Dragonlordcv2002 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) Χαρίζεται λογαριασμός (μικρός) wot. Είναι λογαριασμός φίλου που του έκανα πρόσκληση για να πάρει το special 8αρι μόλις δεκαρίσει κάποιο απο τα tier. Λόγω υποχρεώσεων δεν θα τον συνεχίσει. Όποιος ενδιαφέρεται να μου στείλει pm. Ευχαριστώ προκαταβολικά Ο λογαριασμός έχει δοθεί. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2015 από Dragonlordcv2002 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlos1908 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Μιας και απο οτι φαινεται δεν θα ασχοληθω πλεον αλλο με τα τανκς και περασαν και τα χρονια, υπαρχει καποιος τροπος να τον πουλησω προς καποιο ποσο; Εχω καμποσα 10αρια απο οτι θυμαμαι και αρκετα καλα στατιστικα. Υπαρχουν 2 προβληματα ομως, λογω του οτι ημουν σε μεγαλη ελληνικη clan, γινεται καπως αν πουληθει να αλλαξει το user name, μην υπαρξει καμια παρεξηγηση ή/και νομιζουν οτι ειμαι εγω; Επισης το email αλλαζει καπως; Διοτι ειχα την φαεινη ιδεα να βαλω το βασικο μου email και φανταζομαι δεν γινεται να πουλησω και αυτο γιατι το χρειαζομαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kinq1 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Η αλλαγή username γίνεται, αλλά κοστίζει 2500 gold, η αλλαγή email είναι πολύ δύσκολη, πρέπει να επικοινωνήσεις με το support τους και να τους πεις ψέμματα ότι το email σου δεν λειτουργεί πλέον, ή ότι ήταν το επαγγελματικό σου της εταιρείας και σε απολύσανε, ή κάποια δικαιολογία, αλλά να μπορείς κάπως να την αποδείξεις, δεν θα στο αλλάξουν μόνο επειδή τους το ζήτησες. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostaskalamatas Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 καλημερα στην παρεα! τελειωσε το πριμιουμ ρε παιδια! υπαρχει τροπος να βαλουμε κανενα μηνα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Μιας και απο οτι φαινεται δεν θα ασχοληθω πλεον αλλο με τα τανκς και περασαν και τα χρονια, υπαρχει καποιος τροπος να τον πουλησω προς καποιο ποσο; Εχω καμποσα 10αρια απο οτι θυμαμαι και αρκετα καλα στατιστικα. Υπαρχουν 2 προβληματα ομως, λογω του οτι ημουν σε μεγαλη ελληνικη clan, γινεται καπως αν πουληθει να αλλαξει το user name, μην υπαρξει καμια παρεξηγηση ή/και νομιζουν οτι ειμαι εγω; Επισης το email αλλαζει καπως; Διοτι ειχα την φαεινη ιδεα να βαλω το βασικο μου email και φανταζομαι δεν γινεται να πουλησω και αυτο γιατι το χρειαζομαι Χα. Εγώ το πουλάω με το εμαιλ γιατί δεν είναι το κύριο μου. Μάλιστα μόνο το WoT έχω εκεί. (όποιος ενδιαφέρεται ας πει, έχω Type 59, κάμποσα 10αρια, αλλά σχεδόν όλα είναι ανοιχτά) Yubari kai 3000 gold στο WoWs που θα συγχωνευτούν τα gold στο acc μετά το πέρας της open beta) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Ειπα να το αρχισω πιο σοβαρα αυτη τη φορα, την τελευταια φορα δεν ειχα ασχοληθει πολυ. Εχω μια -μαλλον χαζη- απορια: Οταν ξεκινας τις μαχες ειναι εναντιον bot στην αρχη?Εχω παρει μερος σε 7 μαχες, 7/7 στις οποιες 6/7 καταφερα να αντεξω μεχρι το τελος και σε ΟΛΕΣ ειχα τα περισσοτερα hits, μεσο ορο 4-5. Δεν κανω τιποτα σπουδαιο, κινουμε συνεχως φροντιζω να μην εκθετω το πισω μερος στον αντιπαλο και προσπαθω να ειμαι ψυχραιμος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petreus Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Τα bot απαγορεύονται και τρώνε ban, όπως είναι και το λογικό, αλλά πάλι κάποια θα πετύχεις που και που. Αν θες να βελτιώσεις το παιχνίδι σου δες youtube, αλλα και livestreams στο twitch.tv. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sarandis Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Έχει επιλογή όταν είσαι νέος παίκτης να παίξεις εναντίον bots. Καμιά 10αρια μάχες νομίζω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Ναι αυτο ηταν τελικα...το πηρα χαμπαρι στην 8η μαχη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Εχω την εντυπωση οτι εκανα μια χοντρη μαλακια...Το M3 Lee δεν παλευεται και εδωσα βαση στο M2 Medium με το οποιο παιζω.Πουλησα το M3 για να μαζεψω περισσοτερα credits και xp, για να παρω το M4 πρεπει να χω οπωσδηποτε το M3 στο garage? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sarandis Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Research απο το δέντρο κάνεις αν έχεις το ανάλογο xp. Φάση είχε το lee, είχα τρολάρει πολύ κόσμο με το πλαινό κανόνι του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Ψαχνω για καμια ελληνικη clan, για την ωρα παιζω κυριως Tiers 1-2. http://www.noobmeter.com/player/eu/Poures4saken/541250347/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Καλησπερίζω. Έπεσα σε 2 επαγγελματίες griefers στην ομάδα με 0% winrate ο ένας και 6.87% ο άλλος. Ότι χειρότερο έχουν δει τα μάτια μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alphaleader Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Ψαχνω για καμια ελληνικη clan, για την ωρα παιζω κυριως Tiers 1-2. http://www.noobmeter.com/player/eu/Poures4saken/541250347/ για την ωρα δεν παιζεις δλδ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koularasss Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 αν κανεις παιζει ακομα και ενδιαφερεται μπορουμε να παιξουμε μαζι. 6-7-8 tier ειμαι περιπου γιατι δεν εχω credits να παρω μεγαλυτερα τανκς ακομα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα