Προς το περιεχόμενο

World of Tanks

Ntinaras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πολύ καλό και ρεαλιστικό(οκ δεν είναι και Men of War αλλά καλό για ΜΜΟ)!

Με αρέσει που δεν χρειάζεται να περάσεις ώρες κάνοντας τα ίδια για να απολαύσεις μάχη,με την μια και σε δευτερόλεπτα από την εγγραφή παίζεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κάνεις που να είχε ati+το πρόβλημα με τα μοντέλα (φαίνονται στην αρχή και όταν ξεκινάει η μάχη εξαφανίζονται). Καμιά πρόταση εκτός των τελευταίων drivers;

Κάνεις που να είχε ati+το πρόβλημα με τα μοντέλα (φαίνονται στην αρχή και όταν ξεκινάει η μάχη εξαφανίζονται). Καμιά πρόταση εκτός των τελευταίων drivers;

Περίεργο που έχεις πρόβλημα.Εγώ έχω την hd5770 και δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα.Στην Online τεχνική βοήθεια του παιχνιδιού έψαξες;

Βρήκα αυτό στο forum Link

Update: Seems to be something to do with textures. I lowered my texture quality from High to Medium, and disabled Texture Compression, and the glitch is gone.

I have seen this fixed by, of all things, turning on v-sync.

Το πρόβλημα το έλυσα εγώ κατεβάζοντας τα τελευταία drivers, τώρα σειρά έχει ένας φίλος με ati που όμως είναι up-to-date. :-(

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Εκανα λογαριασμο κανονικα και παω να μπω στο παιχνιδι και στην οθονη που δινεις e-mail και password δεν μου τα δεχεται ενω στο site του παιχνιδιου τα δεχεται κανονικα..Επειδη δεν ειμαι ειδικος απο firewall για να το ρυθμισω απενεργοποιησα τα Windows Firewall/Microsoft Security Essentialls αλλα τιποτα...Αλλαξα 3-4 φορες και κωδικους αλλα τιποτα...

το ξέρω ότι είναι απίθανο αλλά κατέβασες τον ευρωπαϊκό σέρβερ και έκανες εγγραφή στο ευρωπαϊκό site; γιατί βασικό site είναι το αμερικάνικο. μήπως γράφτηκες εκεί.

μολις εκανα κ εγω register στον ευρωπαικο

οnline name: mivec

ακομα το κατεβαζω αλλα λογω εξεταστικης θα ξεκινησω απο την επομενη εβδομαδα

αναμενουμε!

Γειαααα,

Ρε μάγκες εγώ πάω αφού έκανα εγγραφή και μου ήρθε το email και πατάω να κατεβάσω το παιχνίδι αφού φτάνει στο 80 με 90% μου λέει ότι παρουσιάστηκε ένα πρόβλημα στον server και μου λέει να ξαναπροσπαθήσω να το κατεβάσω. Δύο φορές μου το έκανε και ξενέρωσα γιατί περίμενα μία μέρα περίπου να κατέβει. Εγγραφή έκανα στο ευρωπαϊκό server.....

Υπάρχει τρόπος να το κατεβάσω απο κάπου αλλού και με καλύτερη ταχύτητα???

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...