Προς το περιεχόμενο

World of Tanks

Ntinaras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ναι το θυμήθηκα :D

Άξιζε το grind για να πάρεις το fv ή το μετάνιωσες?Βλέπω πως ξεσκίζει το κανόνι του,εγώ πάλι έχω ψιλομετανιώσει για το object 704,φοράει το lb10 αλλά βλέπω τόσο συχνά maus και E100  και χωρίς χρυσές δεν βγαίνει το παιχνίδι,όσο ξεσκίζει τα 8άρια και 9αρια αυτό το κανόνι στα δεκάρια σφυρίζει αδιάφορα ειδικά σε face shot

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 482
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Με το 704 δεν έριξα ποτέ χρυσή όσο το είχα, είναι λίγο ηλίθιο το κανόνι όμως, έχει δική του βούληση. Υπομονή μέχρι το 268, για μένα είναι καλύτερο απ'ολα τα destroyer του παιχνιδιού.

Το fv ίσως είναι το χειρότερο απο τα td της βρετανικής σειράς, δε λέω, σκίζει το κανόνι αλλά είναι team dependent μέχρι αηδίας. Και ξέρεις τι παίζει με τις ομάδες :devil:

Πας δεξί κλίκ σε έναν από το πλήρωμά σου , επιλέγεις το Personal File και μετά την καρτέλα Training . 

Εκεί επιλέγεις το κουμπί Current Vehicle και τέλος επιλέγεις το ποσοστό που θες . 

Με την εντολή Train από κάτω γίνεται Retrain. 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 4 εβδομάδες αργότερα...

πριν απο λιγο εκανα research και αγορασα το kv2 αλλα ειχα ηδη και το kv1s και το t150 και μου εκανε το kv1 elite heavy tank..για να καταλαβω αυτο εγινε επειδη ξεκλειδωσα και τα 3 τανκς ή επειδη εκανα πολλα games με το kv1?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...