Προς το περιεχόμενο

World of Tanks

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σε ολους.δεν μπορω με τιποτα να παιξω το παιχνιδι.μπορειται να δειτε τι σφαλμα μου βγαζει και αν υπαρχει τροπος να διορθωθει το προβλημα..

Sent from my iPhone using Insomnia

post-257680-0-37190800-1421071855_thumb.jpg

• Απαντ. 482
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καλησπερα σε ολους.δεν μπορω με τιποτα να παιξω το παιχνιδι.μπορειται να δειτε τι σφαλμα μου βγαζει και αν υπαρχει τροπος να διορθωθει το προβλημα..

Sent from my iPhone using Insomnia

Δοκιμασε να τρέξεις το παιχνιδι με κλειστό αντιβαιρους.
Δημοσ.

Δοκιμασε να τρέξεις το παιχνιδι με κλειστό αντιβαιρους.

δοκιμασα φιλε μου παλι τα ιδια..δεν ξερω τι γινετε..καμια ιδεα παιδια?

Δημοσ.

κατεβασε και κανε εγκατασταση τα εξης τοτε:VC++ 2008/VC++ 2010/.NET framework 3.5 και .NET framework 4.0

το NET framework 4.0 το εχω κατεβασμενο για το αλλο μπορεις να μου δωσεις ενα link?

Δημοσ.

Κάνε update drivers vga, sound card κτλ.

Τι configuration έχεις στο PC σου ?

Βασικά επισύναψε το αρχείο κάπου να το δούμε (log) 

Δημοσ.

παιδια εχω δοκιμασει τα παντα δεν μπορει να παιξει το παιχνιδι..μου βγαζει αυτο το συγκεκριμενο σφαλμα (0xc000007b) εχω δοκιμασει 20 τροπους τιποτα δεν το εφτιαξε.υπαρχει πιθανοτητα να φταινε τα windows?οποιος γνωριζει ας αναφερει κατι που ισως το εχω ξεχασει.

Δημοσ.

ok, ρώτησα γιατί ζήταγες τα link στην προηγούμενη σελίδα. Δεν ξέρω τι άλλο, μετά απο φρέσκια εγκατάσταση windows αυτά μου λείπανε πάντως.

Δημοσ.

ok, ρώτησα γιατί ζήταγες τα link στην προηγούμενη σελίδα. Δεν ξέρω τι άλλο, μετά απο φρέσκια εγκατάσταση windows αυτά μου λείπανε πάντως.

δωσε μου αν μπορεις το link να το σιγουρεψω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...