Προς το περιεχόμενο

World of Tanks

Ntinaras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Moυ το βγαζε κι εμένα. Κάτι με το directx έπαιζε. Δοκίμασε να ξαναεγκαταστήσεις την τελευταία έκδοση. Φαντάζομαι έχεις και όλες τις εκδόσεις της C++

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 3 μήνες μετά...
  • 1 μήνα μετά...

http://prntscr.com/5k2dt4 X2 for first victory of day 4538exp/ 72930 credits παρασημα:Μ (ασσος)/ fire for effect/ fighter/ sellproof/ duelist/ hand of God. και για 1 kill εχασα και το Top Gun!!! :)

• 2 εβδομάδες αργότερα...

καλησπερα και καλη χρονια σε ολους!προσφατα πηγα να εγκαταστησω σε ενα καινουργιο pc το παιχνιδι και ενω το κατεβαζω κανονικα οταν παω να πατησω Play να μου φορτωσει μου βγαζει το παρακατω μηνυμα : (η εκκινηση αυτου του προγραμματος δεν ηταν δυνατη,επειδη το στοιχειο d3dx10_43.dll λειπει απο τον υπολογιστη σας.η επαναληψη εγκαταστασης της εφαρμογης ισως διορθωσει το προβλημα.) το εχω σβησει και το εχω κανει ξανα εγκατασταση και βγαζει ξανα αυτο το μηνυμα.

καθε βοηθεια δεκτη!

Αν θυμαμε καλά η εγκατασταση του παιχνιδιου κατεβάζει απο μονο του αρχεία για το dx εαν ελειπε καποιο.παρόλα αυτά κατεβασε το patch ,του dx

Αν θυμαμε καλά η εγκατασταση του παιχνιδιου κατεβάζει απο μονο του αρχεία για το dx εαν ελειπε καποιο.παρόλα αυτά κατεβασε το patch ,του dx

το εχω κατεβασει μαζι με την εγκατασταση το  dx..μπορεις να μου στειλεις ενα link για το patch που λες..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...