pm εδω ειτε μεσω ingame.. Name: CosaNostra κυκλοφορεί Ελλάδα? Γτ δε το βλέπω στο skroutz. Κ έλεγα να το πάρω από play που το χει 7.5Ε Όποιος ενδιαφέρεται, με ένα sign up εδώ http://www.alienwarearena.com/giveaway/world-of-tanks-bonus-pack/ δίνουν promotion code για 350 gold και 3 μέρες premium. Δουλεύει και για όσους έχουν ήδη account, όχι μόνο για τα καινούρια. πσσσ είσαι ωραίος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nimda Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Ειδα ενα βιντεο και νομιζω πως θα μου αρεσε σαν παιχνιδι. Ειναι ακομα beta η εχει επισημη κυκλοφορια; Ειναι free η πρεπει να πληρωσω. Το pc μου ειναι ισα-ισα στα minimun requirements, μηπος δεν αξιζει να μπω στον κοπο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sarandis Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Free είναι, και κανονική κυκλοφορία εδώ και καιρό. ΑΝ θες πληρώνεις για gold. H αλήθεια είναι πως θέλει καλό pc αλλά αν δε δοκιμάσεις πως θα ξέρεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nimda Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Εφοσων ειανι free δοκιμαζω και θα μου πει το ιδιο το παιχνιδι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sarandis Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Ρίχνεις και λίγο settings και βλέπεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nimda Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Το τι τανκ θα διαλεξω στην αρχη κλπ εχει σημασια ως προς κατι; Οι διαφορες μεταξυ τους πιες ειναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 δες τα στατιστικα και κρινε. τα πιο ευκολα να παιξεις ειναι τα Heavy . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nimda Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Πολυ ωραιο παιχνιδι αλλα πολυ απαιτιτικο σε σχεση με το δικο μου pc οποτε κολαει πολυ για να μπορεσω να παιξω και να το χαρω... Μολις βρω λευτα για καινουργιο pc σιγουρα θα το παιξω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα