Προς το περιεχόμενο

World of Tanks

Ntinaras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μετά από αρκετό καιρό συνειδητοποίησα το πρόβλημα μου με αυτό το παιχνίδι. Αν είχες ένα χαρακτήρα που έμπαινε σε ένα τανκ δηλαδή ήσουν ο Commander θα μου φαίνόταν πιο... ανθρώπινο. Το πρόβλημα μου είναι ότι δε μπορώ να ταυτιστώ με ένα κομμάτι σίδερα όσο φοβερά και να είναι.

Μου θύμισε λίγο αυτό...

http://www.youtube.com/watch?v=TyQY8e33yfg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 482
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ακόμα και έτσι,δέν μπορούσα να κάνω exchange κάτι χιλιάδες XP που είχα για το M2 medium!Δέν ξέρω αν πρόκειται για bug ή οφείλεται στο γεγονός οτι πουλούσα τα άρματα μεταβαίνοντας σε κάτι άλλο,άλλα ενώ στον σχετικό πίνακα εμφάνιζε τα διαθέσιμα XP,το κουμπί exchange ήταν απενεργοποιημένο και δέν μπορούσα να αλλάξω τις τιμές.Οπότε free Xp γιόκ!

Χρειαζεσαι gold (που αγοραζεις μονο με κανονικα λεφτα) για να μετατρεψεις τα XP. Την ειχα πατησει κι εγω στην αρχη..

Κάτι που παρατήρησα επίσης ήταν το πόσο unbalanced ήταν το παιχνίδι.Δέν μπορείς να βάζεις τα T1 Cunningham και Leichttraktor Vs. Sherman ή Μ3 Stuart Vs Tiger και Μ6.Να δεχτώ οτι η πατατιά οφείλεται στο γεγονός οτι μιλάμε για Beta,άλλα είναι αυτονόητο οτι δέν μπλέκεις τα Tier έτσι.Δεκτόν οτι δέν υπάρχει δίκαιο και άδικο στον πόλεμο,ρεαλισμός γάρ,εδώ όμως μπλέκουμε post WW1 άρματα με WW2!Δέν χαίρεσαι παιχνίδι,δέν παίζεις επι ίσοις όροις,σε τινάζουν απο απίστευτες αποστάσεις με μια βολή (δέν μιλάω για Arty) και όταν καταφέρνεις να βρεθείς πίσω τους, είτε εκ κωλοφαρδίας,είτε λόγο godlike τακτικών που κληρονόμησες απο τον παππού Χάνς Βον Στραϊκερ...βαράς και ακούς "It didn't penetrate the armor","Ricochet","We didn't even scratch them".

Μπορεις να το δεις και με αλλο ματι. Καταρχας, σκοπος το παιχνιδιου ειναι η νικη. Μια νικη θα σου δωσει παραπανω research points apoti 3 kills kai 2 damaged. Αμα μπορει το light σου να χωθει να κανει μερικα καλα σποτ, να αποσπασει λιγο προσοχη του αντιπαλου (και κερδισεις πολυτιμο χρονο για την ομαδα σου), και να σπασει και κανα SPG, και ολα αυτα βοηθησουν στην νικη εχεις 600xp για πλακα. Επισης εχει σημασια το tier του αρματος που βαρας. πιο πολλα Research Points θα παρεις αμα κανεις ζημια σε ενα μεγαλο αρμα παρα αμα σπασεις ενα μικρο. Τελος αμα δεις οτι το penetration ειναι προβλημα δοκιμασε HE ammo (κουμπια 1-3 ingame).

Εν τέλη και αφού μετα κόπων και βασάνων έφτασα στο Μ3 Lee,ξενέρωσα απίστευτα απο την αχρηστία του συγκεκριμένου άρματος.Θα μπορούσα κάλλιστα να συνεχίσω απο το Light Tier μέσω του M3 Stuart,άλλα ήθελα όπως-και-δήποτε να πάω σε heavy και τα 155mm.

Αν αξιωθούν και φτιάξουν το ρημαδο-balance στην Final,ίσως και να ασχοληθώ...

Το περασα κι εγω το λουκι, μετα το Μ3 ερχεται το Μ1 επισης πατατα, αλλα μετα ερχεται φιλε το Τ28 (αυτο που εχω τωρα) το οποιο το ευχαριστιεμαι παρα πολυ. Ετσι παει το παιχνιδι, αλλα αρματα τα 'grindareis', αλλα τα ευχαριστιεσαι και τα παιζεις..

Χρειαζεσαι gold (που αγοραζεις μονο με κανονικα λεφτα) για να μετατρεψεις τα XP. Την ειχα πατησει κι εγω στην αρχη..

Μπορεις να το δεις και με αλλο ματι. Καταρχας, σκοπος το παιχνιδιου ειναι η νικη. Μια νικη θα σου δωσει παραπανω research points apoti 3 kills kai 2 damaged. Αμα μπορει το light σου να χωθει να κανει μερικα καλα σποτ, να αποσπασει λιγο προσοχη του αντιπαλου (και κερδισεις πολυτιμο χρονο για την ομαδα σου), και να σπασει και κανα SPG, και ολα αυτα βοηθησουν στην νικη εχεις 600xp για πλακα. Επισης εχει σημασια το tier του αρματος που βαρας. πιο πολλα Research Points θα παρεις αμα κανεις ζημια σε ενα μεγαλο αρμα παρα αμα σπασεις ενα μικρο. Τελος αμα δεις οτι το penetration ειναι προβλημα δοκιμασε HE ammo (κουμπια 1-3 ingame).

Το περασα κι εγω το λουκι, μετα το Μ3 ερχεται το Μ1 επισης πατατα, αλλα μετα ερχεται φιλε το Τ28 (αυτο που εχω τωρα) το οποιο το ευχαριστιεμαι παρα πολυ. Ετσι παει το παιχνιδι, αλλα αρματα τα 'grindareis', αλλα τα ευχαριστιεσαι και τα παιζεις..

Παλιά είχες 250gold/day αλλα εκεί μιλάγαμε για beta.Να πληρώσω real $ επειδή βιάζομαι να προλάβω -τι άραγε- δέν υπάρχει περίπτωση,πόσο μάλλον όταν με πασιφανή τρόπο πάνε να πατήσουν στον "εθισμό" τον παικτών (80 γιούρια η έκδοση με το custom M6A2E1,μόνο και μόνο για να μήν τρώς ξύλο μετά το reset).Οχι ρε φίλε...πραγματικά όχι...

Δέν έχω ασχοληθεί κάν με την final έκδοση και παρατηρώ ότι πλέον έχει και tree με Γαλλικά άρματα,έχουν προστεθεί τα Αμερικά TD που έλαμψαν δια της απουσίας τούς,όπως επίσης και κάποια ενδιάμεσα άρματα που δέν υπήρχαν πρίν ή αντικαταστάθηκαν.Πχ μετά το Μ3 Lee ήταν το T1 Heavy.

Εν τέλη κατάφερα και έφτασα μέχρι το Τ34 (το οποίο ήταν χειρότερο απο τον προκάτοχό του-Τ32-),άλλα δέν είδα το Τ30 όπως ήλπιζα.Μικρό το κακό βέβαια αφού και αυτό αντικαταστάθηκε...

Στο διάστημα αυτό,κάθισα και μελέτησα το παιχνιδάκι και είναι απλά κορυφαίο αν υπάρχει (και το ξανατονίζω, αν) συνεργασία απο όλα τα μέλη.Αυτονόητο είναι οτι τα light tank με ταχύτητα 60km/h (M3 Stuart - Leopard - T28) θα παίξουν ρόλο scout και θα κινηθούν πρός τις άκρες του χάρτη για να βρούν τα SPG.

Επίσης αυτονόητο είναι οτι τα Heavy και ειδικά αυτά που βρίσκονται ψηλά στο tier δέν θα χωθούν με αυτοπεποίθηση μόνο και μόνο επειδή το κανόνι κάνει 900-φεύγα dmg,γιατι πολύ απλά κάνουν 3~4 βολές το λεπτό και θα είναι ευάλωτα.Αμέτρητα Maus και IS7 την έχουν πατήσει έτσι.

Καλά ήταν με την beta,περάσαμε αρκετές ώρες ενασχόλησης άλλα μέχρι εκεί.Να δώσω αληθινά ευρώ για HE ammo, το οποίο και θα σπαταλήσω,μου φαίνεται καθυστερημένο.Τόσο καθυστερημένο όσο τα χουλιγκάνια που πετάνε κέρματα στους αγωνιστικούς χώρους ελέω ιδεολογίας (άλλα δεν τους παίρνει νά ρίξουν 2ευρά,έτσι;;; )

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Το παιχνίδι είναι καλό. :)

Αλλά το θέμα δεν είναι μεγαλύτερο τανκ = καλύτερο ή πιο διασκεδαστικό.

Έχω βρει φάση με το Luchs. Τρομερό light τανκ, με πάρα πολύ καλό matchmaking και με elite status (όλα επάνω ακόμα και κεραίες κλπ) και 100% πλήρωμα (+ αντικείμενα), σου βάζει ένα τεράστιο χαμόγελο συνέχεια. :mrgreen:

Ιδίως σε μάχες που είναι μόνο lights ή κανένα low tier (Panzer 3) med, έχει τρομερή πλάκα.

Η πλάκα είναι ότι με την κεραία να εξέχει, και το σχήμα του, μοιάζει με τηλεκατευθυνόμενο παιχνίδι :)

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Υπάρχει ενδιαφέρον για Panzer μόνο ελληνικό clan;

Ήτοι στο clan war θα χρησιμοποιούμε μόνο γερμανικά άρματα. Μπορείτε να παίζετε ό,τι θέλετε στα standard games για XP/χρήματα.

Σκέφτομαι να το αρχίζω, δηλαδή το κατεβάζω, και μου φαίνεται ωραίο. Είναι παιχνίδι ΧΡ η πρέπει να πληρώσεις για να κάνεις δυνατό acc. Δεν διατίθεμαι να πληρώσω γι' αυτό

Κατέβασε τα γραφικά σου. Είναι μια επιλογή για high res που πρέπει να κλείσεις.

Φυσικά και βλέπεις τα τανκς. :) Πως θα στοχεύσεις.

Σημείωση, μάθε να στοχεύεις 'χειροκίνητα' και όχι με το αυτόματο.

Παλιά είχες 250gold/day αλλα εκεί μιλάγαμε για beta.Να πληρώσω real $ επειδή βιάζομαι να προλάβω -τι άραγε- δέν υπάρχει περίπτωση,πόσο μάλλον όταν με πασιφανή τρόπο πάνε να πατήσουν στον "εθισμό" τον παικτών (80 γιούρια η έκδοση με το custom M6A2E1,μόνο και μόνο για να μήν τρώς ξύλο μετά το reset).Οχι ρε φίλε...πραγματικά όχι...

Δέν έχω ασχοληθεί κάν με την final έκδοση και παρατηρώ ότι πλέον έχει και tree με Γαλλικά άρματα,έχουν προστεθεί τα Αμερικά TD που έλαμψαν δια της απουσίας τούς,όπως επίσης και κάποια ενδιάμεσα άρματα που δέν υπήρχαν πρίν ή αντικαταστάθηκαν.Πχ μετά το Μ3 Lee ήταν το T1 Heavy.

Εν τέλη κατάφερα και έφτασα μέχρι το Τ34 (το οποίο ήταν χειρότερο απο τον προκάτοχό του-Τ32-),άλλα δέν είδα το Τ30 όπως ήλπιζα.Μικρό το κακό βέβαια αφού και αυτό αντικαταστάθηκε...

Στο διάστημα αυτό,κάθισα και μελέτησα το παιχνιδάκι και είναι απλά κορυφαίο αν υπάρχει (και το ξανατονίζω, αν) συνεργασία απο όλα τα μέλη.Αυτονόητο είναι οτι τα light tank με ταχύτητα 60km/h (M3 Stuart - Leopard - T28) θα παίξουν ρόλο scout και θα κινηθούν πρός τις άκρες του χάρτη για να βρούν τα SPG.

Επίσης αυτονόητο είναι οτι τα Heavy και ειδικά αυτά που βρίσκονται ψηλά στο tier δέν θα χωθούν με αυτοπεποίθηση μόνο και μόνο επειδή το κανόνι κάνει 900-φεύγα dmg,γιατι πολύ απλά κάνουν 3~4 βολές το λεπτό και θα είναι ευάλωτα.Αμέτρητα Maus και IS7 την έχουν πατήσει έτσι.

Καλά ήταν με την beta,περάσαμε αρκετές ώρες ενασχόλησης άλλα μέχρι εκεί.Να δώσω αληθινά ευρώ για HE ammo, το οποίο και θα σπαταλήσω,μου φαίνεται καθυστερημένο.Τόσο καθυστερημένο όσο τα χουλιγκάνια που πετάνε κέρματα στους αγωνιστικούς χώρους ελέω ιδεολογίας (άλλα δεν τους παίρνει νά ρίξουν 2ευρά,έτσι;;; )

Αυτό.

Μετά από ένα μήνα ενασχόλησης με το παιχνίδι το άφησα.

Απλά δεν άξιζε,το match maker πάντα βγάζει lvl5-6 με lvl7-9.Έτσι 80% των παιχνιδιών απλά υπάρχεις για να παίρνουν kills αυτοί που πληρώνουν(ή λιώνουν ατελείωτα αλλά δεν είναι πολλοί).Το παιχνίδι είναι έτσι δομημένο ώστε να αναγκάζει τους παίκτες να πληρώνουν.Όχι με έμμεσο τρόπο αλλά σχεδόν υποχρεώνουν να αγοράσεις gold ώστε να μην μένεις για πάντα το παιδί για τις σφαλιάρες.

Επίσης υπάρχουν ακόμη τεράστια bugs(ο λόγος που τελικά το παράτησα τελείως), όπως οι αόρατες βολές που δεν γίνεται τίποτα,το σύστημα κάλυψης που είναι τελείως χαλασμένο και θηρία σαν το kv απλά εξαφανίζονται από μπροστά σου και τεράστια κενά στην θωράκιση που δεν έπρεπε να υπάρχουν(φυσικά μόνο στους γερμανούς-αμερικάνους,οι ρώσοι στο παιχνίδι έχουν λίγα μειονεκτήματα).

Κερασάκι στην τούρτα είναι τα επίσημα φορούμ που οι μοντς μεταχειρίζονται σαν ηλίθιους τους παίκτες που εκφράζουν παράπονα και οι αντιπρόσωποι της εταιρίας που λένε συνέχεια ότι όλα λειτουργούν όπως σχεδιάστηκαν.

Βασική συμβουλή για όλους είναι να μην κάνετε το λάθος και ασχοληθήτε σοβαρά,το παιχνίδι είναι free μόνο στο όνομα.Μετά το lvl3 απλά οι τζαμπατζήδες έχουν σοβαρό μειονέκτημα σε σχέση με τους άλλους.

Μια χαρά είναι το παιχνίδι. Και χωρίς να πληρώσεις πάλι φτάνεις σε μεγάλα tier απλά λίγο πιο αργά. Αντί να πάρεις 500xp ας πούμε, θα πάρεις 750xp αν έχεις premium account.

Και μια χαρά balanced είναι. Όποιος σου πει ότι τα ρώσικα είναι OP απλά δεν έχει ιδέα.. Υπάρχουν πραγματικά OP τανκς αλλά είναι λίγα και είναι μοιρασμένα και στο tier 9-10 είναι balanced. Όσο για τα κενά στη θωράκιση, όλα τα τανκ έχουν weak spots.

Τώρα το ότι σε βάζει με μεγάλα tier είναι σχετικό. Έχει ένα +-3 tier, και ειδικά αν μου λες ότι στο tier5 σε έβαζε με 9 έλεος. Ίσα ίσα στο 5 είσαι συνήθως top. Το μόνο αρνητικό είναι η αστοχία στα πρώτα 1-2 tier που μπορεί να ξενερώσεις. Όλοι βαράν στο γάμο του καραγκιόζη, αλλά μετά εύκολα φτάνεις 70-80% accuracy.

Bugs έχει αλλά πολύ λίγα. Ποτέ δεν θυμάμαι lag ή πεσμένο server..

LongTom δεν χρειάζεται να αγοράζεις χρυσό, ούτε να έχεις premium account.

Όσον αφορά το matchmaking είναι +-3. Το Tiger P που πήρα χτες, μετά από ένα μήνα που παίζω το παιχνίδι, έχει μερικές φορές πολύ δύσκολες μάχες με Tier 9-10.

Σε αυτές ούτε τα μεσαία δεν μπορείς να βαρέσεις. Αλλά δεν έχει σημασία. Στην επόμενη μάχη θα είναι πιο normal.

Αν δεν θες να αντιμετωπίζεις Maus, IS7, E100 με Tier 7 άρμα, μην το πάρεις. Μείνε με τα Tier 3-4 light που έχουν πλάκα, ή με τα Τier 5 άρματα που έχουν καλό matchmaking.

Είχα τρομερό χαβαλέ με το Luchs ως scout, και σήμερα είπα να πάρω ένα Μ5 μιας και βρήκα κάτι τύπους που θέλουν Easy 8 για clan. Αποτέλεσμα να έχω σήμερα τρομερό γέλιο, με το κατά τα άλλα άθλιο τανκ. Το οποίο είτε θα σκάσει με την πρώτη, είτε θα κυκλοφορεί στον χάρτη, αναγνωρίζοντας στόχους για το πυροβολικό. Κυνηγημένο από 5-6 άρματα (Tier 5-8), με 4 χτυπήματα στην ερπύστρια, 1 στον πύργο και 20% hitpoints. Καταστρέφοντας και δύο μονάδες πυροβολικού στην πορεία.

Είναι τι θέλει κανείς. Μεγαλύτερο δεν σημαίνει και ότι θα είναι πιο διασκεδαστικό. Ούτε τα στατιστικά με απασχολούν, ούτε το μέγεθος του άρματος. Πλάκα να έχω και είμαι οκ.

Μια χαρά είναι το παιχνίδι. Και χωρίς να πληρώσεις πάλι φτάνεις σε μεγάλα tier απλά λίγο πιο αργά. Αντί να πάρεις 500xp ας πούμε, θα πάρεις 750xp αν έχεις premium account.

Και μια χαρά balanced είναι. Όποιος σου πει ότι τα ρώσικα είναι OP απλά δεν έχει ιδέα.. Υπάρχουν πραγματικά OP τανκς αλλά είναι λίγα και είναι μοιρασμένα και στο tier 9-10 είναι balanced. Όσο για τα κενά στη θωράκιση, όλα τα τανκ έχουν weak spots.

Τώρα το ότι σε βάζει με μεγάλα tier είναι σχετικό. Έχει ένα +-3 tier, και ειδικά αν μου λες ότι στο tier5 σε έβαζε με 9 έλεος. Ίσα ίσα στο 5 είσαι συνήθως top. Το μόνο αρνητικό είναι η αστοχία στα πρώτα 1-2 tier που μπορεί να ξενερώσεις. Όλοι βαράν στο γάμο του καραγκιόζη, αλλά μετά εύκολα φτάνεις 70-80% accuracy.

Bugs έχει αλλά πολύ λίγα. Ποτέ δεν θυμάμαι lag ή πεσμένο server..

Εμ από το 6 έως το 9 πόσα lvl είναι;Διάβασε σε παρακαλώ καλά τι γράφει ο άλλος πριν γράφεις έλεος και τα σχετικά.

Το παιχνίδι το έλιωσα 1 μήνα με πολλές ώρες καθημερινά και με lvl5 heavy/TD ήμουν συνήθως μέση με κάτω στην λίστα.

Εάν ξέρεις πολλούς με lvl 9/10 δίχως premium απλά με grinding είναι πράγματι πολύ περίεργο.

Ακόμα και στο επίσημο φόρουμ αυτό ήταν το κοινό παράπονο.

Δεν είναι έτσι για το σύστημα xp,όσο μεγαλώνει το lvl εάν χάσεις δίχως αρκετά kills ή dmge τον πίνεις.Για αυτό έχουν όλοι lvl5 farmers ή/και lowe(που απλά όπως το είπε ένας: the reason why lowe drivers suck is because the are busy printing money).

Τα ρωσικά ήταν αυτά που έπαιζα συνήθως και στο lvl5- το kv δεν είχε αντίπαλο.Επίσης είναι η μόνη γραμμή που παίρνεις τόσο γρήγορα τα πολύ δυνατά 107mm.

Όσο για τα weak points είναι τελείως arcade,π.χ. στο Τ-32 με τα αυτιά(το στερεοσκοπικό σκοπευτικό)που χάνει πολλά hp επειδή χτυπάνε εκεί.

Μην μου πεις ότι έχουν 80% ευστοχία τα μεγάλα lvl γιατί τώρα πηδάω από το παράθυρο.Τα ρωσικά όπλα έχουν τεράστιο ring ακόμα και τα high velocity.Εάν εννοείς τους παίκτες τότε αλλάζει.

Τα 2 πρώτα lvl είναι τα μόνα που παίζουν μεταξύ τους και θεωρώ τα μόνα ισορροπημένα του παιχνιδιού,από εκεί και πέρα εάν γουστάρεις να είσαι τις περισσότερες φορές το παιδί της σφαλιάρας ώστε οι πελάτες να ευχαριστηθούν πάω πάσο.

Όσο για τα bugs ψάξε λίγο για τα vision mechanics,critical hits,module damage(όταν οι γερμανικοί κινητήρες παίρνουν φωτιά από hit στο μπροστινό μέρος),Match Maker και arty στο επίσημο φόρουμ

LongTom δεν χρειάζεται να αγοράζεις χρυσό, ούτε να έχεις premium account.

Όσον αφορά το matchmaking είναι +-3. Το Tiger P που πήρα χτες, μετά από ένα μήνα που παίζω το παιχνίδι, έχει μερικές φορές πολύ δύσκολες μάχες με Tier 9-10.

Σε αυτές ούτε τα μεσαία δεν μπορείς να βαρέσεις. Αλλά δεν έχει σημασία. Στην επόμενη μάχη θα είναι πιο normal.

Αν δεν θες να αντιμετωπίζεις Maus, IS7, E100 με Tier 7 άρμα, μην το πάρεις. Μείνε με τα Tier 3-4 light που έχουν πλάκα, ή με τα Τier 5 άρματα που έχουν καλό matchmaking.

Είχα τρομερό χαβαλέ με το Luchs ως scout, και σήμερα είπα να πάρω ένα Μ5 μιας και βρήκα κάτι τύπους που θέλουν Easy 8 για clan. Αποτέλεσμα να έχω σήμερα τρομερό γέλιο, με το κατά τα άλλα άθλιο τανκ. Το οποίο είτε θα σκάσει με την πρώτη, είτε θα κυκλοφορεί στον χάρτη, αναγνωρίζοντας στόχους για το πυροβολικό. Κυνηγημένο από 5-6 άρματα (Tier 5-8), με 4 χτυπήματα στην ερπύστρια, 1 στον πύργο και 20% hitpoints. Καταστρέφοντας και δύο μονάδες πυροβολικού στην πορεία.

Είναι τι θέλει κανείς. Μεγαλύτερο δεν σημαίνει και ότι θα είναι πιο διασκεδαστικό. Ούτε τα στατιστικά με απασχολούν, ούτε το μέγεθος του άρματος. Πλάκα να έχω και είμαι οκ.

Στο KV, 3 στις 5 μάχες είμαι το μικρότερο lvl,μόνο με το 152mm derp κάνεις ζημιά.Το 107mm δεν έχει πολλές πιθανότητες γιατί είναι άστοχο με σχετικά μικρή διατρητική ικανότητα ενάντια σε τέτοια οχήματα.

Όπως είπα και πάνω εάν βολεύεσαι με το να είσαι sitting duck που λένε και οι Άγγλοι και να περιμένεις εάν και πότε θα σε βγάλει σε καλό παιχνίδι πάω πάσο.

Το σωστό παιχνίδι δεν βγάζει τόσο αρνητικό κλίμα για τους free users ενώ αυτοί με premium οχήματα να έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να είναι το top tier του αγώνα.

Όταν το παιχνίδι σε βγάζει σε αγώνες που ούτε scout δεν μπορείς να είσαι(γιατί όλα τα medium έχουν παρόμοιες ταχύτητες και view range που πραγματικά είναι γελοία ενώ τα μεγάλα lvl να φτάνουν το cap στα 450μ)και είσαι ένα hit(όσο γρήγορος να είσαι ένας καλός παίκτης σε πετυχαίνει με την πρώτη,το έκανα συνέχεια και το ξέρω ακόμα και με Τ-2, ιδίως εάν έχει κάνα 152mm που δεν χρειάζεται να σε πετύχει καν)πες μου τι πλάκα έχει.

Αυτό κατέκρινα και αυτό μου την έδωσε,από εκεί και πέρα και εγώ είχα πολύ καλά αποτελέσματα με όλα τα οχήματα από βαρέα μέχρι πυροβολικό(στα lvl1-6) αλλά δεν βλέπω να έχουν σχέση με τους μηχανισμούς του MM και την ισορροπία του παιχνιδιού.

btw:Εγώ έπαιξα την 6.4-6.5,εάν έχει βγει(ή θα βγει) άλλη έκδοση που τα αλλάζει άρδην όλα αυτά(μάλλον χλωμό), τότε δεν ισχύει τίποτα από αυτά που λέω.Αν και από ότι διάβασα λίγο στο φορουμ δεν άλλαξαν πολλά,ίδια προβλήματα λίγα χρήματα/xp για τους free και επιμονή των μοντ να αγνοούν τα μέλη κ.ο.κ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...