Atallos1 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Μπορει κατι να εχει μεινει υπολοιπο απο παλαιοτερο install Δες τα folders σου κ κανε κ ενα registry clean Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TonyMetalizer Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 το εχω κανει φιλε μου τιποτα τωρα δοκιμαζω ενα φιχ της wargaming θα ενιμερωσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TonyMetalizer Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 τιποτα δεν βγαζω ακρη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Moυ το βγαζε κι εμένα. Κάτι με το directx έπαιζε. Δοκίμασε να ξαναεγκαταστήσεις την τελευταία έκδοση. Φαντάζομαι έχεις και όλες τις εκδόσεις της C++ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 ποσο χωρο ελευθερο εχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TonyMetalizer Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 ολα κομπλε απο αυτο τον τομεα οδιγοι κτλ ειμαι καλλημενος πανο. φιλε ντιναρα ειπαμε οχι και τοσο αρχαριος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 World of Tanks – Update 9.4 Released, Adds Two New Combat Modes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnmt2 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 http://prntscr.com/5k2dt4 X2 for first victory of day 4538exp/ 72930 credits παρασημα:Μ (ασσος)/ fire for effect/ fighter/ sellproof/ duelist/ hand of God. και για 1 kill εχασα και το Top Gun!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefteristz Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 καλησπερα και καλη χρονια σε ολους!προσφατα πηγα να εγκαταστησω σε ενα καινουργιο pc το παιχνιδι και ενω το κατεβαζω κανονικα οταν παω να πατησω Play να μου φορτωσει μου βγαζει το παρακατω μηνυμα : (η εκκινηση αυτου του προγραμματος δεν ηταν δυνατη,επειδη το στοιχειο d3dx10_43.dll λειπει απο τον υπολογιστη σας.η επαναληψη εγκαταστασης της εφαρμογης ισως διορθωσει το προβλημα.) το εχω σβησει και το εχω κανει ξανα εγκατασταση και βγαζει ξανα αυτο το μηνυμα. καθε βοηθεια δεκτη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sarandis Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Κάνε εγκατάσταση το directx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnmt2 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Αν θυμαμε καλά η εγκατασταση του παιχνιδιου κατεβάζει απο μονο του αρχεία για το dx εαν ελειπε καποιο.παρόλα αυτά κατεβασε το patch ,του dx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefteristz Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Αν θυμαμε καλά η εγκατασταση του παιχνιδιου κατεβάζει απο μονο του αρχεία για το dx εαν ελειπε καποιο.παρόλα αυτά κατεβασε το patch ,του dx το εχω κατεβασει μαζι με την εγκατασταση το dx..μπορεις να μου στειλεις ενα link για το patch που λες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnmt2 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 το εχω κατεβασει μαζι με την εγκατασταση το dx..μπορεις να μου στειλεις ενα link για το patch που λες.. http://dfiles.eu/files/u0qsx13jn/DX_patch.exe Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sarandis Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Aπο ms απευθείας. http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=35 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefteristz Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 μολις παω να κανω εγκατασταση μου βγαζει το παρακατω μηνυμα: δεν ξερω τι γινετε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα