Apoll Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Το KV είναι Tier 5. Οπότε η χειρότερη μάχη είναι με Tier 8. Επίσης το KV τουλάχιστον από τα όσα άρματα χρησιμοποιώ, το θεωρώ τον πιο εύκολο στόχο. Και τα άρματα /όπλα που αναφέρομαι είναι Panzer 4 75L70, Stug 3 75L70, 3001H/P 75L70 & 88L56. Ακόμα και το Μ5 (Tier 3 light) με howitzer, και HE, κόβει 20% αν χτυπήσει τα πλευρά του KV. Mήπως να άλλαζες γραμμή; Τα Ρώσσικα μέσαία Τ34->Τ34-85->Τ43->Τ44->Τ54 είναι OP. Το Τ54 κυρίως είναι εξοφρενικό, το λέω γιατί έχω παίξει εναντίων του και ως συμπαίκτη, και δεν πιστεύω να το κάνουν ποτέ nerf. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Το KV είναι Tier 5. Οπότε η χειρότερη μάχη είναι με Tier 8. Επίσης το KV τουλάχιστον από τα όσα άρματα χρησιμοποιώ, το θεωρώ τον πιο εύκολο στόχο. Και τα άρματα /όπλα που αναφέρομαι είναι Panzer 4 75L70, Stug 3 75L70, 3001H/P 75L70 & 88L56. Ακόμα και το Μ5 (Tier 3 light) με howitzer, και HE, κόβει 20% αν χτυπήσει τα πλευρά του KV. Mήπως να άλλαζες γραμμή; Τα Ρώσσικα μέσαία Τ34->Τ34-85->Τ43->Τ44->Τ54 είναι OP. Το Τ54 κυρίως είναι εξοφρενικό, το λέω γιατί έχω παίξει εναντίων του και ως συμπαίκτη, και δεν πιστεύω να το κάνουν ποτέ nerf. Είχα όμως κ το kv-1s που είναι lvl6(3η φορά το γράφω, είπα στο αρχικό πόστ lvl5,6) αν και δεν έφτασα ποτέ στο μακρύ 122(χρησιμοποιούσα το U-11) γιατί βαρέθηκα. Όσο για τα γερμανικά έχω StugIIIelite και βασικό StugIV και έχω να πω ότι είναι καλά για sniper αλλά το damage των ρωσικών (ιδιαίτερα του 107 που είναι στο ίδιο lvl) δεν το φτάνει κανένα.Όπως επίσης ξέρω ότι τα 88L56 είναι άθλια για το tier τους(με μια μικρή έρευνα στα φόρουμ θα δεις πολλά άτομα να παραπονιούνται) Είπα ότι ήμουν και στη σοβιετική μέση γραμμή(με t-34 σχεδόν elite),όσο για το T-54 είναι ουσιαστικά T-55 από τα τέλη του '50 για αυτό είναι op. Tα derp είναι άλλη κατηγορία με το καλύτερο πάλι να είναι ρωσικό (152mm) και θέλουν τύχη ή να είσαι απελπιστικά κοντά για να πετύχουν κάτι. Το kv βιάζει στο lvl5 και κάτω,το 107 δεν έχει αντίπαλο και έχει σχεδόν ένα Hit όλα τα lvl3 και πολλά lvl4.Εάν το έχει κάποιος νουμπας ή απλά του την πέσετε 3-4 σίγουρα είναι εύκολος στόχος αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλό. Το πρόβλημα ,όπως λέω σε τόσα ποστ, είναι όταν το βάζουν ενάντια σε KT και αμερικάνικα Τ. Τέλος αυτό το έγραψα από την αρχή,το παιχνίδι το ξέρω(τουλάχιστον τις 6.4-6.5)και έχω παίξει όλα τα κράτη και τις περισσότερες γραμμές μέχρι το lvl5(εκτός από τους Σοβιετικούς με το KV-1s) για αυτό μην μου λέτε ξανά και ξανά τα αυτονόητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 το kv με το 107 εχει ενα turrent σα περιπτερο που γυρναει πιο αργα και απο τον επιταφιο. με ενα medium αν πας κοντα του το χεις βιασει. με το t-34 κατι τετοια τα χω για παιχνιδακι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CHG7 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 LongTom, αρχικά έχεις δει μόνο το μισό game. Οπότε άσε να πει κανείς άλλος για OP tanks. Το KV ναι είναι τούμπανο στο tier5. Ακόμα περισσότερο είναι το αμερικάνικο T29 στο tier7 που παίρνει tier9 gun και ρημάζει ακόμα και tier8 τανκς. Και το τέρμα OP είναι το Ferdinand γερμανικό tier8 TD που απλά τα πατάει όλα και από μπροστά για να φάει dmg θέλει tier10 gun και κιλά σημάδι. Στα tier 9 και 10 είναι balanced τα tanks εκτός από το t34 που θα το βγάλουν έτσι κι αλλιώς. Γενικά το game δεν είναι balanced στο 1v1 αλλά σαν team. Αν ήταν έτσι παίρνεις ένα Maus ή ένα t95 (t9 USA td) και τους έχεις όλους. Τα heavy τρώνε τα medium, τα medium τα arty και τα TD, και τα arty τρώνε heavy. Μετά, μια χαρά διάβασα τι έγραφες. Τα tier5 heavy μπαίνουν top tier 7 στις 10 φορές. Με το KV έχω 450 games και άλλα 200 με το T1 heavy για credits, άσε να ξέρω κάτι παραπάνω.. Τι περιμένεις δηλαδή να είσαι πάντα top tier? Όλοι χρειάζονται στο battle. Το tier4 scout αν έχει την παραμικρή ιδέα μπορεί να κάνει παραπάνω ζημιά στους αντιπάλους από το tier10. Τα artillery και TD έχουν μεγαλύτερο matchmaking από τα υπόλοιπα. Και ίσα ίσα παίρνεις παραπάνω XP αν βαράς μεγαλύτερα tier. Έχω is7, object704 και t34 (αμερικάνικο t9 heavy) και το ρεκόρ σε max xp το έχω ακόμα με το KV σε game με ΚT, Ferdinand και τέτοια. Και προφανώς και με premium δεν βγάζεις credits στα τ9-10. Το έφτιαξαν έτσι ώστε να μην γεμίσει ο τόπος τ10 και δεν έχει άτομα σε μικρότερα tier. Παίζεις 10 game με το μεγάλο και 1-2 για λεφτά με tier5. Και εννοείται ότι παίρνεις λεφτά και XP ανάλογα με την απόδοσή σου (dmg, scouting, base cap, defend). Τώρα αν δεν κάνεις τίποτα στο game ούτε το premium θα σε σώσει. Tα Lowe KV5 μόνο βγάζουν κιλά credits και γι αυτό είναι premium tanks και τα πουλάνε. Μόνο credits βγάζουν και τίποτα άλλο. Πρέπει να βγάλει από κάπου λεφτά και η εταιρία, αυτό είναι το θέμα με τα free games. Εγώ δεν έχω αγοράσει premium tanks και ούτε πρόκειται, και ποτέ δεν είχα θέμα με credits. Τα weak spots είναι μια χαρά. Αυτάκια έχει το t29 και όχι το t32. Και όπως είπα παραπάνω απλά είναι OP και με αυτά ακόμα. Και το is-4 που θεωρείται OP όλο το μπροστά μέρος είναι weak spot. Πρέπει να ξέρεις να τα καλύπτεις. Πχ στο is-4 στρίβεις ώστε ο αντίπαλος να μην σε βλέπει μούρη αλλά γωνία. Τι περιμένεις δηλαδή, να βάζεις autoaim και να βαράς όπου να ναι και να κάνεις dmg? Το skill εκεί είναι στο game. Να ξέρεις που να χτυπήσεις και να σημαδεύεις καλά. Και ναι όταν λέω 80% accuracy το συνολικό accuracy εννοώ που δείχνει στα stats. Από το KV και μετά πας άνετα 80%+ εκτός αν προσπαθείς να το παίξεις sniper με derp guns. Τα bugs υπάρχουν μεν, αλλά δεν είναι πολλά και λέγε ότι θες. 1 ghost shell ανά 100 που θα ρίξεις klein.. Το μόνο μείον είναι το frame drop που και που αλλά ok. Οι servers είναι απίστευτα σταθεροί και 4500 games δεν έχω δει το παραμικρό lag. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 LongTom, αρχικά έχεις δει μόνο το μισό game. Οπότε άσε να πει κανείς άλλος για OP tanks. Το KV ναι είναι τούμπανο στο tier5. Ακόμα περισσότερο είναι το αμερικάνικο T29 στο tier7 που παίρνει tier9 gun και ρημάζει ακόμα και tier8 τανκς. Και το τέρμα OP είναι το Ferdinand γερμανικό tier8 TD που απλά τα πατάει όλα και από μπροστά για να φάει dmg θέλει tier10 gun και κιλά σημάδι. Στα tier 9 και 10 είναι balanced τα tanks εκτός από το t34 που θα το βγάλουν έτσι κι αλλιώς. Γενικά το game δεν είναι balanced στο 1v1 αλλά σαν team. Αν ήταν έτσι παίρνεις ένα Maus ή ένα t95 (t9 USA td) και τους έχεις όλους. Τα heavy τρώνε τα medium, τα medium τα arty και τα TD, και τα arty τρώνε heavy. Μετά, μια χαρά διάβασα τι έγραφες. Τα tier5 heavy μπαίνουν top tier 7 στις 10 φορές. Με το KV έχω 450 games και άλλα 200 με το T1 heavy για credits, άσε να ξέρω κάτι παραπάνω.. Τι περιμένεις δηλαδή να είσαι πάντα top tier? Όλοι χρειάζονται στο battle. Το tier4 scout αν έχει την παραμικρή ιδέα μπορεί να κάνει παραπάνω ζημιά στους αντιπάλους από το tier10. Τα artillery και TD έχουν μεγαλύτερο matchmaking από τα υπόλοιπα. Και ίσα ίσα παίρνεις παραπάνω XP αν βαράς μεγαλύτερα tier. Έχω is7, object704 και t34 (αμερικάνικο t9 heavy) και το ρεκόρ σε max xp το έχω ακόμα με το KV σε game με ΚT, Ferdinand και τέτοια. Και προφανώς και με premium δεν βγάζεις credits στα τ9-10. Το έφτιαξαν έτσι ώστε να μην γεμίσει ο τόπος τ10 και δεν έχει άτομα σε μικρότερα tier. Παίζεις 10 game με το μεγάλο και 1-2 για λεφτά με tier5. Και εννοείται ότι παίρνεις λεφτά και XP ανάλογα με την απόδοσή σου (dmg, scouting, base cap, defend). Τώρα αν δεν κάνεις τίποτα στο game ούτε το premium θα σε σώσει. Tα Lowe KV5 μόνο βγάζουν κιλά credits και γι αυτό είναι premium tanks και τα πουλάνε. Μόνο credits βγάζουν και τίποτα άλλο. Πρέπει να βγάλει από κάπου λεφτά και η εταιρία, αυτό είναι το θέμα με τα free games. Εγώ δεν έχω αγοράσει premium tanks και ούτε πρόκειται, και ποτέ δεν είχα θέμα με credits. Τα weak spots είναι μια χαρά. Αυτάκια έχει το t29 και όχι το t32. Και όπως είπα παραπάνω απλά είναι OP και με αυτά ακόμα. Και το is-4 που θεωρείται OP όλο το μπροστά μέρος είναι weak spot. Πρέπει να ξέρεις να τα καλύπτεις. Πχ στο is-4 στρίβεις ώστε ο αντίπαλος να μην σε βλέπει μούρη αλλά γωνία. Τι περιμένεις δηλαδή, να βάζεις autoaim και να βαράς όπου να ναι και να κάνεις dmg? Το skill εκεί είναι στο game. Να ξέρεις που να χτυπήσεις και να σημαδεύεις καλά. Και ναι όταν λέω 80% accuracy το συνολικό accuracy εννοώ που δείχνει στα stats. Από το KV και μετά πας άνετα 80%+ εκτός αν προσπαθείς να το παίξεις sniper με derp guns. Τα bugs υπάρχουν μεν, αλλά δεν είναι πολλά και λέγε ότι θες. 1 ghost shell ανά 100 που θα ρίξεις klein.. Το μόνο μείον είναι το frame drop που και που αλλά ok. ειδικά αν μου λες ότι στο tier5 σε έβαζε με 9 έλεος Καταρχάς κόψε κάτι γιατί έκανες λάθος από την αρχή γιατί δεν διάβασες το ποστ μου σωστά(το παραπάνω είναι από ποστ σου). Συνεχίζεις τώρα σαν να μιλάς σε άτομο που δεν έχει εμπειρία στο παιχνίδι. Ξέρω και εγώ κάτι από op tanks, έχω 1500+ μάχες στο παιχνίδι δεν έπαιξα μια μέρα και την επόμενη ήρθα εδώ να κλαφτώ. Μετά αρχίζεις διάφορα για το skills και άλλα τέτοια.Που ακριβώς έγραψα ότι δεν ισχύουν αυτά γιατί θα τρελαθούμε; Το κυρίως θέμα είναι το MM,αυτό γράφω σε 4 ποστ και μου αρχίζεις ότι υπάρχουν weak spots και εάν εισαί καλός νικάς κ.ο.κ. Χαίρω πολύ αυτά είναι γνωστά και όπως έγραψα δεν έκανα rage quit γιατί δεν ήξερα πως να νικήσω(μάλιστα είχα και αρκετά lvl7 kills με το kv-2/s),όταν όμως σε βγάζει 5 παιχνίδια τελευταίο δίχως derp gun πόσο καλό είναι να κάνεις 1-3% dmg με he,πόση πλάκα έχει να παίζεις κανά μισάωρο δίχως ελπίδα να κάνεις τίποτα σοβαρό;Είναι απλά γελοίο. Για ομάδες εκτός ότι δεν αναφέρθηκα(γιατί δεν αξίζουν στο random που είσαι μόνος σου,και στο clan που έχεις πολλούς π@π@ρες)γιατί είναι άσχετο με το θέμα που έθεσα και είναι καθαρά θέμα τύχης. Έτυχε να έχω 9 kills με hetzer και πάλι χάσαμε γιατί τον ήπιαν οι άλλοι. Τα xp και τα χρήματα που βγάζουν οι premium είναι αμύθητα σε σχέση με τους free(φυσικά για να πληρώσεις έστω και μια φορά) για αυτό έκαναν τα premium οχήματα.Τώρα εάν δεν βλέπεις ότι έχει ήδη γεμίσει ο τόπος lvl9/10 heavies οχήματα τι να πω(λίγα SPGs και μερικά medium εδώ και εκεί).Εδώ και μήνες φωνάζουν στα φόρουμ για αυτό το θέμα. Ο σκοπός τους είναι να σε κάνουν να πληρώσεις και όχι να ισορροπήσουν το παιχνίδι.Όπως είπα πολλάκις δες τα επίσημα ευρωπαϊκά φόρουμ και τα προβλήματα που θέτουν οι παίκτες. Μετά το rock/paper/scissors σαν οργάνωση είναι χάλια,τα scouts έχουν ταχύτητα παραπλήσια με τα mediums και μικρότερη visual range,τα mediums είναι ελαφρά πιο γρήγορα από τα βαρέα με άθλια όπλα/hp έτσι μένουν τα βαρέα(που είναι η πλειοψηφία των παικτών)και τα spgs(που πολλές φορές βγάζει μέχρι 6 ανά ομάδα). Tα weak spots είναι παπαριές που έβαλαν για μην γκρινιάζουν οι παίκτες,ελάχιστες περιπτώσεις ισχύουν στην πραγματικότητα.Αυτό είπα από την αρχή,όπως το στερεοσκοπικό σκοπευτικό που στην πραγματικότητα δεν ήταν τίποτα άλλο από το σύστημα στόχευσης για μεγάλες αποστάσεις που δεν ήταν συνδεδεμένο με τον πύργο και μου λες ότι ένα κτύπημα εκεί ρίχνει 1/3 από τα hp δίχως ζημιά στο σύστημα στόχευσης που είναι και το λογικό; Παρόμοια ισχύουν για σχεδόν όλα τα οχήματα. btw:Με όλα μπορείς να κάνεις angling(ακόμα και με κουτιά σαν το Tiger) όχι μόνο με τα top.Όπως είπα και πριν οι παίκτες δεν γίνονται αισθητά καλύτεροι στ μεγάλα lvl,πάλι βαράνε όπου ναναι με άσχετα όπλα και άσχετες γωνίες/αποστάσεις. Τεσπα αυτά είναι τα τελευταία 2 σεντσια μου για το παιχνιδάκι. Δεν πρόκειται να ξαναπαντήσω επί του θέματος,ότι είχα να πω σε αυτό και τα προηγούμενα ποστ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CHG7 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 τα scouts έχουν ταχύτητα παραπλήσια με τα mediums και μικρότερη visual range,τα mediums είναι ελαφρά πιο γρήγορα από τα βαρέα με άθλια όπλα/hp έτσι μένουν τα βαρέα(που είναι η πλειοψηφία των παικτών) καλά σίγουρα.. πρώτα από όλα τα medium στα μεγάλα tier είναι τα scout. Στα μικρά είναι τα light γιατί τα low tier medium είναι τραγικά. Τα medium έχουν λιγότερο hp από τα heavy? Πού το είδες αυτό? Στο tier9 έχουν το ίδιο hp πάνω κάτω. Το καλύτερο τ9 heavy έχει λιγότερο hp από τα medium. Χειρότερα guns? Απλά μικρότερο dmg αλλά μεγαλύτερο rate of fire. Σε 1v1 το τ9 medium έχει για πλάκα t10 heavy. Το παιδί της σφαλιάρας είσαι μόνο αν το επιτρέψεις μόνος σου. Και ειδικά το KV με το 107mm κάνει dmg ακόμα και σε τ9 σε weakspot. Τα weakspots προφανώς υπάρχουν για κάποιο λόγο και όχι για effe. Και επειδή επιμένεις τόση ώρα το KV ΔΕΝ μπαίνει με τ9 απέναντι κατά 99%. Απ΄τα 200 games πέτυχες μια δυο φορές και κάτι έγινε. Και να μην είσαι top tier πάλι κάνεις δουλειά (defend, βάρα tracks, φάε τα μικρά τους). Αν πας τσολιάς θα σε φάνε λάχανο κρίμα. Τα τ6 και πάνω μπαίνουν με 9 συχνά. Το matchmaking αυτό είναι για όλους.. έχεις πρόβλημα στα τ3-4 και στα τ6-7 όπου μπαίνεις με μεγάλα. Αλλά όλοι δεν τα περνάν αυτά? Μπορούν αν το κάνουν να μπαίνεις μόνο με ίδιο tier αλλά μετά θα έχει queue 5min και θα είναι και πιο unbalanced γιατί αν με το KV βάλει απέναντι τ5 arty την έκατσες. "btw:Με όλα μπορείς να κάνεις angling(ακόμα και με κουτιά σαν το Tiger) όχι μόνο με τα top" Όχι. Κάνε angling με is7 και θα τα πιεις όλα. Κάποια είναι φτιαγμένα με γωνίες οπότε αν κάνεις και εσύ γωνία, γίνεται επίπεδο. "Τα xp και τα χρήματα που βγάζουν οι premium είναι αμύθητα σε σχέση με τους free" Σιγά μην είναι και ο θησαυρός του ali baba.. 50% extra αν έχεις premium account. Δηλαδή αντί για 500xp παίρνεις 750xp και αντί για 20k credits παίρνεις 30k. Κάπως πρέπει να βγάλει λεφτά και η εταιρία. Το ότι είναι free to play δεν σημαίνει και ότι το έβγαλαν από την καλή τους την καρδιά. Τα premium οχήματα είναι για όσους βαριούνται να παίζουν τ5-6 μια στο τόσο για credits. Μια χαρά παίζεις και χωρίς. Τώρα αν σε χαλάει μην ξαναπαίξεις αλλά να λέμε τα πράγματα ως έχουν.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Το Tiger για την κλάση του έχει το χειρότερο matchmaking. Παρόλα αυτά δεν έχω δει πολλούς παίκτες του να γκρινιάζουν (μαζί με εμένα). Τουλάχιστον τα ρώσσικα έχουν IS στο Tier 7. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asxeto4 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Το ξεκίνησα και εγώ. Καλό φαίνεται. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί το γερμανικό άρμα πάει σαν κότα, ενώ με το αμερικάνικο πιάνω full speed (32km/h), ενώ με το γερμανικό σε ευθεία δεν ξεπερνώ τα 12-13 km/h. Με το ρώσικο μπόρεσα να πάνω μέχρι 20 km/h Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Το ξεκίνησα και εγώ. Καλό φαίνεται. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί το γερμανικό άρμα πάει σαν κότα, ενώ με το αμερικάνικο πιάνω full speed (32km/h), ενώ με το γερμανικό σε ευθεία δεν ξεπερνώ τα 12-13 km/h. Με το ρώσικο μπόρεσα να πάνω μέχρι 20 km/h Ποιό άρμα; Η ταχύτητα του άρματος, είναι σχετική με την τελική ταχύτητα αυτού όταν έχεις το τελευταίο σετ της ανάρτησης, και τον μεγαλύτερο κινητήρα. (+ αναλώσημα καύσημα με παραπάνω οκτάνια). Και φυσικά όλα τα άρματα δεν είναι ίδια. Εχουν διαφορετικές ταχύτητες και στυλ παιξίματος. Σε ποιά άρματα αναφέρεσαι κάνωντας την σύγκριση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asxeto4 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Είμαι ακόμα με τα πρώτα οχήματα με τα οποία ξεκινάς το παιχνίδι. Από ότι είδα παίζει ρόλο σε τι έδαφος είσαι και τι επιτάχυνση έχεις. πχ από σταματημένος πήγα να ανεβώ μια ανηφόρα και το τανκ σταμάτησε στην μέση της διαδρομής. Μόνο που δεν κατέβηκα να σπρώξω. Πιστεύω ότι τα μεγαλύτερα τανκ θα έχουν καλύτερη ιπποδύναμη. Τώρα δεν μπορώ να περάσω ένα απλό φράκτη αν δεν έχω πλήρη ταχύτητα... Για να κάνω research καινούρια οχήματα αυτό γίνεται με τα free experience? Και για να το κάνω αυτό πρέπει να κάνω elite τουλάχιστον 1 από αυτά που έχω τώρα? Από το manual: Once you have researched all available modules for a standard vehicle, you can unlock and purchase more sophisticated vehicles of this nation. Experience earned on standard vehicles is bound to these particular tanks and can be distributed only towards researching these vehicles. Μου άρεσε σαν παιχνίδι. Τώρα τα τανκ που έχω είναι σαράβαλα, αλλά είναι εθιστικό και το καλό είναι ότι μπορείς να μπεις να παίξεις 1-2 μάχες και να φύγεις χωρίς άγχη και ατελείωτες ώρες καψίματος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 το καλό είναι ότι μπορείς να μπεις να παίξεις 1-2 μάχες και να φύγεις χωρίς άγχη και ατελείωτες ώρες καψίματος. Όλα τα MMOs κάπως έτσι δεν αρχίζουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asxeto4 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Όλα τα MMOs κάπως έτσι δεν αρχίζουν; Κάπως έτσι δεν αρχίζει το trolling; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_Duck Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Το παιχνίδι έχει αλλα προβλήματα περα απο το αν χρειάζεται να πληρώσεις η όχι. Για να περάσεις την ώρα σου μέχρι το Tier 6 ειναι μια χαρά από εκεί και πάνω τα πράγματα ζορίζουν ελαφρώς μέχρι το 8. Για να παίξεις τα Tier 9 και 10 θέλεις premium account αλλιώς θα πρέπει να παίζεις 5-6 αγώνες με το μικρό αρμα να βγάλεις λεφτα για να παίξεις με το μεγάλο γιατι σε περίπτωση που χάσεις παταγωδός μπαίνεις μέσα. Εχω τελειώσει τα medium & heavy ρωσικά (T-54 & IS-7) και τώρα τελειώνω με τα Γερμανικά heavy E-75, E-100 και μπορώ να σας πω πως κάθε εθνος εχει πολύ διαφορετικά χαρακτηριστικά σε σχεση με τα αλλα χωρίς κάποιος να ειναι πολύ ριγμένος. Τωρα το matchmaking καθως και το spotting system ειναι πολύ σπαστικα μερικές φορές αλλα γενικά προσπαθούν να το βελτιώσουν. Στο game εχω nick Capamaru, και υπάρχει ελληνική clan με όνομα IROC και ts3. Για οποιαδήποτε απορία η βοήθεια ρίχτε μηνυμα εδω η pm στο παιχνίδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Κάπως έτσι δεν αρχίζει το trolling; Δεν το είπα για να κοροϊδέψω. Αλλά γεγονός είναι πως όλα τα MMO-ειδή (και όχι μόνο), έχουν την "ήρεμη" φάση που μαθαίνεις, σε εντυπωσιάζει το game εδώ κι εκεί, κλπ. Μετά, αρκετός κόσμος αρχίζει και βλέπει κάτω από το καπώ τι παίζει και αρχίζει ο ανταγωνισμός και το number-crunching. Κάτι που ειδικά γίνεται σε MMO: π.χ. "Πάρε το σπαθί που δίνει +5 στο slashing γιατί περνάει περισσότερες άμυνες απ' ότι το hammer με +10 στο smashing", κλπ. Αντίστοιχα νομίζω θα υπάρχουν συγκεκριμένα tanks και loadouts που θα αντέχουν στις περισσότερες μάχες και θα χρησιμοποιούν αρκετοί, παρ' ότι θα υπάρχουν και αρκετοί που θα παίζουν και καλά και θα χαίρονται τους δικούς τους συνδυασμούς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
remalis Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Αν και πλέον δεν είμαι φαν των mmo (μετά το WoW, κυρίως αυτών που λέει ο ghostrider) ούτε του πολύ militaristic gaming, επειδή βλέπω πολύ νορμάλ άτομα από το ινσομνια να το παίζουν λέω να το δοκιμάσω. Χτες βέβαια είχε συντήρηση ο ευρωπαικός server κ απλά πρόλαβα να το κατεβάσω. Επειδή είδα αυτό στο play. Να περιμένω να φτιάξω νεο λογαριασμό για να χρησιμοποιήσω κ το invitation code? Ή να ξεκινήσω κ απλά να πάρω το bonus code ? Το invitation code δίνει 3 μέρες premium κ 1000gold. Και βασικά επειδή γενικά δεν είμαι πολύ φαν του να στηρίζω τα freemium συστήματα, έχει νόημα να το πάρω ή και στο τζαμπέ είμαι κουλ? edit: αν παίζει τπτ profit με το να κάνεις invite νέους όποιος θέλει ας με κάνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα