lefteristz Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 καλησπερα σε ολους.δεν μπορω με τιποτα να παιξω το παιχνιδι.μπορειται να δειτε τι σφαλμα μου βγαζει και αν υπαρχει τροπος να διορθωθει το προβλημα.. Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnmt2 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 καλησπερα σε ολους.δεν μπορω με τιποτα να παιξω το παιχνιδι.μπορειται να δειτε τι σφαλμα μου βγαζει και αν υπαρχει τροπος να διορθωθει το προβλημα.. Sent from my iPhone using Insomnia Δοκιμασε να τρέξεις το παιχνιδι με κλειστό αντιβαιρους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefteristz Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δοκιμασε να τρέξεις το παιχνιδι με κλειστό αντιβαιρους. δοκιμασα φιλε μου παλι τα ιδια..δεν ξερω τι γινετε..καμια ιδεα παιδια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnmt2 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 κατεβασε και κανε εγκατασταση τα εξης τοτε:VC++ 2008/VC++ 2010/.NET framework 3.5 και .NET framework 4.0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefteristz Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 κατεβασε και κανε εγκατασταση τα εξης τοτε:VC++ 2008/VC++ 2010/.NET framework 3.5 και .NET framework 4.0 το NET framework 4.0 το εχω κατεβασμενο για το αλλο μπορεις να μου δωσεις ενα link? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefteristz Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 παιδια κανεις ;; Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefteristz Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 εξακολουθει να μου βγαζει το error 0xc000007b..καποια μεθοδος να λυθει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnmt2 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 σβηστο και ξανα απο την αρχη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefteristz Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 σβηστο και ξανα απο την αρχη το εχω δοκιμασει και δεν εφτιαξε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilius Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Κάνε update drivers vga, sound card κτλ. Τι configuration έχεις στο PC σου ? Βασικά επισύναψε το αρχείο κάπου να το δούμε (log) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefteristz Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 παιδια εχω δοκιμασει τα παντα δεν μπορει να παιξει το παιχνιδι..μου βγαζει αυτο το συγκεκριμενο σφαλμα (0xc000007b) εχω δοκιμασει 20 τροπους τιποτα δεν το εφτιαξε.υπαρχει πιθανοτητα να φταινε τα windows?οποιος γνωριζει ας αναφερει κατι που ισως το εχω ξεχασει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sarandis Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Τα c++ redistributable 2008+2010 τα πέρασες τελικά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefteristz Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Τα c++ redistributable 2008+2010 τα πέρασες τελικά; ναι φιλε μου..τιποτα δεν εγινε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sarandis Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 ok, ρώτησα γιατί ζήταγες τα link στην προηγούμενη σελίδα. Δεν ξέρω τι άλλο, μετά απο φρέσκια εγκατάσταση windows αυτά μου λείπανε πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefteristz Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 ok, ρώτησα γιατί ζήταγες τα link στην προηγούμενη σελίδα. Δεν ξέρω τι άλλο, μετά απο φρέσκια εγκατάσταση windows αυτά μου λείπανε πάντως. δωσε μου αν μπορεις το link να το σιγουρεψω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα